Причеп гігантів є справжнім дивом природи

У давні часи в Ірландії проживав хороший велетень Fin MacCool з дружиною Неа, а через протоку від нього, в Шотландії, жив злий велетень Benadonna. Скотсман постійно болить і болить Ірландця. «Якщо я можу плавати, я буду плавати через протоку через 2 хвилини і розповісти вам не пропустити!» Але він не міг плавати. Тоді Ірландець вирішив побудувати міст через протоку. За сім днів і ночей він не закрив очі, перетягував величезні кам'яні стрижні в море і побудував міст через протоку. В кінці він був дуже втомлений і думав, «Бефор я бою Бенадонною, я повинен отримати хороший відпочинок» і пішов до ліжка. У цей час шотландський гігант побачив міст і перебігає його в Ірландії. Він почав вибити на дверцятах гіганта, але Fin McCool був швидким засмагою. Свою дружину Не був відлякуваний і придумав хитрість: вона кинула його, як дитина. Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Моя дитина спить! Скотсман подивився на "баби" і думав: "Якщо Fin McCool має малюка, який великий, то що він?" П'яний, Бенадонна звернулася до Шотландії, розбиваючи весь міст за ним. До теперішнього часу відбулось тільки початок місту гігантських, що складається з шестигранних базальтових колон, що є сайтом всесвітньої спадщини ЮНЕСКО і одним з чудес природи.

р.

Р

р.

Зареєструватися

Категории

Смотрите также

Новое и интересное