4262
Великий Bang
YG Entertainment вирішили запустити новий гурт і вибрати шість людей, щоб зробити це:
G-Dragon, Tae Yang, T.O.P, Dae Sung, Seung Ri і SO-1.
Але група ще не встигає дебютувати, і вона вже залишає SO-1.
19 серпня 2006 року на концерті, присвяченому 10-му ярлику YG Entertainment "YG Family" відбувся Олімпійський парк в Сеулі. Хлопці не були новими до музичної сцени. G-Dragon і Tae Yang, їх етикетка YG Entertainment помітила, коли хлопці ще 12 років, і подбали про них. G-Dragon з'явився на альбомі Перрі. Tae Yang на одному альбомі Wheesung і два альбоми Se7en. Сеунг Рі з'явіўся на шоу битва Shinhwa.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Г-Драгон Г-:
Роль у групі: лідер/чиф рапер
Ім'я користувача Kwon JiYong (е, Kwon JiYong)
Дата народження: 1988.08.18
Зростання: 177
Вага: 58
Тип крові: Р
Освіта: Seoul Корейська Традиційне мистецтво Середня та вища школа
Навички: рапс, танець, б’є бокс, пісенар, спів та мови (Китайська та англійська)
ДайХанМінГок Хіп Хоп Флекс 2001
Хобі: малювання та прослуховування музики
Кохання: мода, готування, свіжі пончики, собаки, коти, малюнок (зірки та скелети), книги (проза, манга та журнали), дивитися мультфільми та себе
Релігія: Крістіан
Сім'я: Батьки та старша сестра (Дім)
G-Dragon почав свою кар’єру як дитини, імітуючи відомих американських дитячих виконавців. Він також працював моделлю. Проте не вдалося звільнити альбом. У січні 2001 року GD дебютував на DaeHanMinGook Hip Hop Flex, де він з'явився як рапер на компіляційному альбомі. Після свого дебюту він був обраний разом з Тайяном за роль маленького Янусаня в МВ, який був випущений в лютому того ж року (MV назвав A-Yo).
Цікаві факти:
Його два татуювання означає - на правій руці "віта-дельце" - солодке життя (італійці), а зліва - помірний - музичний термін. Вони були зроблені по догляду за серцем, рожевий ex-husband на Palms в Лас-Вегасі на знаменитому Hart & Hurtington Tattoo Parlor татуювання parlor.
G-Dragon походить від початкової назви (JiYong) тому що Yong означає Dragon і Ji означає G.
Ім'я * Він любить називати лідера Kwon.
Стара сестра GD володіє власним інтернет-магазином одягу (www.style-luv.co.kr/)
Його дитинчатий друг Cannin від Super Junior.
й
Тае Ян:
Роль в гурті: вокаліст
Його реальне ім'я Dong Yong Bae.
Дата народження: 1988.05.18
Зростання: 174
Вага: 56
Тип крові: AB
Викладання: Дайін університет в театрі та кіно з 2008 року
Навички: рапс, танець, бити бокс, співати, мови (англійська, японська)
Дебут: другий альбом YG Family у 2002 році
Кохання: церква, літо, різні одяг, ігри, манва
Релігія: Крістіан
Сім'я: Батьки та старше брата (Дон Хайнебе)
Як дитина, Таєян почав грати в п'ятий клас. Він був пролитий як Sean в MV JuniSean поряд з GD. Після цього він приєднався до сімейства YG і був глибоко вражений роботою JuniSean.
Його дебют як рап-художник 2002 року (другий альбом YG Family). Він, як G-Dragon, виконав з багатьма найвідомішими артистами YG.
Він повинен був дебютувати разом з GD як rap duo GDYB в 2004 році, але вони ніколи не робили.
Цікаві факти:
До Великого Bang був сформований, Тайян і ГД були відомі як GDYB і виступали на концертах SE7EN як рапси і фонові танцюристи.
Tae Yang з YG для дуже довгого часу (легко менше GD)
Перший з'явився в MV A-Yo JuniSean як молодша версія Juni.
