538
Музей Патологічної Анатомії (10 фото)
Ви можете зв'язатися з нами Я пройшов на екскурсію до «Музей Патологічної анатомії» в медичному відділі. У нас є тітка, яка працює в самому відділі гастро. Моя тітка солодка, але вона постійно плуталася в історії і повторила деякі речі двічі. І коли я помітив в кишеню її рум'яного прозорого пакету тисяч банкнот (і навіть папір спеціальної ущільненої) і п'ять сотень, як правило, відчув її повагу. До речі, в кінці ми сплачували 100 рублів, і я сумніваю, що гроші підуть, як вона сказала: «До фонду розвитку і підтримки музею».
через вісь
1,1 км Аннесфал. Дитина народжена без верхніх лобів мозку.
694284
2. Брайн. Найбільше, що ні – це мозок одного з професорів медичного відділу, за бажанням музею. На ньому зберігаються мозку інших професорів та ректорів.
511354 р.
3. У Гангрен стопи. Але я просто фотографував стопу. Гангрене просто затемнення на нозі. Але відрізати ногу самому красивіше. О, ви повинні бачити зріз кісточки...
р.
4. У Деформації, викликані алкоголізмом. Що це таке?
505748 р.
5. Умань Хондром пальця. Це палець! Це чорний ніготь, і це круглий ніготь в кінці, пухлина. Не слабка пухлина.
6. Гідроцефалус. Або крапка мозку. Це жахливе, але я бачив його в реальному житті. Я пам'ятаю письмо в газеті, і я побачила себе на вулиці: дев'ятирічна дівчина на розтяжці з величезною головою, крапкою мозку ... Вони просять лікування... Я не знаю, де вони зараз ...
7. Про нас Нома щоки. Повністю поголені щоки і сусідні частини... І з'явився мускатний дядько...
8. 4-місний плод. Що ще прокоментувати:
(Б)
9. Навігація Сайамсе близнюки. Хто знає ІМХ.
10. Серена. Це ім'я дітей з запобіжними кінцівками. не звертайте увагу на шов - він (його) відкрився просто ...