1538
Проста наука (Диже #25)
Сьогодні в питанні #25 досвід для дітей:
- яйце срібла;
- Найпростіший гіроскоп.
- голки на воді;
- голка в хустці і простий електромагнет;
- змішування холодної води і гарячої води;
- Вода перетворює зображення.
Срібло яйце
Найпростіший гіроскоп
Голки на воді
Голка в гайстаці і простий електромагнет
Змішування холодної води і гарячої води
Вода застібається зображення
Ви можете підписатися на нові відео на сторінці Vkontakte або подивитися на сайті "Відчуття для дітей та дорослих дітей".
Ідея публікації паперової книги
І, приймаючи цю можливість, хочу повідомити приємну новину для нас: ми будемо публікувати електронну версію книги «Чисте враження для дітей». Розмітка вже в середині дистанції, відео практично все знімається. Але ми запропонували опублікувати паперову книгу і намагатися зібрати кошти на її друк через платформу Boomstarter.ru.
Ми плутаємо! Це електронна книга, яка не вимагає нас витрачати, крім нашого часу, інший - паперова книга з усіма наслідками. Для публікації книги у форматі твердого покриття A4 та відтворення dvd-discs до книги вимагає більше 380.000p. Ми хочемо, щоб вам оцінити цю ідею для ріелізму і хто готовий взяти участь у публікації книги, писати про це в коментарях або у людини.
У останню пості ми вже писали про ідею публікації електронних книг і опублікували приклад одного з поширень + відео. Ось вони:
Але я думаю, що ви точно повинні спробувати це! Ви готові брати участь у публікації книги? готовий зробити скромний внесок до 100p; є багато можливості, але 300p не заважає, я думаю, що мій відповідь 500p; 1000p є все я можу; я не олігарх, так 3000p; я впевнений, що ви будете підняти праву суму, але я, на жаль, може тільки підтримувати вас морально; натовп фінансувати в Росії не здатний цього; ні, це ідея не варто. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приїжджайте, будь ласка, 688 осіб проголосували. 278 затриманий.
Джерело: habrahabr.ru/company/gtv/blog/187300/