Він назвав "Dad" в гурті, оскільки він намагається отримати хлопці, щоб поговорити, якщо у них є проблеми.
* тримає блаженний з ним
Ім'я * Після зйомок Ма дівчина він сказав: «Гуї, я мертвий!» Я поцікавила дівчину!
Таєян дуже добре грає на фортепіано, тому що його мама купила його, вражаючи його з ним і настилаючи любов музики і клавіатури грати.
й
Т. О.П.:
Роль в групі: rapper/beat boxer
Його справжнє ім'я Чоі Сеунг Хайун (е)
Дата народження: 1987.11.4
Зростання: 181
Вага: 65
Тип крові: Б
Освіта: Seoul Art College, Dangook University in Theatre & Film – з 2008 року
Навички: рапс, Beat Boxing, пісенар
Debut: Великий Bang
Хобі: Читання та плавання
Любові: Театральні вистави, музика, дизайн одягу
Сім'я: Батьки та старша сестра
Незважаючи на те, що Великий Bang був дебютом T.O.P., він виконував рапс з вищої школи під назвою Tempo. Він почав виконувати в невеликих підземних клубах зі старшими друзями. Вони ніколи не випустили альбом, але розповсюджують свою музику онлайн у форматі MP3.
Т. О.П. – єдиний з Big Bang, який не навчався стати співачкою. Він співає лише невеликими частинами пісні.
Цікаві факти:
* найстаріший з великого вибуху
* Він спить носити пучок одягу
У 2002-2005 роках в клубі Ганна (одна з найбагатших районів Сеул)
Його ім'я Т.О.П., вибрано не самим, а по SE7EN.
й
Р
Да Сун:
Роль в гурті: вокаліст
Його реальне ім'я Kang DaeSung.
Дата народження: 1989.04.26
Зростання: 178
Вага: 63
Тип крові: О
KyeongIn High School (KyeongIn High School)
Навички: спів
Кохання: рапс, збити бокс
Серед музикантів він поважає: Усгер, Ne-Yo, Wheesung
Сім'я: батьки та старша сестра (Bora)
ТаеСонг був обраний після прослуховування, і навіть якщо він був названий колективом, він став одним з найпопулярніших членів гурту. Під час вокалу Таесунг навчався з Весунгом, який є одним із улюблених музикантів. Допомогло іншим членам Великого Bang.
Під час тренінгу TeSong заробив ларингіт (з захворюванням вчителів – труднощі з співом, виступом, пронуденням), що є загальним серед виконавців. Він отримав гірше в кінці 2006 року і був через відновлення до запису його другого, Big Bang. На щастя, Гумія, яка постраждала від тієї ж хвороби, допомогла Таесон відновити і відмовлятися назад. Після цього залишилися друзі. (Для того, як Гюмія говорить "Привіт?" на початку МВ "Лей")
Цікаві факти:
Великий фанат Doraemon і має багато речей з ним - від ланцюгів і амулетів до помади.
Він був іменований «скаржником», але згодом став одним з найпопулярніших членів гурту.
Він відомий своїм почуттям гумору.
й
Seung Рі :
Роль в групі: вокаліст, танцюрист
Його справжнє ім'я Lee Seung Hyun (е, Lee Seung Hyun).
(Victory)
Дата народження: 1990.12.12
Зростання: 176
Вага: 60
Тип крові: Р
Навички: спів, танці, хорографія
Любові: іноземні мови
Сім'я: Батьки і молодший брат з сестрою
Seung Ri від Kwangju, шостий найважливіше місто в Кореї. До Великого Bang, він був членом Ільвана, танцювальної групи Kwangju.
Він також танцював на фестивалі Гонконгу.
Влітку 2005 року Сеугоррі з'явився в епізоді «Битва Шинхва», але він був виведений звідти тому, що його спів не вразив журі досить, що не можна сказати про танець. Він грає в музиках і кіно.
Цікаві факти:
* Наймолодші в групі
У новій квартирі подається кімната з Таесоном, а в старій одній схованці з ГД, які постійно піднімалися до нього, щоб захопити його уві сні.
Іноді називається Panda або Little Panda через темні кола навколо очей.