ручної роботи, подарунок від коханої людини

Я знайшов цю статтю на одному форумі і зберіг її в оригінальному.
У грудні минулого року я вирішив побудувати ювелірну майстерню. Я купила робочу лавку, інструмент, пристрої ... і так далі, все «брендовано», щоб в першу чергу було приємно працювати. На початку 90-х років я пішов до вступної майстерності ювелера, потім навчався в арт-об’єкті, потім протягом декількох років викладав ювелір і весь цей час (близько 12-14 років) працював приватним майстером. Тоді все набридло і я кинути. Я продаю або віддаю все, що я мав: інструменти та обладнання. Поселившись на роботу як студентський менеджер, менеджер, керівник відділу, ... генеральний директор, ... І це не жилет. Ювелірні вироби для душі і за радість близьких, дякую Богу майстерність в хорошій формі. У цій темі я хочу поговорити (якщо є інтерес, то розповісти) про те, як і з яких ювелірних виробів робиться. Ви побачите, що ви можете зробити своїми руками. Усі теми будуть надані фотографіями та докладними коментарями.
так, промені... Моя дружина пішла покупка. Я побачила кільце і побачила його. Вона сказала: Я сказав, що я можу зробити це, але в той час, майстер-клас не працював. БУТ. Чоловік сказав чоловіка. На мобільний телефон з фотографіями його дружини. Це не велике фото, але я знаю, що робити і як.

ручної роботи, подарунок від коханої людини Р

ручної роботи, подарунок від коханої людини р.

Завдання надані. Дякуемо! Я приймаю модель воску. Я зрізаний шматочок, відмітив його і піти!

Як виглядає ескіз. Я роблю деякі речі, як великий Gaudí. У мене є ескізи і креслення в голові.

Розмітка проводиться. Почати пилку. Прибирання додаткового. Довгий іржі.

Остсти від минулих перемог (від минулого життя).

Тут з таких заготовок (з моделювання воску) виготовлено близько 100% від всіх в даний час продаються ювелірні вироби.

369710Р. 4200Р.

У процесі обробки заготовки зникають маркування ліній. Ми знову застосуємо, враховуючи нові форми.

ручної роботи, подарунок від коханої людини Габаритний зображення

Якось дивиться.

Цей ніж, який називається "Shaber" і виконаний в Швейцарії, я формую продукт. Шабре, щоб говорити. Це кулька.

Як довго до готового виробу

Подальша технологія обробки - видалення зайвого матеріалу і надання найбільш правильної форми перед наступною технологічною експлуатацією: лиття на розплавленій моделі.

Ось вони - "Кращі друзі дживелера" розмітка компас, шабер, ескіз ...

На цій точці я припинив знімки. А потім було застосування ребра, підпілля (видалення воску з внутрішньої частини кільця) і підготовка до лиття. Зали Все добре. Це те, що він виглядає так. Жовте золото 585.

Ця страшна річ, в передмісті, називається светбоксом. Через нього розплавлений золото заливається в форму, яка використовується для того, щоб мати воску, що я зробив, і просто перед виливанням був недійсний, точно повторюючи каркас воскової моделі. Про нас

Заготовка повинна бути згортається. Що таке тепло до температури близько 750-800 градусів, під шаром захисного потоку. Необхідно видалити внутрішні напруги в металі і нормалізувати кристал структуру. Це те ж саме, хоча.

Після загоєння я розміщую заготовку в кислоті. Процедура називається «білим».

На даному етапі починається механічна обробка виробу. Інструменти для цього відрізняються. Я лікую внутрішні поверхні різаками. На відкритому повітрі головоломки, верхівки, штанги. Я покажу вам все це. Обробка виробу в металі - відповідальний процес. Помилки не повинні бути зроблені, оскільки деякі з них можуть бути нездійснені. Точність очей і твердість рук – це мій девіз! Ось ми йдемо!

Заповнюється файлом.

Зверніть увагу на вагу заготовки.

Він зробив пази. У майбутньому будуть повністю вирізати.

3610Р. 4200Р.

Це різновид золотих пилок. І це не все.

Все знаходиться в металевому піддоні.

Я пишу цю картину. Інше буде, теж.

1 999 р.

На цьому столі з назвою «Леткаль», паяльня продуктів і все, що пов'язано з високотемпературним опаленням. Температура при обробці золота в діапазоні 700-1100 градусів Цельсій. У передпліччя можна побачити квадратні шматочки золотих паяків. За технологією ювелірних виробів, склад, зразок і колір паяльника повинні відповідати основного металу (з якого виготовлений продукт).

На цій фото ви можете побачити, що я вставляв тонкі золоті пластини в місця надмірно глибоких зрізів і я збираюся їх ущільнювати.

Ну, я почав отримувати фінальну форму. Я майже зробив з файлами. шліфування. Є спеціальні абразивні круги і наждачний папір. Все зроблено з ручками. Цей продукт має тепла рука!

Всередині всі непотрібні вибрані і фактурні. Текстура наноситься фрезеруванням, діаметром 1 мм. Чи знаєте ви, скільки разів ви повинні носити метал? ?

Польський! Покладіть кільце на поліровані щітки. Я думаю, що це гарне життя?

Для коректної обробки потрібно нанести фактуру на ребро, через одну. Текстура схожа на готовність або золотого піску або цукрового посипання (навіть, я думаю так). Робиться наступним чином: в правій руці невеликий фарш, в лівій руці норв. Кожна точка наноситься окремо. Є, в кінці, кілька тис. Ось ми йдемо.

Я забули сказати. Продукт фіксується в спеціальній вазі, яка обертається в усіх напрямках, при необхідності. А в банго, джевелери називають «Харубел». Під виріб кладуть товстий поліетилен, який перешкоджає впливу навантажень і не допускає подряпин полірування інтер'єру. Між реберами також прокладені прокладки для збільшення загальної жорсткості верхнього виробу при проходженні. Після того, як норінг є ударним навантаженням. Я не хочу верхньої деформації. Ми закриваємо лінію обробки. Дуже ретельно і ретельно. Я кажу, що застосування текстури в цьому випадку дуже трудомісткий і нудний. В дійсності вона взяла майже всі денні ліхтарі.

Що відбувається.

Подивіться на готову вагу виробу і пам'ятаємо вагу заготовки

ХАЕСІ ТА

Зареєструватися