Подорож в Інгушею, на прийом президента

Подорож в Інгушею, буде все: спілкування зі звичайними мешканцями, прогулянка по Назрану і навіть зустріч з президентом. Давайте подивимося на красу цієї країни і прочитайте те, що автор говорить про свою подорож.

р.

Право на платформу аеропорту ми зустрілися з автокадем Президента Інгушеїї Юнус-Бей Евкуров. Перед резиденцією я поїхав на броньований Mercedes-Benz. Я замовив свій автокад. Тоді він звернувся до одного з своїх помічників і сказав: «Чи ви замовляєте?» - Так, це океї! - Що таке літак? Нові? Так! - Що нового? - Ну... стандарт...

У столиці Інгушеїїїї летять літаком «Космос». Авіакомпанія вирішила заробити додаткові гроші за допомогою чартерного рейсу і літак був трохи затриманий. Варто відзначити, що, як і більшість російських авіаліній, Cosmos вдається поставляти пасажирів з радянською службою з розбірним літаком за цінами багато разів вище європейських авіаперевізників.

На резиденцію Президента передано автокадемію.

31 жовтня 2008 року на розгляд та затверджену Народною Асамблеєю Республіки Інгушетією було подано кандидатуру Євкурова як Президента Республіки. Новий президент Ingushetia відмовився від урочистої інавгурації з метою збереження республіканського бюджету та негайного прийняття його підтвердження. Новий лідер вирішив провести перше засідання з громадянами в центральній мечеті Назрану.

Керівництво опозиції в межах республіки, яка пов'язана з ім'ям колишнього президента Мурата Зязкова з загостренням кримінальної ситуації в республікі і звинуватила його плануванню вбивства одного з лідерів опозиції Магомед Євлоєв, підтримав призначення Євкурова і висловив готовність допомогти новим органам і «прямо всіх зусиль, щоб допомогти повернути політичний контроль над ситуацією. й

29 липня 1963 р. у с. Тарськоє у великій родині Інгушів: він має шість братів і п'ять сестер. З 1 вересня 2004 р. закінчив школу в м. Беслан. Він служив у Далекому Сході з 1982 по 1984 рр. у Збройних силах країни. Після закінчення він був рекомендований для іспитів в Рязанській Вищій авіаційній школі. Подається в командних посадах в ВПС. Він взяв участь у антитерористичних операціях на Північному Кавказі. Зокрема, осади лейтенанта полковника Євгена Євкурова виконували одну з завдань з розвідувальних робіт, виявлених і порятунок 12 російських солдатів з чеченської проникності. У червні 1999 року Євкуров був у місті Сербо-Боснянський Углевик (Сербійський Угджевіч) у складі російського контингенту в Боснії та Герцеговині під егідою СФО. 12 червня він командував блок російських паратрупів, які зайняли Косово та зайняли аеродром Слатина, закриваючи 500 км в 7,5 годин, виховавши сили інших країн і, таким чином, забезпечивши російську присутність в Косово після бомбардування НАТО Югославії. 13 квітня 2000 Юнус-Бек Евкуров присуджено звання Героя РФ з відзнакою медалі «Золоті зірки». Згідно з Євкуровим, для кидання російських паратрупів до Пристіни. З 2004 р. - гвардійська полковник, заступник начальника відділу розвідки, заступник начальника штабу Волга-Уралного військового округу (Єкатеринбург).

У зв'язку Євгенуров виявився дуже простим і приємним. Він не соромиться від неприємних питань, він говорить просто і в бізнесі, без сумнівних політичних слоганів. Нещодавно в Києві стартував Міжнародний форум «Україна» Блог не оновлено протягом тривалого часу. Це пов’язано з тим, що Євкуров йде в блог особисто, і не довіряє цьому випадку помічникам і прес-службі. Тут немає великих постів. Останнім часом він був даний iPad, з його допомогою він збирається спілкуватися в Інтернеті, як тільки місце проживання буде бездротовим Інтернетом.

(доб. 3)

Нарада тривала протягом декількох годин, під час яких ми обговорювали багато питань. Нижче кілька лапок. На жаль, я не маю рекордера, і не всі я зумів писати словесатім, але слова президента передаються якомога ближче.

