Херсон Москва в фотографіях французького туризму

У вересні 1956 р. Жак Дупахієр, французький вчений, історик, демограф, учасник французької академії політичних і моральних наук, Марксист і учасник Французької Комуністичної партії, летять до Москви. «Сучасна свобода у 1956 році в Радянському Союзі не була навіть у дні Горбачова», – згадується в інтерв’ю з Жаками Дупаквієм. – За нашими делегаціями не було поліцейського контролю, я відірвав від групи і витратив час, що блукають вулицями поодинці. Я знала трохи росіянка і може попросити в напрямку. Ми приїхали до Радянського Союзу в цікаві часи, радянське суспільство переживало моральну катастрофу після Хрущовського звіту на Твенті. Не знаю, що я не можу зробити, я зробив все, що я хотів, це був особливо цікавим. На центральних вулицях Москви я зняв п'яні, а міліція, на відміну від мого очікування, навіть не намагалася заважати або знімати камеру. Попри те, що здивує його більшість про радянську столицю, Дупаке сказав: «Це захопило мене, що в 1956 році Москва була більш ніж половина дерев'яного міста, а бідність зацарював поза центральними вулицями. й

р.

- відео

р.

, Україна

р.

р.

р.

р.

р.

Р

р.

до