Перші вісім відео з нашої книги відкриті

Р

Книга для дітей «Прості науки» народилася в середині грудня 2013 року, як я писав раніше. Він супроводжується DVD з усіма враженнями, включеними в книгу. І сьогодні я відпустив першу восьму з них на громадськість. По закінченню січня будуть опубліковані всі 32 відео.

А з 15 січня в аппторі з'явиться додаток з цією книгою. Одна буде безкоштовно з вбудованими покупками, друга буде оплачена, в якій буде доступна вся книга. Ціна:
  • Безкоштовно У версії програми входить доступ до першої секції вісім експериментів. Решта чотири розділи будуть доступні як в додатку покупки за $0.99.
  • Оплатити Версія дає вам доступ до всієї книги $1.99.
Якщо у вас є хвилина, будь ласка, візьміть участь в опитуванні, яка опублікована нижче: яку версію є найбільш перспективним і вони перспективні на всіх?

Ви можете залишити запит і ми повідомимо вам, коли програми з'являються в Appstore. А якщо Вас цікавить паперова версія, то можна придбати книгу на нашому сайті за 350p. Яка версія є найбільш перспективними і є вони перспективними на всіх? Безкоштовно з вбудованими покупками; Повна версія за $1.99; Я сумніваю, що це буде потрібно на всіх. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 425 осіб проголосували. 168 затриманих.

Джерело: habrahabr.ru/company/gtv/blog/208408/