Одягнена Жінка

В той час, у нас є все: супер гламурні светри Ангори і джинси Мавіна (Мальвіни), псевдошкірі і варені спідниці, светри Adidas (тип) і футболки Монтана і куртки (тип), безформні пуховики на синтепоні, червоні куртки і гумові кросівки, легінси і... Це період становлення моди в Росії і колишніх радянських країнах, це період без смаку в одязі, диско-стилі, скелі, панк рок, рапс, транс ... і багато культур, які щільно заселяють нашу країну в 80-90.

Р

Гуми для волосся різних кольорів

Сорочка джинси або куртка. Вони не тільки підуть до лази.

р.

Елк. Вони носили навіть ті, які ноги були далеко від досконалості.

Відомий майданчик )

І я пам'ятаю всіх конкуруючих у здатності ставити чубчики )

Спідниця розбризка на суспендерах. Я не пам'ятаю зносу її сорочку Міккі Моус або блузи. й

"Варенькі" було, так щоб говорити, "відстежити". Якщо хтось не мав їх, то купили звичайні сині джинси і готували їх за допомогою спеціальних технологій.

Капор. Добре, без нього! Це диво ангори носили як старі, так і молоді.

Ангоричні светри. Вони були різних кольорів і вишиті дешевими намистинами (не знайдено фото). Болонья куртки і черевики. Кольори були «сумки» (також немає фото, я сподіваюся на пам'ять). Це як група «Кобінація» один раз, одягнена.

Р

Рюкзаки шкіряні або під шкірою, а також гальмівні.

Мереживці з отруйної розмальовки, вони носилися на волоссі, шиї, руки... коротко, де можливо. Фенеккі.

Взуття з кромкою. Я пам'ятаю всіх їх, і хутро кролика дуже швидко витирала.

гумова спідниця

А матові легінси нижче з малюнком і пасазіком, як правило, ультрамодний!

Вони на предметі.

Клейкоза (має какао-холодильник в її волоссі)

Всі черевики (військовий тип), всі вони були названі «подушками».

Зареєструватися

Категории

Смотрите также

Новое и интересное