Президент має номер телефону, опублікований у місцевих газетах. Будь-який резидент може скаргатися безпосередньо на Євкоров. На жаль, мешканці не дуже розуміють значення такої «гарячої кімнати». Президент очікував послухати скарги про корупцію, проблеми наркотиків, бандитів, а не читати повідомлення про брак води і втрачених корів. З того часу, як число було дуже популярним, він був скорочений. Президент не відповів на телефоні, прочитає лише текстові повідомлення. Ви зателефонуєте мені? Ви хочете вирішити проблему самостійно? Підійшов голова району? Чи контактувала адміністрація? Я не можу вирішити все. Не дивлячись на те, що сам Євкуров є релігійною людиною, він вважає, що надмірна ентузіазмія молодих людей для Ісламу тільки завдає шкоди. «Чи не розуміють, що це правильно і що таке неправильно. Діти навчаються в інших регіонах, і там, замість вступу до інституту, вони приділяють собі тільки вивченню Ісламу. Очікується екстремістські лідери. Останнім часом я прийшов до одного з гуртожиток, і нічого не в кімнаті крім арабської літератури. Що вони тут навчаються? Арабська або математика? Де вони прийшли? І ми отримали чудові студенти! Я мав запитати своїх батьків, щоб пояснити. Ми не ігноруємо питання правильної поведінки кавказької молоді в інших регіонах. "Я погоджуюсь, що вони несуть, вони борішні! Говорячи: «Ви будете їздити, співати пісню». В цілому Коран не говорить, що ви повинні поважати тільки своїх старих людей або жінок, всі повинні бути поважними, але не всі розуміють це. Але не забувайте, що коли приходить молода людина, наприклад, до Москви, здається, що кожен лікує його як бойовик і бандит. У складі така поведінка є захистом від лікування, а державна система повинна бути змінена. У мене є невеликий автокад, тільки 3 авто. Ми переїхали повільно, 90 кілометрів на годину. В кінці я отримав те, що я отримав. 2 люди загинули... Це 8 тепер, частина броньована. До цього було дев'ять, дев'ятдесят дев'ятсот дев'ятсот дев'ять, потім купили підтримувані Mitsubishi і відразу ж знала різницю, BMW. У Волзькому районі переїхала до Audi A6. 22 червня 2009 р. о 9 годині ранку була спроба президента Інгушеї. Під час проходження президентської автокадемії в районі "Центр-КамАЗ" м. Назрань, автопровідник постарався виштовхувати автомобіль Toyota, повільно рухаючись по боці автомагістралі; водій автомобіля зробив маневр і поїхав в середину автокад; незабаром був вибух. У результаті одна з охоронців Президента Інгушеїції загинула на місці; президент Євкуров і два інші госпіталізовані з травмами різної тяжкості. Охарактеризовано стан Євкурова як «все». Подарунки дарують багато, але дорогі подарунки не люблять, такі подарунки проходять. Президент Медведєв дав мені годинник. У співвідношенні резиденції я хочу зробити подарунок музей так, щоб майбутні президенти можуть також експонувати. Коли я можу піти без безпеки. Важко використовуватися для камер. Все своє життя він був солдатом, працював в розвідці. Причина я ran, і спіймана мене... Тепер це для життя. Незадоволені більш незадоволені. Під нормальним правилом всі не можуть бути задоволені.

Це весь автопарк президента. На фоні можна побачити нові будинки. Вартість чотирикімнатної квартири в новому капіталі Magas становить 3-4 млн рублів. Земельна ділянка землі в столиці коштує півтора мільйона, а в сільських районах 10 разів дешевше.

Після зустрічі ми пішли на вечерю.

р.

Я не думаю, що ми дуже добре отримали.

Перша вечеря була в будинку сестри Рамзан Угурчиєв, голова молодіжного парламенту Інгушеції.

Готель знаходиться в самому серці Магаса. Не можна уявити, що людина прийшла до Інгустиції і не встигла провести ніч. Будь-ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами

Увечері ми поїхали в гори. Поруч з Грузією знаходиться кілька кілометрів. Проходячи прикордонний пункт.

Спирт не продається в Інгушеті. І хоча немає офіційної заборони, магазини воліють не продавати твердих лікерів через атаку биків. Тенти і магазини з алкоголем загортають і розкриваються вночі. Вони йдуть на сусідні регіони для спирту.

Він був 6 ранку і був темним на вулицях. Я дуже хотів бачити схід сонця, але замість того, щоб я зустрів дощ хмари.

Є бойові вежі в селі Ерзі. Село має кілька десятків житлових і бойових веж, виготовлених з булерів і встановлюють безпосередньо на материк. Бійські вежі висотою до 25-30 метрів з шириною стін біля підніжжя до 6 метрів. Про них буде окремий пост.

р.

Стара людина працює вгору, кожен день він йде вгору і будує ячмінь.

Габаритний зображення

1213461

Кілька років тому, в результаті затоплення, село змивалося водою, недавно було перебудовано вище схилу.

У Інгушеїїї є закон - людина не може бачити свою матір'ю і батька-в-право. Він намагається уникнути зустрічі, навіть якщо він бачить їх, він спробує приховати, щоб він не помітив.

