547
Московський елітний корпус (6 фото)
Московські дігери знайшли ці тунелі, що прокочуються стелями підземної річки Котловка. Пілі повинні підтримувати високий будинок. Текст і фото об'єктів від дігерів
Думка розуміє, що сама структура на поверхні не зачепить надійного, якщо її опорні палі практично висять в повітрі, а крім таво вода проходить через отвори в пророщеному дно колектора, який вже впевнено утворився зв'язки під ним. Важна ситуація очевидна, тому перше, що я викликав надзвичайний сервіс Мосводочка. Хосподія, з гантом, як і їх обов'язковий чоловік, у мене не було громади протягом тривалого часу. Я мав пояснити всі три рази, хоча я пояснив один раз, що сталося, і де, і чому. І нарешті, коли вони вимагали моє ім'я і номер телефону, який я відмовлявся залишити, Ета Apsos Вона сказала: "Увімкніть, то не зателефонуйте!" і киньте троуп, вівся. OK, okay, Я відправлюсь на веб-сайт Мосводосток, я знайшов електронну пошту від чувака, яка в несправності для цієї гарної організації, і я надсила листа до нього, що говорить,
Шановні друзі!
У нас є інформація, що колекціонер р. Котловка проколюється через бетонні пальці (див. фото). Попередньо це відбулося під час будівництва ЖК «Три Капітани». Приблизне розташування вказується на прикріплену карту в червоному колі. Потік води через отвори може привести до утворення порожневих і порожнечих під колектор, які, в свою чергу, створює надзвичайну ситуацію.
Я спробував повідомити про це Центральним депатчем GUP Mosvodostok по телефону 331-85-00, але вони відмовилися приймати свою інформацію, тому що я, з очевидних причин не хочу дати мені ім'я і телефон.
Ми сподіваємося, що ваші послуги будуть відповідати на цей сигнал перед тим, як ми йдемо на прес, і престиж організації не постраждає. Крім того, існує можливість просекторної організації «Три капітани» для грубих порушень будівельних кодів, якщо ви хочете це зробити.
З повагою, московські катери.
Немає відповіді, але не воля. Москіто слилсо, pun, ghhyhy :) Я назвав МК у відділі «гарячої новинки», вони розповідають мені дуже правильно, і сказали, що якщо інформація зацікавлена їм, то вони зв'яжуть мене. Я ще чекаю. На жаль, історія в стилі «Дрекна мати кинув її дитину з вікна» займають читачі цієї газети набагато більше. А потім просто паратозор підійшов з одного екологічного журналу, тут ми – творчий і монастир, а потім відправимо парафішель Мосводочка, дайте його розмістити на своєму сайті в розділі «Преска», Gygi :
Р
Інформація: ЖК «Три капітани» на Севастополі Проспект, будинок нещодавно введено в експлуатацію. Ціна за м2: від 5192 c.u. до 6231 c.u.
Головна