Як я бачив інвертор в машину.

Все почалося, як це.
Я занурюсь в інший день і знайшов дивовижну річ, APC 500 Back-UPS CS безперешкодного живлення, чесний будинок з попередньої роботи і забутого до кращого часу. Нативний АКБ відсутній.
Я вирішив, що це не погано перетворити його в інвертор для мого автомобіля. Це свого роду те, що від постійної напруги 12В робить змінну 220В. Я хотів би купити китайський інвертор довгий час, і тотад був похилий мене, і тут вільний практично лежачи навколо. Я роблю це, але я не скажу себе.
Це те, що він був новим.

дві

Додано до [mergetime]1396547542[/mergetime]
Будь ласка, не порушайте.

Габаритний зображення

Спочатку я вирішив перевірити свої можливості. Розмонтований, підключений автомобільний акумулятор до нього і почав просвітити навантаження від високої напруги (220V). Я застрягав китайський трійник, настільна лампа на 100 Вт + паяльна праска на 60 Вт + настільний вентилятор 90 Вт в трійку. Я бачу, що загартоване тепло, як правило, так і, хоча заявлена потужність становить близько 300 Вт на виході, але з бронюванням час роботи становить 5-15 хвилин.
Необхідно робити охолодження, для цих цілей прийнято використовувати вентилятор з комп'ютера з того ж маркера, як безперешкодний, і для одного гнізда, щоб покласти копшер амметр на в'їзді, так що ви можете побачити, скільки дорогоцінної енергії ця річ приношена з бортової мережі автомобіля.
Вентилятор

Для початку він пропадив виведення високої напруги від поганих гнізд.
інтер'єр

8167 000 р.

мій помічник

Р

Потім я почав різати корпус.
Виріжте отвір вентилятора і просвердлити отвори в протилежній стіні на місці, де встановлюється трансформатор.

Виготовлено додаткову частину перегородки в відсік акумулятора для кращої вентиляції

Наріжте отвір і вставте амметр на 50А.

р.

7 хв

370948

Шун амметра також 50А.

Час приклеїти супер клей розетки кошера

15974

10 хв

р.

11.

12.

13 хв

(Б)

Вентилятор

15.00 р.

Ці дроти рідні, були підключені до акумулятора, я виріс їх на площі 10 мм, так як тонше не знайдено під рукою :

Початок складання
Колишній акумуляторний відсік

3610Р. 4200Р.

Вентилятор закриває сіточку від старого комп'ютера BP

19.00 р.

20.

499 р.

21.

22.

Почати тестування і працювати.

24.

Додано до [mergetime]13965482[/mergetime]
Тести показали, що температура трансформатора і елементів живлення є нормальним, вентилятор працює постійно, як тільки ми з'єднуємо потужність 12 В, можливо, зробіть перемикач для нього якийсь день.
Коли живлення старої батареї автомобіля (6 років), домашній комп'ютер на i3 з PD в 450W + стовпчики 2:1 + маршрутизатор + 17-й РК-монітор, в режимі інтернет-серфінгу споживання є десь 10-12A, а в режимі гри в WoT 18-25A. У танках я втратив 32 хвилини, напруга на акумуляторі знизилась нижче 9V під навантаженням і інвертор вимкнено.
Я спробував перетворити лобзик на 700 Вт за короткий час - це працює.
Залиште можливість заряджати акумулятор від мережі 220V, але він буде дуже довго заряджати :
Я зробив. Я зроблю картину мого телефону своїми руками з похмілля.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное