Регулярний робочий день в Ізраїлі

Я проживає в невеликому місті на півдні Ізраїлю, з населенням близько 100 000. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо хтось цікавиться, ритм життя в Ізраїлі, ймовірно, один з найбільш фенційських я коли-небудь бачив.
Робота для електронної компанії, агента з продажу. Заробітна плата становить близько 1000 євро (5,000 лопаток), якщо ви продаєте добре, ви можете заробити більше, але ринок дуже слабкий пізно.
Ціни на житло та харчування значно дешевшими, ніж у центрі. На місяць досить 2000 євро на сім'ю.
Як і кожен інший, мій ранок починається з кави. Останнім часом сигарети збільшилися в ціні в Ізраїлі, тому багато хто перейшов на ролики. Вартість пакету Pall Mall становить 5 євро (25 шекель), що про оплату години роботи. Вартість 20 роликів, навіть з найхолоднішими витратами тютюну близько 1,5 євро.

р.

Це таксі, як правило, приймають до роботи. У нашому місті є водії таксі, які можуть доставити як мікроавтобуси, вартість такого задоволення становить 1 євро.

Ми йдемо в центр, локальні жителі називають його каньйоном. Лоти магазинів, всі закриті - ранок.

Місце проживання

Склад, на жаль, немає жінок в команді, мес :

У нас є комплексна і дуже багатоступенева система відправлення товарів між відділеннями і лабораторіями для ремонту. Все ретельно упаковано.

Відповідні списки.

Р

Отримання нових продуктів.

Більше новинок. Останнім часом є багато різних бюджетних версій Samsung.

Перегляд магазинів.

Нормальний курець.

р.

Зайдіть на обід. Як правило, я намагаюся запозичати з дому, як місцеві шаварми витрати близько 7 євро.

У робочий день був короткий, тому я пішов додому близько 4 днів.

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное