Фінал Ліги чемпіонів у Москві (12 фото)

Напередодні фіналу Ліги чемпіонів, який відбудеться у двох англомовних командах – Челсі та Манчестер Юнайтед. Сам матч буде проходити сьогодні на стадіоні Лужники.

Футбол міста на Червоній площі.

Футбольне поле з реальним подіумом, кінотеатрним залом, магазинами з сувенірами, іншими пам'ятками в самому серці Москви - до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА і столичних органів намагалися краще і влаштувати справжній футбольний відпочинок для любителів. Це було задоволення, щоб піти там сьогодні.
1990Р. 2199Р.

Сьогодні, але ця черга не до тіла лідера, а до головної трофеї завтрашнього фіналу – Кубок Європи. У скляному павільйоні, де встановлений приз, можна взяти фотографії.

Будь-який може грати на футбольному полі. Грати десять хвилин, чотири на чотири, з коментарем, рецензентом і навіть реальним лікарем, що працює на пітчингу для поранених гравців.

Коли я прийшов до суду, чотири шанувальники Манчестера побили наші чотири. матч завершив 3-1 на користь Манкунів.

Р

Британські любителі фотографуються разом з російськими вболівальниками.

До місця, де можна зробити комп'ютер фото колаж з чашкою або м'ячем вручну.

Молоді люди продемонстрували свої здібності.

На Василевському узвізі з'явився подвійнийдекер з великим логотипом Сонце, і досить дівчата звернулися за прапорами з словами «Я хельскі», «Я червоний» і свіжу проблему газети з смішним головуванням.

наркоманія