936
Камера-obscure
Техніка для камери Abelardo Morella приймала його з фотографії власної вітальні в інтер'єрах по всьому світу. «Що я люблю створення цієї фото галереї, що я дивлюся дивним і одночасно природним поєднанням всередині і зовні», - каже він. Щоб взяти цей тип фото, він охоплює всі вікна з мішками або пластиком, щоб зробити його темним. Потім він робить невеликі отвори в них. Потім зображений образ зовнішнього вигляду продається на стіну в приміщенні. Він фокусує велику інформаційну машину на малюнку на стіні. Уже недавно створюється легкий намет, який за допомогою перископічної оптики дозволяє проектувати краєвид на будь-яку поверхню під наметом. У цьому затемненому просторі він використовує камеру павільйону для захоплення ефекту. «Я думаю, що це дивний сендвіч двох реалій, які перекривають один одного», – каже він. Ця наметова камера тепер дозволяє мені використовувати камеру некуру в нових місцях світу. У мене є власні портативні студії. й
Бруклінський міст. Фото, взята через намет на дах будівлі. Abelardo Детальніше
English, Українська, Français... Abelardo Детальніше
The Brooklyn Bridge ( © Abelardo Morell)
Місто Манхеттен на схід. Фото, зняті за допомогою камери-tent. Abelardo Детальніше
Jordon Pond в Acadia National Park, Головне. Abelardo Детальніше
Картина пейзажу біля Флоренції, виконана за допомогою камери-tent. Abelardo Детальніше
Перегляд спідниць Флоренції з книгами. Abelardo Детальніше
Вид на спальні Флоренція. Abelardo Детальніше
Зареєструватися
Бруклінський міст. Фото, взята через намет на дах будівлі. Abelardo Детальніше
English, Українська, Français... Abelardo Детальніше
The Brooklyn Bridge ( © Abelardo Morell)
Місто Манхеттен на схід. Фото, зняті за допомогою камери-tent. Abelardo Детальніше
Jordon Pond в Acadia National Park, Головне. Abelardo Детальніше
Картина пейзажу біля Флоренції, виконана за допомогою камери-tent. Abelardo Детальніше
Перегляд спідниць Флоренції з книгами. Abelardo Детальніше
Вид на спальні Флоренція. Abelardo Детальніше
Зареєструватися