Добрий пост. Збереження кошеня в холоді!

Перша фото не шахта.

Я не можу писати добре. Я дуже хочу поділитися своєю радістю.

Я прокинувся раніше, ніж зазвичай на 7 ранку. І звичок, як і раніше лежачи на дивані, я виглядав вікна.

У нас є багато дерев в дворі...
На одному з них були корови, і одна з них була високорослим і жирним, ніж інші.

«Це так їсти так багато в траві», - думав я.

Але якось, три корови були постійно закручені на неї і намагаючись її подряпини. Шукаю ближче, я зрозумів, що той, що був високовим і жирником, не був кину на всіх, але пухнастий димний кішка.

Продовження під kata ...

Перший час я дивився її... Я думав, що кішка може з'явитися.
Але ні. вона була дуже страшна, і вона вже заморожена. Ось сильний вітер по вулиці 0.

В кінці я вирішив взяти серйозну дію, а не просто ступеню дивитися, що відбувається поруч.
Зателефоновано 112, на консультації з моєї відповіді машина дядько диференціюється 101. Сила... Ще 101... Сила. Ось 10 разів.

Після того, як я називався Міністерством Ємергенції в Пушкіні і запитав, як називати їх з мобільного телефону. Я надав номер 001, але я відповідав компанії.

Я мав запитати Google за допомогою.
І -- О, дякую балам! Я знайшов правильний номер, 881201.

Вони дуже швидко відповіли, запитали мене причину для виклику і т.д. Вони пообіцяли приїхати, якщо вагони не на вогонь.

Я не міг вірити очі, коли я бачив рятівників у моєму дворі 20 хвилин після того, як я називався.
Вони красиві!

No 3.
В першу чергу рятувальники виховувалися (поширюються жестами). Що, кажуть вони, потрібно кинути мотузку на дерево, витягти і це ... у нас є.
Смішні голосно, гігієна)
Вони також дуже хвилювалися про кицька, я бачив. :

Фото 4.
Це другий автомобіль, який називається за допомогою, тому що потрібно довгий сходи.
Кошеня на 5 поверхах.

Фото 5.
Ти мій герой! :)
Що це?

Фото 6.
Уг! Вона в хороших руках!
Я щасливий. 120 б'є в хвилину !!! :

Фото 7.
Експертні спостерігачі :)

Фото 8.
Ми пішли на зустріч: «Що... чому...» (право молодят, звичайно :)

575995

Фото 9.
Кіт був привезений до одного з онуків.

Це все.
Я радий, що він працював!

Продюсер наших рятувальників!
Дякую!

м. Пушкін (СПБ).

р.

Джерело: