Кафедра No 601 МАІ - "Космічні системи і Rocket Engineering"

Автор фото і подорожі по лабораторію коментує: в квітні відбувся зйомки в лабораторії факультету No 601 MAI – Space Systems та Rocket Engineering. Це був дуже особливим через секрецію. Я просто не можу показати вам багато, хоча я не розумію, що може бути секрет в двигунах R-7, так як в Інтернеті це вже насипно, але в відділі R-7 є секретний продукт. Але було щось дуже секрет, деякі продукти були покриті тарпом. Дуже важко видалити всі, які б не спали ці самі секретні продукти, але щось вийшло, і ви можете побачити її нижче. Для багатьох продуктів я спробую надати описи, хоча деякі KA я не можу розпізнати. Чи можете ви допомогти мені вгадати своє ім'я та призначення?

1,1 км Андрогіно-періферальний блок докінгу. Космічний механізм, що використовується на Міжнародному космічному вокзалі. Застосовується для докінг-додатків і для підключення функціонального вантажного пристрою ( "Dawn") до герметичного адаптера докінгу (PMA-1). Подібна система APAS використовується китайським ножем, що дозволяє їй стикатися з ISS. В рамках проекту Союз-Аполло був створений Володимир Сіромятніков у Московському конструкторському бюро Energia та розпочався в рамках проекту Союз-Аполло. Ідея створення з'явилася на контрасті з незручними системами, такими як «розгортання і розетка», так що кільце докінгу будь-якого АПАС може стикатися з докінговим кільцем будь-якого іншого АПАС, так як обидві сторони є ірогином. Незважаючи на те, що кожний блок має активну і пасивну сторону, два повністю взаємозамінні. Фото, якщо я не помилився, показує АПАС-75, які використовували в програмі Союз-Аполло.

У фоновому режимі ви можете побачити Venera-8 космічних апаратів. Я буду мати дві окремі повідомлення на ній і Місяці 9. Це був цікавий спосіб приземлити на цих небесних органах.

2,2 км Знову, якщо я не помилився, це шпилька з системи докінгу голки. Крім того, його ранній варіант, коли перехід через вузлик не був наданий, а астроному довелося піти з одного корабля на інший в зовнішній простір.

3. У Стійка для демонстрації роботи голки. На спеціальній рейці один док-блок відходить від інших і док.

4. У Деякі види двигуна. Виходячи з його розміру, швидше за все, правильного гальмування двигуна.

5. Умань Фрагмент транспортного засобу Марса.

6. Жнівень Простір всередині.

7. Про нас Це головний зал. Ліворуч можна побачити радянську місячну площину, потім два супутники. Не знаю, що.

8. Люнарний ремесла (ЛК). Так багато матеріалів вже написано про радянську місячну програму, що я не бачив нічого про це. Якщо вам подобається, тут посилання на Вікіпедію та Buran.ru. І ось ще два: один, два.

Але я не можу сказати, що Володимир Єрмолаєв, який у своїй книзі « Слово про Бурановський полк...» дав більш яскравий опис місячної експедиції. Розкажіть кілька фрагментів. Я дуже рекомендую читати книгу. Н-1 був дуже великим ракетом. "Хай." Для вивчення місяця. Або ж, «зловити американцями» в плані «перших кроків» на місяць. Так, Н-1 повинен доставити до місяця так звану «люнар». З нашими астрономами. І тут починається дуже «Кіркус», про яку написав Ленін. У зв'язку з економікою це не зрозуміло, що або через повторне резервування систем, або через відсутність тягових характеристик авіаперевізника, або з інших причин - важко сказати, але ... Але! Команди місячної експедиції Радянського Союзу складалися з двох осіб. І при вході на місячну орбіту - один залишився в головному кораблі і вирізати кола навколо місяця, а другий - "в одному!" в землеробі довелося "землятися" на поверхні місяця ... "Луннік" - це пристрій, призначений для посадки на поверхні місяця. Він складається з капсули з астронатом, яка знаходиться на платформі, і ця платформа знаходиться на його ніжках. Як літаючий каструля в фантастичних кіно і фотографії. Всього - висота капсули на ногах - близько 4 метрів від рівня поверхні. Лунар. Капсулка, відділення астроната, яйце. Всередині цього яйця сидить астронат у вигнутій формі. Хоча, "сидити" занадто багато. Скажіть "і". Чи можна ви уявити дитину у вашій вагітній матері? Щось таке. Або ж, точно. Діти ще не думають про те, де і як соромитися, ссать. Він не замислюється про це, він ще не знає, що "рожеві" є... і що "жар" є, вона також "бзда", вона також "гора закритого простору", вона також ... "Луннік" м'яко (бом сподівається) землі на поверхні місяця. Завдання «Eicenaut» полягає в тому, щоб перекручувати пристрій блокування з боку себе, після чого люка цієї «еггі» буде відкинутися. Там буде місячний степ у люки. І там, на відстані, трохи Землі. Ваш будинок. А є халат, туалет. З новим номером Red Star. Немає кращого матеріалу для тертя, ніж Red Star. Спеціальна м'яка газета. І з метою затискання шурупів в радянській армії, і для протирання. Це хороша газета. Тексти пісень, а це означає: Потім, о мій Бог. Потім ви повинні витягти його з під... ЗАМОВИТИ!!! І кинути його в місяць... Потім намагайтеся виходити з халатки, натерти цю канатну сходи і - спустити її на поверхню місяця ... Що звітувати негайно до Землі в даній формі. «Завдяки партії та уряду було виконано». Потім намагайтеся фотографувати себе на тлі місячного пейзажу. Вони не вірять нікому Скопіювати місячний грунт, покласти пенант з портретом Леніна ... Хто ще? Після чого перевірте «маон» для технічного стану. Рівень масла, свічки та інші амортизатори... При необхідності замініть... Пара фраз до Землі про «відчуття», «велике досягнення радянської науки», переваги соціалізму. І все - немає нічого іншого зробити, життя підтримки костюма працює, це час, щоб піти додому. Вся місячна екскурсія погодинна, добре, два з міцністю. Що робити? Альона? Далі - зворотна процедура для скелелазіння в «плюс» на канатному сході ... Unfasten драбина і кинути ебать з. До місяця. Це чотири мертві. Закрийте люки. Готовий до запуску ... Почати двигун, відриватися від місяця, переходити на місячну орбіту, док з основним судном, піти в відсік до командира і піти додому. [...] Радянська місячна експедиція може здійснюватися лише біороботом. Всі вони були з перших астрономів. Або практично все. На цьому етапі розвідки простору вони мали одну місію. Не торкайтеся нічого в космічних апаратах. Сісти вниз і не bezde ... Ви отримуєте замовлення. А інший (або інший) військовий ранг. І Волга суперкар. Перший крок на іншій планеті, прийнятий “Into ONE” – катастрофічний шок, цунамі на емоційному рівні, психофізичний землетрус. Чи не ви думаєте? У вас є діти? Бажаєте відправляти дитину на місяць? Не боятися, вони підготують, дадуть діакам і комбінезонам навіть. Що це таке? Як це? [...] Склад – радянський простір. [...] - Ну, Я сказав вам про війну, тепер про Н-1 розповість щось. - Що можна сказати? Це його. Моя телеметрія працює дрібно. Двигуни не були правими ... Всі чотири запуски - за бампою ... - Так само двигуни? - Так, ти. Але якщо ми були літати, то буде добре? У вас є країна, місяць, простір, hurrah? - Фак знає його. - Як це? - Вона на HUJ. Це H-1 ...