«Я соромлюся Кавказу. Молоді люди не знають, як поводитися. Але кожен народ має фракки. Гарбаж плаває на поверхні і привертає увагу. ?

Найнадійніша річ про Москву, коли дівчина курить. "Коли дівчата поцілунають." Коли чоловіки поцілунають, це таке велике жахи і страшне сором'язливе, що вони навіть не обговорювалися. Попереднє ставлення поліції, перевірте документи з упередженням, викопавши причину і без, намагаючись показати сили. «Дисерспективні для літніх людей. Коли я бачу молоду людину, що їдуть до старих людей, я готовий розбити його. Я не можу пояснити чому... «Бомби або п'яні, ми не маємо цього. Не може бути без будинку, він не може мати родичів, ми завжди допоможемо.

р.

Чоловік не вдається перед жінкою. Поки я знаю, плавання є проблемою. Жінка може лазити в халаті. У ванну я сказав, що чоловіки не можуть роздягатися перед собою.

З 80-х років тут збереглися Олімпійські стовпи.

Чудова дорога в Інгушеті. Ні отвори, вивіски, брелоки - все правильно. Люди активно приводять. Ні один переглядає швидкість, майже ніхто не закріплюється стрічками, і вони не відмінно підходять для цього. З'являються проблеми з бродіннями - поліція боїться використовувати зброю, боячи помста крові. Незважаючи на це, Євкуров замовив відновити порядок на дорогах. У разі виникнення проблем з ДСП він особисто обіцяє вирішити всі питання.

р.

У зв’язку з територіальними споями, точна територія республіки невідома, тому різні джерела вказуються від 2600 кв. км до 3800 кв. км, в той час як найчастіше 3400-3600 кв. км.

Magamet – працівник Музею Гапура Акрєва. За свою роботу він отримує 5000 рублів. Його дружина працює тут як екскурсовод і отримує 6000 рублів.

Вони мають два дітей, які дуже бідні.

Дитина. У номері немає світла. Покрівля про згортання.

І це Хамзат. Він збирає горіхи, називає себе блендером.

р.

Під час осетинського-Ingush конфлікту, його драт був знищений, і його сім'ї були виведені з Осети. УНЗ виділяв 350,000 рублів за будівництво нового будинку, але влада Осетії не дозволили його будувати. «До Назрану і будувати будинок там!» прокуратура розповіла старику. Офіційна причина: «Неможливість двох людей, які живуть разом». Але Хамзат не дає. «Дух дуже незрівнянних людей, він вмирає, але він не втратить надії повернення на рідну землю. ?

Восени 1992 р. збройний конфлікт зламався через територіальні спори. В результаті колишнього кордону збереглася, і майже весь інгуш населення Північної Осетії змушений переїхати в Інгушею. Ситуація навколо площі все ще нерозчинена.

Кровова помста – головний детерент на Кавказі. Інгушеція має деякі з найбільш суворих законів в цьому відношенні. У сусідньому Чечні можна вирішити питання з грошима і переговорами, але в Інгушеї практично неможливо. Найгірше для Ingush - гоління. Це слово використовується дуже часто, коли потрібно дати надзвичайно негативну забарвлення до чогось. Доторкнутися до жінки - розіграй! Відмова від закону – це неспроможність! Куріння і пиття - це неба! І так далі. У горах лежать патрони з різних зброї, люди відпочивали тут. Kalashnikov можна придбати за 30 000 рублів, зброю практично в кожному будинку, хоча ніхто не відчинив.

Асфальт завод. Радіо "Ехо Москви" в Ingushetia дуже любий і поважний. Радіоканал припиняється на пів року, але люди слухають радіо через Інтернет на своїх телефонах.

кордон між Інгушецією та Осетією. «Ми не маємо шоу, тут є шоу в Оссетії. Вони є серфами Росії, подаються, і тому сильного Все швидко стало православним, коли він став прибутковим, хоча насправді вони були язичниками і залишилися. Але ми знаємо, що вони дійсно думають про Росію. Ось вони побили у грудях «Ми з Росією!» – і на заході, звісно, скаржаться, що їх Росія відступає і пригнічує. Прохід авто з плитами Ingush на території Північної Осетії небезпечний.

Безпека

Президент обговорює майбутні «Кауказькі ігри».

951050р.

Влада Путіна під Авшевим (перший президент Інгушеції) був більшим, ніж під Зайзіковом, хоча Ашев був опозиційним політиком до Путіна, але він поважав тут. Чи не вирушає на опитування тут, чому?

Одним з найважливіших і стеблових продуктів Ingush і Chechens є м'ясо. Більшість страв готують з баранини або птиці в природній формі. Яловина трохи використовується. Не популярні страви з рубаного м'яса. Мій улюблений напій дуже сильний і гарячий чай.

