758
Вирощуємо кристали в домашніх умовах
Фото буде 40, всі під штангою.
Для нового року дитина дала цей кристал.
01 мар
677244
шемале
02 мар
Зміст, в інструкції все описано докладно, для дитини дуже захоплюючий процес
03 мар
р.
Але було прийнято рішення не тільки його виростити, але зробити його більш цікавим, з освітленням, адже перед тим, що у нас була невелика, спочатку красива, а потім якось не помітили її.
В цілому, купили цей «плановий» (Я не пам'ятаю, чи було подано 800 або 600 рублів).
04 мар
Зареєструватися
05 мар
добре, в парсингу
06 мар
для вирощування, баночка подарункової упаковки для кавового набору з картонною вставкою на дно було пилено з роботи - дуже корисно, потім
Банк не запечений (()
08 мар
Головна
09 мар
Азі!
10.
На полиці було знайдено непотрібне, що вживало.
11.
Так покладуть грунт в кришку і покривають його «начинкою»
Вони налаштовують свої пам'ятки на... і з'ясували те, що буде виглядати так, коли вона переросла кристалами.
13 хв
4286555
Посада була злегка видалена так, щоб було більше світла від «лінеру»
14.
Тим не менш, банк захопив і витоків не спостерігався.
15.00 р.
Р
Далі відбувається процес.
16 мар
11499р.
зрілий
17.00 р.
18 років
19.00 р.
20.
Я!
Ми кладемо все на дні нашого герметованого банку.
21.
р.
залити окропом)) кришку кришкою і чекати охолодження до кімнатної температури
22.
ставити його в місце, де вона буде рости протягом 3-4 тижнів і не буде впливати на всіх
23.
Як прохолодити кристали самі
24.
Ну і чекати.
Невідомо про це.
26.
Він виглядає, щоб покласти його злегка, неприємно.
27.
р.
Після 2 тижнів результат видно внизу.
28.
Добре, близько 4-го тижня на поверхні з'являється перший кристал, тепер відповідно до інструкцій, процес повинен бути зупинений.
29.
доб.
зливна)
30.
щоб витягнути його з неможливих, довелося розрізати, нагрівати леза на газовій плиті і вирізати, процес був захоплюючий, тому не був знятий, але відразу пробувався на «залізниці»
31.
далі вирізати кільцями, тому що лампочка світла в ліхтарі протрудили і кристал був нестабільний.
32.
добре, і кладемо всі однакові ущільнювачі, попередньо просвердливши отвір під проводом, і навіть перемістили вміст у кришку з баночки, щоб він виглядав більш обережним.
33.
Що ми дійсно шукали?
34 кв.м.
35.
36.00 Р
Габаритний зображення
37 хв
Я зробив.
є ще один 1 кристал - фіолетовий, він вирощується на розбитому червоне скло (особливо розбити квітковий горщик )
38.
Джерело:

Для нового року дитина дала цей кристал.
01 мар
677244
шемале
02 мар

Зміст, в інструкції все описано докладно, для дитини дуже захоплюючий процес
03 мар

Але було прийнято рішення не тільки його виростити, але зробити його більш цікавим, з освітленням, адже перед тим, що у нас була невелика, спочатку красива, а потім якось не помітили її.
В цілому, купили цей «плановий» (Я не пам'ятаю, чи було подано 800 або 600 рублів).
04 мар

Зареєструватися
05 мар

добре, в парсингу
06 мар

для вирощування, баночка подарункової упаковки для кавового набору з картонною вставкою на дно було пилено з роботи - дуже корисно, потім

Банк не запечений (()
08 мар

Головна
09 мар

Азі!
10.

На полиці було знайдено непотрібне, що вживало.
11.

Так покладуть грунт в кришку і покривають його «начинкою»

Вони налаштовують свої пам'ятки на... і з'ясували те, що буде виглядати так, коли вона переросла кристалами.
13 хв
4286555
Посада була злегка видалена так, щоб було більше світла від «лінеру»
14.

Тим не менш, банк захопив і витоків не спостерігався.
15.00 р.

Далі відбувається процес.
16 мар
11499р.
зрілий
17.00 р.

18 років

19.00 р.

20.
Я!

Ми кладемо все на дні нашого герметованого банку.
21.

залити окропом)) кришку кришкою і чекати охолодження до кімнатної температури
22.

ставити його в місце, де вона буде рости протягом 3-4 тижнів і не буде впливати на всіх
23.

Як прохолодити кристали самі
24.

Ну і чекати.

Невідомо про це.
26.

Він виглядає, щоб покласти його злегка, неприємно.
27.

Після 2 тижнів результат видно внизу.
28.

Добре, близько 4-го тижня на поверхні з'являється перший кристал, тепер відповідно до інструкцій, процес повинен бути зупинений.
29.

зливна)
30.

щоб витягнути його з неможливих, довелося розрізати, нагрівати леза на газовій плиті і вирізати, процес був захоплюючий, тому не був знятий, але відразу пробувався на «залізниці»
31.

далі вирізати кільцями, тому що лампочка світла в ліхтарі протрудили і кристал був нестабільний.
32.

добре, і кладемо всі однакові ущільнювачі, попередньо просвердливши отвір під проводом, і навіть перемістили вміст у кришку з баночки, щоб він виглядав більш обережним.
33.

Що ми дійсно шукали?
34 кв.м.

35.

36.00 Р

37 хв

Я зробив.
є ще один 1 кристал - фіолетовий, він вирощується на розбитому червоне скло (особливо розбити квітковий горщик )
38.

Джерело: