509
Маленький ремонт кухні
Привіт, кожен!
Після читання тижня викладання тем вручну і не тільки я вирішив також викласти свою варіацію кухонного ремонту (частково).
Варіант, безумовно, не завершено, немає остаточної частини фотоматеріалу з установкою і складанням меблів. Зазвичай AS IS.
Ось ми йдемо!
Ми поїхали в нову квартиру, сповнену штанів, так як припинили і так далі.
Ремонт від розробника був, але за сьогоднішніми стандартами, очевидно, кухня була відсутня навіть мийка. Підготовка тільки, три випуски )
Немає проблем пилки мийки + змішувач, шланги, злив і при цьому йде.
Тут буде 34 фотографії та скріншоти до значення якого буде зрозуміло багато.
Р
2,2 км Після того, як холодильник був вимитий, двері вішали (велика слава інженерам для такої можливості), плитку купували вперше.
3. У Перша і найбільша на мій погляд, рукоділля від будівельників є розташуванням метрів, праворуч на рівні очей (не добре, але що дуже зручно подивитися там, заблокувати воду). Дзвоните до, пізніше бачив!
4. У З Я не маю кота, і за стандартами повинні бути, людський куб взявся до порятунку, другий не входив в рамку.
5. Умань Придбаємо стільці, стіл та інші необхідні начинки (потрібне начиння 3 місяці до).
6. Жнівень Купити ламінат (собачка), не реклама.
7. Про нас Ну, можна очистити від блітона, лінолеуму. Ви можете залишити його, але вона бажала ламінувати!
р.
8. У Процес знаходиться...
9. Навігація Покладання субстрату. Підкладка по дорозі цікавий, піни кульки в клітковиці (перший раз я бачив це). В цілому він впав на персуазія.
10. Перші 2 шари готові, п'яні під акумулятором не так складно, як він спочатку зданий. Довгий вибивається ках цемент з труби, з якою вони закріплюють її.
11. Половина готова, довга з раком і одна з рук, налаштовується на завтра.
Р
12. Ось ми йдемо!
13.00 р. Ще один кут.
14. ламінат був високий і повинен бути закріплений зараз, як це.
15.00 р. Я пішов в магазин, щоб отримати плінтус, і є пара, як це з сусідніх колгоспів. Чи є це проблема для наших людей, це не так? й
16.00 р. Я бачив плінтус.
17.00 р. Я бачив його всюди.
18 років Послухайте телевізор і грай музику.
3610Р. 4200Р.
19.00 р. Стоп розслабляючий, час відкрити гнізда. Я ніколи не зробив, що сяйво до.
р.
20. Більш повна картина.
21. Я укладав проводку, кладемо скло під розетками, розкидувачем і простягаємо все.
22. Дні сухості. Ще один кут.
19 990 Р
23. Повернемося до наших будівельників, перейдемо до лічильників.
Я попросив другу на прес-тік, купивши праві речі, можна приклеїти.
Так! Звісно, звісно, вказаний головний водопровід для блокування води. Вода ріжеться!
24. Все правильно, нам просто потрібно пришити верхню частину гіпсокартону.
3610Р. 4200Р.
25. Потім направлявся під плиткою і розчин наноситься для укладання фартуха.
26. Ще один кут.
27.) Процес почався і займав всього за 5 годин.
Джерело:
Після читання тижня викладання тем вручну і не тільки я вирішив також викласти свою варіацію кухонного ремонту (частково).
Варіант, безумовно, не завершено, немає остаточної частини фотоматеріалу з установкою і складанням меблів. Зазвичай AS IS.
Ось ми йдемо!
Ми поїхали в нову квартиру, сповнену штанів, так як припинили і так далі.
Ремонт від розробника був, але за сьогоднішніми стандартами, очевидно, кухня була відсутня навіть мийка. Підготовка тільки, три випуски )
Немає проблем пилки мийки + змішувач, шланги, злив і при цьому йде.
Тут буде 34 фотографії та скріншоти до значення якого буде зрозуміло багато.
Р
2,2 км Після того, як холодильник був вимитий, двері вішали (велика слава інженерам для такої можливості), плитку купували вперше.
3. У Перша і найбільша на мій погляд, рукоділля від будівельників є розташуванням метрів, праворуч на рівні очей (не добре, але що дуже зручно подивитися там, заблокувати воду). Дзвоните до, пізніше бачив!
4. У З Я не маю кота, і за стандартами повинні бути, людський куб взявся до порятунку, другий не входив в рамку.
5. Умань Придбаємо стільці, стіл та інші необхідні начинки (потрібне начиння 3 місяці до).
6. Жнівень Купити ламінат (собачка), не реклама.
7. Про нас Ну, можна очистити від блітона, лінолеуму. Ви можете залишити його, але вона бажала ламінувати!
р.
8. У Процес знаходиться...
9. Навігація Покладання субстрату. Підкладка по дорозі цікавий, піни кульки в клітковиці (перший раз я бачив це). В цілому він впав на персуазія.
10. Перші 2 шари готові, п'яні під акумулятором не так складно, як він спочатку зданий. Довгий вибивається ках цемент з труби, з якою вони закріплюють її.
11. Половина готова, довга з раком і одна з рук, налаштовується на завтра.
Р
12. Ось ми йдемо!
13.00 р. Ще один кут.
14. ламінат був високий і повинен бути закріплений зараз, як це.
15.00 р. Я пішов в магазин, щоб отримати плінтус, і є пара, як це з сусідніх колгоспів. Чи є це проблема для наших людей, це не так? й
16.00 р. Я бачив плінтус.
17.00 р. Я бачив його всюди.
18 років Послухайте телевізор і грай музику.
3610Р. 4200Р.
19.00 р. Стоп розслабляючий, час відкрити гнізда. Я ніколи не зробив, що сяйво до.
р.
20. Більш повна картина.
21. Я укладав проводку, кладемо скло під розетками, розкидувачем і простягаємо все.
22. Дні сухості. Ще один кут.
19 990 Р
23. Повернемося до наших будівельників, перейдемо до лічильників.
Я попросив другу на прес-тік, купивши праві речі, можна приклеїти.
Так! Звісно, звісно, вказаний головний водопровід для блокування води. Вода ріжеться!
24. Все правильно, нам просто потрібно пришити верхню частину гіпсокартону.
3610Р. 4200Р.
25. Потім направлявся під плиткою і розчин наноситься для укладання фартуха.
26. Ще один кут.
27.) Процес почався і займав всього за 5 годин.
Джерело: