Від працівника відомого банку

Я впевнений, що багато хто з вас знає, хто ці колекціонери і які ці джентльмені відомі. Іноді ці люди готові зробити практично будь-що, щоб збити вашу заборгованість. Однак, якщо самі співробітники банку роблять це, і навіть у зв'язку з невинною особою, просто неможливо залишатися безшумним в таких випадках. Так, до п'ятниці, 4 квітня, про Банк «Трюст» Я знав тільки, що його обличчя одночасно був «твердим горіхом». Бруце Вілліс. Ніщо інше. Але в п'ятницю я мав можливість познайомитися з діяльністю співробітників цього банку. Моя дочка і я збираюся додому п'ятниця ніч. Як звичайно, я підбираю газети, зателефонувавши до ліфта. Приходьте Поки я дивлюся на очі дитини, як чаші, сльози заливають і починаються. Вона вказує на палець десь для мене: Дад, Дад, ви є thief! Я повертаю і побачила знак. Я почав пам'ятати, коли я був оголошений боржником судом, і я не пам'ятаю.

Виїзд ліфта, інший знак.

І на залізних дверях загального вестибуля приклеюється шматочок паперу, підписаного працівником КБ Траст Олександр Юрійович з його мобільний телефон 8 963 775 88 04 і попит на оплату боргу до цього банку. Я ніколи не входив в будь-які договірні або непідрядні відносини з Довірою, я поважаю (або поважений) у в'їзді. Співробітники банку заподіяли мені величезну репутаційну втрату, пом'якшили мене під час обов'язки, зіпсували ліфтову стіну, моя дочка постраждала моральною травмою.
Я не думаю, що я повинен дати їм. Для початку я назвав це Олександр Юрійович і зажадав, що цей напис буде вилучений до неділі, 6 квітня. Поставте відео з комірки в вхід. Я відправив запит на посаду прокурора та Роскомнадзору, проведе підрядну експертизу напису, я також вимагатиме від банківського відшкодування за моральне пошкодження та звільнення від винних працівників, від прокуратури ініціювати кримінальну справу за Кримінальним кодексом про дефамінацію, сьогодні або я поклала скаргу на поширення персональних даних. В цілому, я вирішив покарати ці свині і сланці в найважчий спосіб і змусити всіх таких подушок діяти в межах закону.

Джерело: Skulldrill

-img4---

Джерело: рибальська сітка