2097
2Н1
27 березня YG Entertainment випустили гурт 4 людей, які ми знаємо як жіночий еквівалент Big Bang, який називається 2NE1.
Назва 2NE1 стоїть для будь-якого.
Гурт вперше згадувався в пресі наприкінці 2008 року, коли він був чутний, що YG Entertainment був створений жіночий варіант Big Bang під назвою Sista. У відповідь на ці чутки, президент YG Entertainment заявив, що ім'я ще не буде визначено. У січні 2009 року було оголошено, що «Ліжовий великий Bang» дебютував у липні 2009 року з 3 членами - CL, Minzy та Bom. Після цього місяця він оголосив, що Дара приєдналася до гурту. Сьогодні YG Entertainment оголосив, що гурт складається з 4 членів та дебюту у травні 2009 року.
Компанія заявила, що гурт готувався на 4 роки, і що дебютний альбом буде містити пісні, зроблені G-Dragon. Оригінальне ім’я гурту було «21», але як і співак однойменної назви, гурт був швидко перейменований «2NE1».
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
р.
Назва: Lee Chae Rin / Faith Lee
Назва етапу: CL/CL
Позиція команди: лідер, рапер, вокал
Народився: 26 лютого 1991 року
Спеціалізація: Рап, Сінг, Танці,
Знання англійської, японської та французької мови
Висота: 162см
Тип крові: II (A)
Релігія: Католицький
Місце народження: Сеул
Хоббі: відвідування магазину, написання текстів, креслення
Улюблені кольори: чорний, білий
Сім'я: Батьки та молодша сестра
CL – лідер групи. Ця дівчина мріяла стати співачкою з молодшої школи і у віці 13 років вона вперше прийшла до студії YG Entertainment. У 2006 році вона почала активно займатися вокалом, наприкінці 2007 року на конкурсі пісні SBS, в якому брали участь команди «YG FAMILY», блискучо виконала рап-композицію, а в 2008 році отримала публічне визнання як талановитий рап-художник, виконавши рапну частину в пісні співачки Om Jung Hwa «DJ». Вона є шанувальником Мадонни і леді Гага. Дивовижний факт: 'ciel' означає 'sky blue' в французьці, оскільки CL означає небо, значення її ім'я відображає її бажання досягти неба в все вона робить. Вона подорожувала світ з батьком, тому вона може говорити 4 мови.
й
Назва: Park Bom Lee (?) Jenny Park / Парк Бум
Назва етапу: Bom / Bom
Положення команди: основні вокали
Народився: 24 березня 1984 р.
Висота: 165см
Тип крові: IV (AB)
Релігія: християнство
Спеціалізація: Сінг, танці
Хобі: Слухати музику
Улюблені кольори: зелений, рожевий, червоний
Знання: Грати фортепіано, флейти та цело, знає англійську та японську
Вона навчалася в Берклі Коледжі музики в США. Перейти в YG на третій спробувати. Вона виступала на пісню "Ми належимо разом" з Big Bang. Після 10 років в США Біом повернувся до Кореї, щоб отримати популярність в музичному полі. У 2006 році вона зірвала в комерційних для мобільних телефонів Any Star, виконаних у вигляді музичного відео, разом з співакою Lee Hye Ri. У цьому комерційному парку Бом відіграла дівчина, яка мріє стати зіркою, яка раптом мала можливість піти на сцені замість верхнього зірки Лі Хай Рі. Після цього вона мала виступати кілька музичних частин в піснях гурту Big Bang, а також взяти участь у своїх концертах. Незвичайний голос співачки має особливу привабливість. Богм був би дебютний як сольний художник в 2007 році, але YG президент Yang Hyun Seok вирішив, що він був кращим для свого дебюту разом з SL, MinZi і Dara. Деякі любителі відзначили, що вона підходить для ролі матері гурту через її ніжну особистість.
й
Назва: Sandara Park (я) / Park Sandara
Назва етапу: Dara / Дора
Народився: 12 листопада 1984
Позиція команди: вокал, танцюрист
Місце народження: Бусан
Висота: 162см
Тип крові: II (A)
Спеціалізація: Сінг, танцюючі, MS, актриса
Релігія: немає
Знання англійської мови та міток, що діють
Хобі: Слухати музику, Інтернет
Улюблені кольори: рожевий
Сім'я: Батьки, молодший брат і сестра
Коли майбутній співак був у класі 5 початкової школи, її сім'я перейшла на Філіппіни. Проживавши понад 10 років в країні, в 2004 році вона взяла участь у телевізійному конкурсі на телеканалі «АБС» «Зірковий квест» («Ми шукаємо талантів»), де вона високо цінувала суддями. Співачка має багато досвіду, які беруть участь у різних програмах у Філіппінах, у зв'язку з чим вона називається «Філіппін Боа», і вона користується найбільшим інтересом серед користувачів Інтернету. З’ясувавшись разом з солісткою гурту «Великий Тріск» в ТОП-відео співачки Gummy для пісні «Я бачу», зачарувала всіх своєю природною чарівністю. Він також записав 6 альбомів (Дубль Платина (збір 60 000+ копій). На початку 2008 року YG підтвердив, що Sandara буде частиною нової групи YG дівчина, жіночий еквівалент Big Bang. Вона зірвала в Episode 7 of The Поверненняs of Il Ji Mae, величезний вентилятор Hyo Ri.
й
Назва: Kong MinJi / Gong Min-ji(я) / Kon Min-ji
Назва етапу: MinZy / MinZi
Народився: 18 січня 1994 р.
Посада: танцюрист, рапс, вокал
Місце народження: Сеул
Висота: 161 см
Тип крові: I (O)
Спеціалізація: Рап, танці, спів
Релігія: християнство
Знання: Японська та китайська
Хобі: слухати музику, писати пісні, писати музику пісні
Сім'я: Батьки та старша сестра
MinZi - це великий погляд відомого корейського танцюриста Gong Ok Jin і має спеціальні танцювальні здібності. Дівчина з дитинства була захоплена танцями, коли навчалася в 4-му класі початкової школи, зайняла 1-е місце в танцювальних змаганнях в місті Гванжу, з подальшою перемогою в інших танцювальних змаганнях. Вболівальник співа Ріанна і Black Eyed Peas, вона є лідером танцюриста 2NE1. YG помітив виняткові навички танцю на одному сайті. Спочатку Мінзій повинен дебютувати разом з YG intern Mae Doni, але Доні вирішив змінити компанію. Вона приєдналася до YG у віці 6 років разом з Драконом та Тае Яном. JD любить запікати її, ще більше, ніж Son Ri.