Кошик

СХИ Не є молодий Південь корейський гурт, сформований в 2008 році, основним стилем музики є R'n'B. Гурт працює під маркуванням SM Entertainment (TVXQ, Super Junior, SNSD, BoA, Trax, Shinhwa, Kangta тощо).
Гурт дебютував 25 травня 2008 року на популярних піснях SBS з "Nunan Neomu Yeppeo" (Replay)".

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ім'я * Реальне найменування: Lee Jin Ki
Дата народження: 14 грудня 1989 р.
* Висота: 177 см
* Група крові: O
Сім'я: батько, мати, Ону - єдина дитина. Сім'я володіє мережею м'ясних магазинів в Кореї.
* Місце народження: Гвангмион, провінція Гєонггідо
Положення в групі: Лідер, вокал.
Ім'я: Ону сангте (Ону держава), тубу (тофу) - сир корейської сої (це обумовлено його обличчям, кольором шкіри і м'якістю характеру)
Хобі: музика, фортепіанна гра, китайці.
Улюблена їжа: курка.
й

р.
Ім'я * Реальне найменування: Kim Jonghyun
Положення в групі: Головний вокаліст
Дата народження: 8 квітня 1990
* Висота: 173 см
Тип крові: AB
* Сім'я: батьки, старша сестра
Ім'я * Місце народження: Сеул
Хоббі: Кохання дивитися фільми, танцювальний стиль поппінг, пісенар, фортепіано грати, китайці.
Bling Bling, Puppy Jjong (в Інтернеті)
й

Ім'я * Реальне найменування: Kim Kiebom
Ім'я * Групова позиція: Рап, вокал.
Дата народження: 23 вересня 1991
* Висота: 177 см
Тип крові: Б
Сім'я: батьки, Кі - єдина дитина
Ім'я * Місце народження: Дагу
Ключові слова, Diva Ключ (в Інтернеті)
Хобі: рапс, танець, англійська, китайська, водні лижі, любить дивитися фільми жахів.
й

Ім'я * Реальне найменування: Чоі Мінго
Ім'я * Позиція групи: Rap.
Дата народження: 9 грудня 1991
* Висота: 181 см.
Сім'я: батьки, старший брат. Батько Мінго - колишній тренер команди Таєеон
Ім'я * Місце народження: Інчхон
Хобі: футбол, баскетбол, англійська.
й

Ім'я * Реальне найменування: Lee Taemin
Положення в групі: головний танець, вокал.
Дата народження: 18 липня 1993
* Висота: 175 см
* Вага: 50 кг
Тип крові: Б
* Сім'я: батьки, старший брат
Ім'я * Місце народження: Сеул
Хобі: слухайте музику, грайте фортепіано, китайці, стиль танцюючого поппінгу.
Nickname: Грибний хлопчик.