Активи, які не знімаються разом (10 фото)

Відмовляється від того, хто працює в парі за 12 годин на добу або більше за довгі місяці, якось відмовляються і завжди роблять компроміси. Не дивно виникає тертя. Ось список акторів, які відмовляються працювати разом.

Нек Нілте і Юлії Робертс.

У 1994 р. навколо романтичної комедії I Love Trouble. На екрані вона виглядає так, що вони дійсно люблять один одному, але вони не будуть. Іноді сцени були зняті окремо. Перший актор, потім інший. На екрані з'явилася любов, і там було набор. Продовжити довгий час після виходу фільму. Юлія описала Нік як "дуже відчайдушна людина," і Nolty відповів, "Що знає вона не хороша людина". Здавалося б, з'явився сильний враження один одному, тому що через 15 років вони все одно дивляться один одному в інтерв'ю.
Bill Murray і Lucy Lew.

Я дивився не бачити закон в Чарлі Анжелі. Він був великим конфліктом між ним і одним з ангелів. Я розумію, чому ви тут. Кожен з вас має особливий талант, але що ви робите тут? Ви не можете кіно тут! Він адресований Камерон Дієз, Луки Лева і Drew Barrymore. Лева не тримала її очікування довго і зіткнувшись на Murray з її фістами. Так він повернув роль у другій частині.

Джеймс Франо і Тіресе Гібсон.
350,00063 р.

Ці два юні бульби, які зустрілися в 2006 році під час зйомок Аннаполісу. "Я ніколи не зроблю це знову." І я думаю, що він занадто. І Ґібсон захопив франко після бойової сцени, коли Франш потрапив Ґібсон у повній силі. У свою чергу, Франсо пояснив, що це його метод роботи, що він був в характері. Звісно, Gibson приймала його як особистий образ. А в інтерв'ю з журналом Elle він сказав, що якщо він мав можливість спалити будинок Голлівудської зірки, він буде вибрати будинок Франо.

Shirley McClane і Debra Wingrey.

А актори мали репутацію конфлікту перед зустрічом один одному. Але працювати над «Tenderness Words» просто не залишав їх шансом. Ширлі було тривожно, що її колега була порушена для використання кокаїну. Після чого наступний середній палець і найкраща акторська номінація для обох акторів (виграний Макланом) залишила глибоку рану в серці Вінгрі. У 2008-му інтерв’ю.

Роберт Даунс і Терренс Асард.
Р

Якард має щось сказати про те, чому він грає в наступних двох Залізних Man кіно. Я продемонстрував Роберта в світ, дав йому можливість стати світовим відомим, і тепер, що він був його, щоб допомогти мені, він відмовився. Він ще більше грошей. Howard каже, що Downey stole його гроші. Він запросив велику частку на другий фільм, що впливає на заробітну плату Howard. Ну, не відмовляються від виробників плівки від основного персонажа, навколо якого вся плівка револів.

Shannon Doherty і Alice Milano.

У роботі на тему «Збуджена» акторка не поділилася чимось, і все, що протікає в гарячу вербальну подорожчю. У проекті взяли участь відносини. Як Аліса Мілана пізніше прийнята, майстерня навіть наймала посередників для спілкування, і один день особливий фахівець прийшов, щоб зекономити їх.

Вільям Шатнер і Джордж Цекє.

У Старому Треку з'явився феуд між двома. У 2008 році Вільям зробив образ про те, що єдиний учасник шляху не запрошував на весілля Текі. І нещодавно Текі сказали, що Шатнер є наркозією, що все відроджує навколо нього. У свою чергу, Шатнер додали палива в вогонь, зателефонувавши до Teki хворим і психотичним.

Бетті Девіс і Джоан Круфорд.
р.

Помітно, акторські захоплення є занадто напруженими і тривалими. Те ж саме, що йшлося, що виникла в 1935 році. Тоді Йоан на сцені в кінофільмі «Небезпечний», Франція Тоні. Природно, Бетті думав Йоан. Коли ці два звіри зустрілися на множині фільму «Що відбувається у малюка Jenny», після чого з'явився справжній скандал. Причиною стала коксова машина в гардеробній Девісі. Ця молотка була спрямована на чоловіка опонента, який на час працював на Пепсі. Тепер, Девіс говорить в інтерв'ю, "Ви ніколи не повинні сказати погані речі про мертвих, тільки хороші речі." Joan Crawford помер. І це добре. ?

Сильвестр Stallone і Richard Gere.
_ Новини

Цей конфлікт зламав через фільм «Лорди Flatbush». Очевидно, що в цьому конфлікті важливими акторами були егои кожної зірки. Столони стверджує, що курчатий бульйон Гере навмисно піднявся під час зйомок. Тоді жертва інциденту вимагала заміну Ричарда на встановленому. Не кінчив там, Stallone поширив хибну рогатку про Гере, яка потім стала дуже популярною в Голлівуді. Принаймні, що Джере відмовляється від нього.

ФАЙ Дунвей та Роман Полянський.

У 1974 р. Роман був виробником Фай. І почався кошмар, коли Полянці почали тягнути волосся з голови Данилаю, що нібито зіпсує каркас. А потім, коли Дунау прийшов до директора з питань поради щодо кращого розуміння свого персонажа і з’ясування мотивації, Полянські випливають і витіснялися, «Мої твої мотивації». Потім Дунау заливають повну склянку сечі в Полянську.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное