377
Про нас Ви любите собаки? (6 зображень)
Коста-Рикан «артист» підібрав промені собаки на вулиці і прив'язував його до стіни в галереї мистецтв в Нікарагуа так, щоб відвідувачі могли дивитися собаку голодом і спрагою. Це відбулося останнє серпня. У захоплення собаки допомогло дітям, які отримали кошти від «артиста»-кваліфікатора за допомогу.
Упродовж декількох днів тварина переповнена до тих пір, поки остаточно ненажерлива собака загинула прямо на стіну галереї. Деякі відвідувачі просили звільнити тварину, але відмовилися.
Ви думаєте, що це важко?
Не достатньо. Найпрестижніший Центральноамериканський бієнале мистецтв не тільки не засудив цього, але й запросив цей «артист»-гіводер, щоб повторити дію в 2008 році на Бієнале в Гондурасі.
Ім'я Гільєрмо Варгаса Абаку. Назва собаки Наталідад (Іспанська для Різдва або Народження).
Ті, хто вважає цю дію безпрецедентною жорстокістю і екстремним проявом нелюдського ставлення до тварин, клопотання була складена до керівництва Бієнале, що вимагає заборони дії. Більше мільйона людей підписалися на онлайн-курс.
Випічка тут (іспанською мовою).
Будь-який може поставити електронний підпис під ним.
Скажіть, як завершити клопотання. Будь ласка, залиште свій підпис і попросіть своїх друзів, щоб зробити те саме.
Необхідно ввести:
Ім'я
Адреса електронної пошти - адреса електронної пошти
Сіудад / Localidad - місто / село
País - країна
Нижче наведено параметри електронної пошти:
Приватний - не бачив нікому
Доступно для авторства Петиції - Доступно тільки до заявника
Громадський - видимий всім
р.
Упродовж декількох днів тварина переповнена до тих пір, поки остаточно ненажерлива собака загинула прямо на стіну галереї. Деякі відвідувачі просили звільнити тварину, але відмовилися.
Ви думаєте, що це важко?
Не достатньо. Найпрестижніший Центральноамериканський бієнале мистецтв не тільки не засудив цього, але й запросив цей «артист»-гіводер, щоб повторити дію в 2008 році на Бієнале в Гондурасі.
Ім'я Гільєрмо Варгаса Абаку. Назва собаки Наталідад (Іспанська для Різдва або Народження).
Ті, хто вважає цю дію безпрецедентною жорстокістю і екстремним проявом нелюдського ставлення до тварин, клопотання була складена до керівництва Бієнале, що вимагає заборони дії. Більше мільйона людей підписалися на онлайн-курс.
Випічка тут (іспанською мовою).
Будь-який може поставити електронний підпис під ним.
Скажіть, як завершити клопотання. Будь ласка, залиште свій підпис і попросіть своїх друзів, щоб зробити те саме.
Необхідно ввести:
Ім'я
Адреса електронної пошти - адреса електронної пошти
Сіудад / Localidad - місто / село
País - країна
Нижче наведено параметри електронної пошти:
Приватний - не бачив нікому
Доступно для авторства Петиції - Доступно тільки до заявника
Громадський - видимий всім
р.