Однашкі в Москві (частина 1)

Я думаю, що це час, щоб оновити базу прокату. Крім того, за шість місяців ціни значно підвищилися. PR таланти, також. Свіжі пропозиції:

15,000 рублів
"VDNKh, середня передоплата 10 місяців"

Вітражне скло!

18 500 рублів
«Оренда квартир на Ізмаїловській, крісло-катаун»

Ну, дякуємо Богу, що бажали. Я був загиблим.

19,500 рублів
Мм. Глідер (10 хвилин на транспорті). п.химки. вулиця Лаврочкіна д.2 свіжої косметики, ліжко, шафа, спа-центр Слави, можна з дитиною. з 2 вересня
р.

Косметика свіжі, звичайно. Але, здається мені, я бачив це faggot в Khimki квартира в Кхімках для таємничої «сп раби» спробував сквошувати 6 місяців тому. З тими ж шторами у ванній кімнаті і дезодорантом «Ландиш» на полиці.

21,000 рублів
м. Вихіно (10 хвилин на транспорті). Любертси, авіатори вул. 4, може бути як порожній для 20 000 рублів
3250Р. 3700Р.

Я не хочу бути порожнім. Щомісячна вартість меблів - ціна Божа.

17,000 рублів
«Академіка Семенова, 11, с. 1, всього 35, немає плити, немає спальних місць, немає балкона. В наявності: телевізор, холодильник, метал.критий, консьєрж

Також є траш.

19,000 рублів
«Москва передмістя, від м. Молодіжна 25 хвилин на транспорті, село капелюхів. тільки після гарного ремонту. підлога і плитка, 2 спальні ліжка, комод, шафа і телевізор. все абсолютно новий. кухня гарнітура всіх побутових приладів. супер варіант.

Кухня безвізуальна в передмісті.

20 000 р.
14 Ярославська Вулиця, чиста квартира, вимагає невеликого косметичного ремонту, тому поєднується., видане меблі. Строго Москва, офіційне шлюб, BD та інші не пропонують

І після всього, дружини, які перебувають в цивільному шлюбі, можуть вкрасти орел. Вони не поливають квіткою.

23,000 р.
Любліно. Студія, 8 років. Всі гідні.
р.

І після всього, дружини, які перебувають в цивільному шлюбі, можуть вкрасти орел. Вони не поливають квіткою.

23,000 р.
Любліно. Студія, 8 років. Всі гідні.
р.

Чому ви порожні? Це дивовижна.

23,000 р.
Mm. Прага, 10 хвилин пішки. Чисті затишні апартаменти розмішують з дуже тривалим переглядом родини слов’ян в будь-який час

Дякую.

24,000 рублів
Мм. Ясенево, 10 хвилин пішки. Сергій.good квартира, меблі, побутова техніка, склопакети, розміш.m. long.term., терміново"

Який прекрасний дизайн радує над дзеркалом. Серйога, хата і руки будуть розірватися.

25,000 рублів
Мм. Медведкове євроремонт, вбудована кухня, мінімальні меблі

Ось як ви прокинулися в Медведкове, а зверху - Preveeed!

Головна