9. Навігація Це місячна посадкова нога. Сітка на плиті не для нічого, але строго розраховується елемент, який спеціально деформується і виділяє енергію при посадці. І все ще здається, що він скручує до землі.

10. ЛК.

1 999 р.

11. Ви можете провести час, дивлячись на дрібні деталі, написи, роз'єми, труби та інші красиві коси.

3610Р. 4200Р.

12. Дивитися, індустріальна краса! І це насправді глухий робот -- навісна панель.

13.00 р. У цьому вікні Eicenaut дивився спуск до місяця.

14. Супутник.

15.00 р.

16.00 р. Зірка, звичайно, була пофарбована пізніше, але все ж вона виглядає.

17.00 р. Це мікромотор (пристойно порошковий двигун) для пресування місячного місяця, після проходження сигналу про контакт ніг з поверхнею. Це, при посадці, була ймовірність того, що місячний може відмовитися від поверхні. Неважливо, що сталося, він пресував.

18 років Деякі види космічних апаратів з великими антенами.

1 999 р.

19. P/Block Basic та P/Block РЕСЕРВІС.

20. Антени. Якщо я не помилився, omnidirectional.

21. З цього люка, астронаут мав піднятися на місяць. Ось вже сходи. Так, можливо, це канатна історія.

р.

22. Це загальна (і, можливо, навіть вага) модель Марс-97. Нижня частина з кульками (паливними баками) є Fregat верхнього етапу. На Марс-97 не існує панелей SB (тільки ферми видно з них) і багато іншого.

23. Соїз космічних апаратів. При висадці на нижній масив захисту від тепла згортається (прочитана на низькій висоті), а також м'які висадочні двигуни, система водонагрівача та інші необхідні речі відкриті на нижній частині.

24. Відкрийте шляп! Візьміть ключ!

25. День крупним планом Ви можете бачити балансування вантажів -- свинець. У кожному польоті вантажівка відрізняється, залежить від астронавтів, вантажів і багатьох інших речей. Таким чином, для довідкового балансування знизу кріпляться свинцеві пластини, які роблять прогулянку в простір.

26. Пожертвувати. :) МАЙ студент.

27. ;

28. Немовля.

29. І були регулярні заняття в номері.

30.

31. Навісне обладнання парашутної системи до спускового транспортного засобу (?). Після висадки повинні бути піропатрони.

32.

33. Всередині землевласника. О, Бог, це так багатолюдно. Я не розумію, як людина може сидіти на цьому стільці.

34. Спілкування спілок. Я все ще не знаю, що тут представлена версія Союзу, але судячи деякими показаннями, це Союз першої серії, але після Союзь-11. У зв'язку з трагічною смертю екіпажу Союзь-11 через депресурацію СА після поділу, космонавти почали літати в просторових костюмах, але потім тільки два сходження на землеробство. І тільки з серією «Т» знову повернулися до трьох членів екіпажу, але і в костюмах. Шапка видно внизу побутового відсіку. Через це екіпажні дошки корабля при запуску, і через нього, при необхідності, переходить в зовнішній простір.

35. Парашутні контейнери землевласника. Головна система і резервне копіювання. 24 квітня 1967 р. під час повернення SA Soyuz-1 загинув космонавт Володимир Михайлович Комаров. Головний парашут не вийшов, тільки витяжка працювала, яка була недостатньою, а СА вдарив землю на швидкості близько 50 м / сек і обпалюється. Невідкрита парашутна парашутна парашутна парашутна парашутна парашутна система.

36.00 Р Соїз космічних апаратів.

Р

37. Соїз кластера інструментів.

р.

Дуже цікаво. Це живий дотик заліза, який був виконаний для рейсів в космос. Так, є ще багато цікавих речей за лаштунками, але атласом. Щоб побачити це, ви повинні стати студентом цього відділу. :

Зареєструватися