, Україна

8616837

Коли я починаю скаржитися про те, що мій мама завжди говорить мені: "Ді люди, які були вилучені до Казахстану, мають жорсткий час? й

29 січня 1944 року голова НКВД, Лаврентій Бірій, затвердив «Вступ на порядок вимирання чеченців та інгушів». 23 лютого 1944 р. У перший день 333,739 осіб були вилучені з населених пунктів, з яких 176,950 занурилися в поїзди. Незважаючи на сильний снігопад, 478,479 осіб, включаючи 91,250 Помилки, витісняті і завантажені в перевезеннях до кінця лютого. Резиденти республіки дозволили взяти 500 кілограмів вантажів для своїх сімей; поселенці мали поїхати на тваринництво та зерно в обмін на худобу та зерно з місцевих органів на їх новому місці проживання; 45 осіб були в кожному автомобілі.

Габаритний зображення

Після виходу автокадема президента старі люди заблокували свій шлях. Немислимий захід для ФСО, але Евкуров зобов'язав зупинитися, пішов, щоб дізнатися, що сталося.

нервова безпека.

Він вийшов, що у них був відсутній син...

р.

Говорячи про непристойну прогулянку. Все наша подорож з нами був Рамзан Угурчиєв, голова молодіжного парламенту Інгушеї, за яким я дуже вдячний. Він розповів про багато цікавих речей і завжди спробував піти на зустріч у наших побажаннях. У Назрані ми попросили йти на сигарети. Але вони не хочуть, щоб дати нам йти, хоча вони запевняють, що не було нічого страху. В кінці ми змогли трохи поїхати і прогулятися. Після 2 хвилин срібники Lexus GS припинили біля нас, 2 хлопці сидять в ньому, максимум 18 років: Привіт, що ви робите тут? - Ми? Давайте ходити...
до Де ти?
до А ти?
- Ми? Від Комітету!
до Який комітет?
Здається, що не прийнято запитати, хто з якого комітету, питання чітко дивився випадкові знайомства. - Слідчий комітет!
- Ми з Москви!
- Вам потрібна допомога?
до Ні, спасибі!
- Чи можу я залишити свій телефон?
Ні, ми не тільки тут.
- Все правильно, будьте обережні!
Лексус схопився навколо кута. До речі, з якоїсь причини, вважається переїзд з тапочкою дуже крутим, більш шумом і димом - краще!

Перед тим як залишити на Чечню, ми пішли на весілля.

Майже в кожну неділю, найпривабливіші йдуть на весілля. Всі родичі друзів і сусідів зазвичай запрошуються. Весіль проводиться тільки в домашніх умовах, в ресторанах не прийнято святкувати. Дайте гроші на весілля, в середньому 1000 рублів. Закрити родичів до 5000 рублів. Якщо Chelsvoy дуже бідний, то він не може давати гроші, навпаки, він збере кілька сум їжі, щоб він міг зайняти вдома і годувати свою сім'ю. В середньому весілля в Інгушеті коштує $5,000.

Наречена стоїть в кутку весь день і мовчить.

Мусульман може мати до чотирьох дружин і це правило в Інгушеті. Якщо чоловік вирішує мати другу дружину, він повинен побудувати 2 ідентичних будинків для першої і другої дружини, поселити дітей, купити їх авто. Необхідно приділити рівну увагу обох дружин. Нерідко другу дружину одружився, якщо перший не може мати дітей. «Я хочу, щоб він знав, що дружини, ніж мати суперника на боці». « » » » » » » » » » » » » » »

Перший весільний вечір для чоловіка – це шматочок. Це сором'язлива, що кожен знає, що ви будете робити це сьогодні. Як правило, відбувається на третій день після весілля, але деякі не йдуть на ліжко з дружиною до тижня або пізніше. Традиційно сусідні народи, такі як висить листи вранці, щоб показати невинність нареченої, викликати жахи серед Інгуші.

Мати-в-завдяки зазвичай люблять дочку. Моя дочка в іноземній сім'ї може бути оброблена погано, тому я люблю свою дочку, як дочку.

р.

І це район поліції, де близько 9 ранку 17 серпня 2009 року був терористський напад. Бойовики на машині «Газель» розбили ворота, зламали в двір поліцейського відділення Республіки та знезаражені вибухові речовини (200 кг, згідно з іншими джерелами 400 кг, в TNT). У цей час на території ROVD будували офіцери поліції. В результаті загинув 25 осіб і більше 100 поранених. Вирощується на сцені вибуху. Будинок не було відновлено.

У 68 кілометрах або зовсім завтра вранці відбудеться пост про Грозний.

Інгушея є дивовижною республікою. Звісно, один день тут недостатньо, не дуже дивився на що-небудь.

Зареєструватися