1580
Одягнена Жінка
В той час, у нас є все: супер гламурні светри Ангори і джинси Мавіна (Мальвіни), псевдошкірі і варені спідниці, светри Adidas (тип) і футболки Монтана і куртки (тип), безформні пуховики на синтепоні, червоні куртки і гумові кросівки, легінси і... Це період становлення моди в Росії і колишніх радянських країнах, це період без смаку в одязі, диско-стилі, скелі, панк рок, рапс, транс ... і багато культур, які щільно заселяють нашу країну в 80-90.
Р
Гуми для волосся різних кольорів
Сорочка джинси або куртка. Вони не тільки підуть до лази.
р.
Елк. Вони носили навіть ті, які ноги були далеко від досконалості.
Відомий майданчик )
І я пам'ятаю всіх конкуруючих у здатності ставити чубчики )
Спідниця розбризка на суспендерах. Я не пам'ятаю зносу її сорочку Міккі Моус або блузи. й
"Варенькі" було, так щоб говорити, "відстежити". Якщо хтось не мав їх, то купили звичайні сині джинси і готували їх за допомогою спеціальних технологій.
Капор. Добре, без нього! Це диво ангори носили як старі, так і молоді.
Ангоричні светри. Вони були різних кольорів і вишиті дешевими намистинами (не знайдено фото). Болонья куртки і черевики. Кольори були «сумки» (також немає фото, я сподіваюся на пам'ять). Це як група «Кобінація» один раз, одягнена.
Р
Рюкзаки шкіряні або під шкірою, а також гальмівні.
Мереживці з отруйної розмальовки, вони носилися на волоссі, шиї, руки... коротко, де можливо. Фенеккі.
Взуття з кромкою. Я пам'ятаю всіх їх, і хутро кролика дуже швидко витирала.
гумова спідниця
А матові легінси нижче з малюнком і пасазіком, як правило, ультрамодний!
Вони на предметі.
Клейкоза (має какао-холодильник в її волоссі)
Всі черевики (військовий тип), всі вони були названі «подушками».
Зареєструватися

Гуми для волосся різних кольорів

Сорочка джинси або куртка. Вони не тільки підуть до лази.

Елк. Вони носили навіть ті, які ноги були далеко від досконалості.

Відомий майданчик )

І я пам'ятаю всіх конкуруючих у здатності ставити чубчики )

Спідниця розбризка на суспендерах. Я не пам'ятаю зносу її сорочку Міккі Моус або блузи. й

"Варенькі" було, так щоб говорити, "відстежити". Якщо хтось не мав їх, то купили звичайні сині джинси і готували їх за допомогою спеціальних технологій.

Капор. Добре, без нього! Це диво ангори носили як старі, так і молоді.

Ангоричні светри. Вони були різних кольорів і вишиті дешевими намистинами (не знайдено фото). Болонья куртки і черевики. Кольори були «сумки» (також немає фото, я сподіваюся на пам'ять). Це як група «Кобінація» один раз, одягнена.

Рюкзаки шкіряні або під шкірою, а також гальмівні.

Мереживці з отруйної розмальовки, вони носилися на волоссі, шиї, руки... коротко, де можливо. Фенеккі.

Взуття з кромкою. Я пам'ятаю всіх їх, і хутро кролика дуже швидко витирала.

гумова спідниця

А матові легінси нижче з малюнком і пасазіком, як правило, ультрамодний!

Вони на предметі.

Клейкоза (має какао-холодильник в її волоссі)

Всі черевики (військовий тип), всі вони були названі «подушками».

Зареєструватися