Бад Твер.

Поганий Tver сьогодні. Що дійсно погано в Tver. Всі болі, приниження і бездіяльність. Ви можете постраждати дуже добре в Tver. Де б ви виглядали, він відразу стає сумним. Єдиним світлом в кінці тунелю є станція, з якої можна в центрі Москви в годину на Сапсані. Твер це африканський дикий, руйнований і брудний місто. Здається, що нічого хорошого сталося вже 20 років. Я багато подорожую в Росії, але ви не бачите таких дуків.
Найважчіша частина про Твер було знайдено щось добре для другої частини посту.
Джерело

01. Мар Найзручніший спосіб дістатися до Твер з Москви - Сапсан. Це тільки час і ви в Твері. На станції все зроблено таким чином, щоб створити бажаний настрій гостям. Пасажири ходять з майданчика на темну довгу переправу, в якій не вигорає лампочки.

Р

02. Мар Tver приймає гостей... Всі пошкоджені ...

03.03.2014 р. Перш за все, щоб їздити на трамваях, добре, в Твері, відмінна трамвайна мережа, що охоплює весь місто. Самі трамваї знаходяться в жахливому стані. Пасажир трамваю обов’язково відчуйте, що він другий рентний програвач на пилоподібній стороні життя. Наприклад, власники автомобіля Твер постійно прагнуть подрібнити пасажирів, що залишають трамвай.

04.03.2014 р. Типова картина: пара з хутряним щуром на білому закордонному автомобільному годиннику як «золі» виходить з трамваю. Немає нічого дивного в цій ситуації. Водій іноді скаржаться, що вони повинні перенести пасажирів.

3610Р. 4200Р.

05. У Найбільші дупи в Твері з рейками. З революції 1917 року не було відновлено багато сайтів. Коли ви їдете в Твер трамвай, здається, що ви на невеликому човні в середині морського шторму. Це дійсно страшно, що він збирається фліп.

06. У Ось стан суглобів... Як ви можете побачити, все ебать вгору. Написати, що знос рухомого складу в Твері становить 98%, а знос доріжки становить близько 90%. У зв'язку з поганим станом трамваю, аварії відбуваються постійно. Сліди заглиблюють кілька разів на місяць. Останнім часом ДТП відбулося 3 дні тому.

Нормативно Твер живопис

Зверніть увагу на пасажирів. Вони повністю спокійні і йдуть на бізнес. Атмосфера скидається, це нормально!

Будь ласка, не врахуйте тему байана через це відео, оскільки це невід’ємна частина. 07. Стан автомобілів також підвищує питання.

08.03.2014 р. Всі стріли переведені вручну.

499 р.

09.03.2015 р. Крім того, трамвайні лінії постійно знижуються. За останні 20 років довжина трас знизилася майже в 4 рази.

10. Але є деякі красиві стежки в Твері! ЗАМОВИТИ!!!

11. Маршрутки затоплені ... мм, високий. Мімімі, що солодка.

Детальніше

13.00 р. Ці автобуси Tver. Ви не можете просто сидіти на автобусі і дістатися на автобусі. Необхідно пройти по обряду приниження: стрибати над пудрою, бруднитися на паркованих автомобілях, поїхати на бордюр. Життя в Твері постійно нагадує вам, що ви втратите.

14. Дуже комфортні в Твері відчуються і пансіонатами.

15.00 р. Чому змивають автобуси, якщо вони вийшли брудно в будь-який час?

16.00 р. Автобусна зупинка

17.00 р. Так сталося, що в Твері немає асфальту всюди.

18 років Вхідний двір.

Р

19.00 р. Багато дороги бруду і руйнуються.

20. Крім того, Твер моторики люблять покласти на газони свої скелі.

21. Це те, що виглядає дворик Tver.

22. Не для того, що людина в Твері купує автомобіль для прогулянок до входу, тому він кидає його трюб прямо під вікном на газоні.

23. Кожна автомобільна намистина в Твері має дуже розвинене почуття власного місця. "Я завжди парк тут, - каже власник автомобіля Твер і вказує на своє місце з колесом або ланцюгом.

24. Суд

25. Про те, що у дворі не було ремонту, про тротуари тут не чули.

26. пішохідна інфраструктура.

27. Усі мухи з газонів рівномірно покриває місто. Ви не можете побачити його на фото, але тут використовуються для того, щоб бути бордюром. За роки, пиломатеріали і землі створили цей оберт. Це перший раз, коли я бачив природа створює безбар’єрне середовище. Це чудовий. Вам потрібно всього 10 років не очищати місто, а не трупи не обійтися;

28. Тут використовується тротуар.

