1142
Кожен десятий рік людства потребує світової війни.
Кожен десятий рік людства потребує світової війни. За десять років людина накопичується в межах себе так багато рогів, бодисти, що йому потрібна ерупція.
До тих пір, поки ми не трансформуємо сам людський сценарій, поки не даємо чоловіка абсолютно нову програму життя і бути, ми можемо продовжувати говорити про мир, але продовжуємо готуватися до війни. Це те, що ми робимо тисячі років: розмова про мир і створення війни. І абсурдність полягає в тому, що навіть в ім'я миру ми боремося: найбільші війни були в ім'я миру.
Минуле було різно деструктивно. З однаковою енергією, людство може створити небо на землі, і все, що ми зробили, це створення пекл. Але це не питання про зміну політичних ідеологій у світі, це не питання про викладання людей братства, адже все це зроблено і все це не вдалося.
Щось глибше не добре. Людина сплітає; ті ж люди, які говорять про мир, є причиною цього розщеплення. Вони діляться людиною на хорошу і погану, нижню і вищу, земну і божественну, матеріальну і духовну. Вони створили тріщину в душі людини, і є постійна війна. Всі люди борються з собою, і коли вони занурилися, вони починають боротися з кимось ще.
Саме тому люди виглядають щасливіше в часи війни. Вони стикаються з ентузіазмом, їхня прогулянка стає танцями. Вони тренуються, тому що протягом декількох днів вони не повинні боротися самі, вони знайшли scapegoat - зовні. Він може бути комуністичним, це може бути мусульманином, це може бути християном, це не має значення, але хтось зовні.
Втеча з внутрішньої боротьби, і в якомусь нездоровому шляху, це розслаблення. Але ви не можете продовжити війну весь час, рано чи пізно людина змушена повернутися всередину. Політична влада робить війну з-за кордону, священик робить війну зсередини. Це найстаріша і найгірша конспірація проти людства.
Моє бачення – ціла душа. Поважає тіло, не відмовляється, любив, оцінив, вдячний за нього. Маттер не відхилений, він користується, це частина духовного зростання. Немає подвійності; є діалектизмом зростання. Так ходимо на дві ноги. Так птах має два крила. Маттер і дух, тіло і душа, нижній і вище - два крила.
Осхо