Примітка будівельника: весняне захоплення

Я був на бізнесі вранці. Я йду назад, і є живіт.
Ми працюємо над створенням будинку, і зараз, щоб перейти до місця, подивитися. Я запитав, де я був, і я був лише 2 миль. Знаю, я думаю, що я зупинюся...
Далі під ката

Я прийшов тут, ситуація не найлегша, але звичайна. Плот на схилі з різницею метра, важкого входу. Також прибув клієнт, 40-річна жінка. Зупинити розмову. «Я нічого не знаю, як краще розповісти мені. й
Я почав пояснювати та списувати організаційні дії: топографія, архітектор, конструктор, інженер, оцінка, початок будівництва. Ціни такі, як:
Я дивлюся на мене дивно. Я запитаю які питання.
Q: Молодий людина, чому ви лежите до мене?
Я?!
Q: Ви думаєте, що так як я не молодий, я можу бути туманим?
Я, ух, ух. Що таке хитрість?
Q - Ви сказали, що так багато для мене, не потрібно це взагалі.
Чому потрібен топсоок? Ви не потребуєте архітектора, вам просто потрібно зробити оцінку!
Я не зробив нічого, але я повинен. О, я дізнався, що я буду для вас.
K – Я вже звернувся сюди, я продемонстрував тебе. (найбільш класичний жанр, блокнот і ручка на клітинках в тонких лініях)
Але я шкодую, для цього, щоб побудувати все, оцінка буде плюс мінус кілометр.
К-так, що це буде.
I - Не питання, ціна xxxx r/m3
Як ви знаєте?
Я – добре, якщо оцінка груба, я розповів вам середню ціну на будівництво, яка виходить аналогією з іншими будівельними майданчиками.
Професор
Я тебе сказав.
K - Ви лежите до мене.
Я-Я збираюся, охай? (Я думаю, що це все недоречно)
K – Молодий чоловік, я сильно раджу зробити все правильно. В іншому випадку, я зв'язаю свій менеджмент, і ви будете вогонь. Я маю досвід, отриманий.
Я - "Хто подобається Михайлич". Доброго дня, і я бачу, де ви йдете, що телефон.
К - Не хвилюватися, я знаходжу його.
І--- Це божевільна веселощі. Я думаю так. Про нас
Зайдіть, в кілька хвилин, зателефонуйте на другий рядок.
Я компанію XXXXX
K - Привіт. Ваш менеджер тільки прийшов до мене, поведінивши непристойний, приниження, вилікував, назвав вас фольгою, зробив знезараження.
Я?! Я фольгою, приниження, завитий. ?!!
К-Йес. Я не знаю, що це, навіть я знаю, що це любитель. Ви дивитеся, але вона відлякує своїх клієнтів.
Я обіцяє зрозуміти, завдяки сигналу. Про нас
K-Eah, з'ясуйте його.
Я отримав виклик на першому телефоні...
Кв.м. Я назвав ваш директор і сказав вам про вас. Ви збираєтеся опустити або вони збираються обдурити мене.
Він був дуже смішний, але він виглядав нормально.

Автор (фірма)

--img2---

Джерело: рибальська сітка