29. Там було ще багато років тому, але потім він був забитий землею і пилом.

р.

30. Скільки років ви думаєте, що ця дорога не була очищена?

31. Що робить його дуже пилососом в Твері. Пиловий туман можна побачити вночі. Я не розумію, як люди тут дихають все це.

32. Бічний центр.

33. Контейнери для сміття - це все відкрите, вони рожать, приваблюють тварин і птахів.

3610Р. 4200Р.

34. Ведуться вітрові пакети по всій площі.

35. Картина доповнюється Тевріхом, який кидає сміття безпосередньо з вікна. Це дуже класно: ви йдете по будинку, і ви можете побачити, хто живе там. Тут живе курець і коханець дешевого пива.

36.00 Р І ось, хто отримує кефір. Тверські газони під вікнами розкажуть більше про жителів, ніж гроші на вході. Ви можете побачити, де наркоман є і де простект.

37. Звичайно, я можу писати, що двори не очищаються, але я думаю, що це вже зрозуміло для читача, що вони не очищаються в будь-якій точці.

38. Але в самих несподіваних місцях можна знайти маркери.

39.00 р. Тут використовуються сходи. Не всі готові збити згортання сходів, щоб пройти через грязь.

40. Підходи...

41. Жителі будують власні двори.

42. Приватний сектор.

43. Справжній африканський ринок в житловому районі.

44. Але в Твері добре вмирати, в цьому випадку на трамваях продають квіти. Найяскравіше місто, до речі.

45. Місто повільно опускається. Шматочок підвалу згортається, і вам потрібно, щоб пустити оголені вниз? Ні, не потрібно зафіксувати підставу, потрібно вигнути трубу.

46.

47. Твер тротуар.

48. Будинок знову...

49.00 р. Так як кількість ситу, бруду і шпинделів в Твері давно перекреслюють всі розумні межі, перед входом в будь-яку самооглядову установу обов'язково лягає дерев'яна піддон.

р.

50.00 р. Так клієнт не замочує ноги.

51. Але це не основна небезпека. В Твері можна не тільки змочити ноги, але і розбити їх. Я ніколи не бачив такої кількості невдалих люків і дивних гранат в будь-якому місті Росії. Головне в Твері не розслаблено і подивіться на ноги.

52. У всьому жаху жителі намагаються якось поліпшити свої двори. Як виглядає сцена з жахівського кіно.

53. Пляшка свиней і грибка чаші.

54. Ви можете розповісти про міцність району.

55. У будь-якому іншому місті я розповім про візуальне сміття, самозбудоване, погана архітектура, але не в Твері. Твер закохав так глибоко в пекло, що проблеми стандарту для більшості російських міст не викликають жодного виходу. Тут вижити...

56.00 р. Тексти пісень, а це означає: Ви думаєте, граніт був пофарбований фарбою ... Він навіть виглядає красиво.

57.00 р.

58. Твер був щасливий і нещасливий одночасно. Він знаходиться між двома столицями, тому всі молоді, розумні і амбітні люди відразу залишають Твер. Припинивши в Твері протягом декількох годин, туристичні стрибки на Сапсані і йде на Москву або Санкт-Петербург.

У мене була зустріч з читачами минулого дня і мала хороший чат. Хтось запитав мене про туристичний потенціал міста. Я кажу, він дуже високий. Я б розвивав поганий туризм в Твері. Туристи на шляху від Санкт-Петербурга до Москви можуть зупинитися на день в Твері, щоб побачити, як живуть бідні міста Росії. Тут ви можете зробити фільм про 90-ті роки ... пригнічує пейзажі бідності і безнадійності. Здається, що зараз Сергій Бодров Jr. надійде до неї і відбудеться знаменитий діалог з Кавказом:

- Сплатити штраф.
- Брати...Не вбивати, брати! Зайдіть всі заперечення! Послухайте, не вбивайте, брата! Про нас
до Ти не мій брат, ти чорна-дупа.

Поспішно, небагато міст, що залишилися такими. Так як в Твері, крім бруду і девасті, нічого не залишається, можна сміливо зробити це основною особливістю міста. Дивись, як добре виходить, наприклад: «Твер це ас Росії», «Твер для сумного», «Ком до нас бути сумним», «Брудне місто Росії», «Твер є Емо-capital of Russia», «Твер майже схожий на Омськ, тільки ближче до Москви!»

Завтра буде добре Tver.

Я зробив. Я не говорю про те, що я бачу, що я бачу, що я бачу. Повага тим, хто розуміє і здивує.

Джерело: