Цитати з жіночого автофоруму

до Витяжка не підбирає ніготь.

Де можна придбати ліцензію? Я маю їх, але кожен запитує, де я купив їх, так що ви знаєте? Де слід надсилати тим, хто запитує? Я отримав!

Я вже 2 роки їздив на водіння. Про нас

Чоловік каже, що він потребує жіночих трусиків в рукавному відсіку для протирання головок циліндра. Покажіть мені, що мені потрібна жіноча труси в рукавному відсіку, або зробити чоловічі трусики?

- Честь - Правила! Але керма дійсно потрапляє в дорогу. Не можна побачити інструменти.

За два тижні я залишила гараж. Я дуже хочу навчитися їздити перед собою, тому що шкода в шиї.

Чи знає хтось, як вимкнути двигун? Про нас

- Хочу купити ручний диск, щоб керма не заважала.

до Де скачати мелодії для біциклінгу?

Учора я поїхав весь день з капюшоном відкритим, і не єдиний зараження запропонував!

Ми зустрінемося з Вами найближчим часом!

Де в Land Rover можна мити руки?

Чи знаєте хтось, куди газ?

У разі, якщо я керую ручку. І скажуть мені: "Сублік." Чи не ви?

Що таке подовжений середній палець з трохи нігтям? Я побачила його в чотири автомобілі вчора. Нова мода?

Сусід сказав мені, щоб запалити. Може бути "пошук шин"? Але я вже змінив своє взуття. Скарбничка.

- Загублений автомобіль. Чоловік знає, що він вбиває! Чи можете ви розповісти мені про те, де можна придбати дешеві для себе вечір?

Я спробував закрити двері на двох поворотах ключа, а замок зламав. Закрийте двері на швидкості?

Мій чоловік постійно розповідає про те, що я мушу. Як переконувати його?

- Хто має будь-які фантазії під час АЗС?

Як ви хочете приїхати з очей відкритим або закритим? Що про світильники або світильники?

Щодня, ранок і вечір, я поцікав мій милець на носі. Губна помада запечена і не мила, там були іржаві плями. Сервіс сказав, що потрібно перефарбувати автомобільний тон помада.