Неймовірні фото з простору astronaut Douglas Willock

22 вересня після надсилання Експедиції 23 екіпажу в космос, полковник Дуглас Х. Колесок взяв команду Міжнародного космічного вокзалу та експедиції 25 екіпажу. Він може бути знайдений під псевдонімом @Astro_Wheels на Twitter, де астронаут розміщує фотографії, зроблені з космічної станції. Ми пропонуємо вам неймовірні, захоплюючі фотографії нашої планети з незвичайної точки зору. Коментарі, що надаються Дуглас.

1,1 км Приїжджайте, Дізнайтесь! 23 жовтня 2007 р. о 11:40 ч., вперше перейшов в космос на Discovery Transfer. Це красива... це його останній рейс. Я з нетерпінням чекаю на борту судна і прибув на станції в листопаді.

2. Світильники Землі. Простір знаходиться в синьому освітленні Землі, що з'являється, коли випливає сонце перетворює тонку атмосферу планети, а станція затоплюється синьим світлом. Я ніколи не забув цього місця... від такого роду душі співає, і серце хоче літати.

3. У НАСА Астронаут Дуглас Х. Колок.

4. Juan de Nova Island в Мозамбік протоки між Мадагаскаром та Африкою. Дивовижна колірна гамма цих місць може конкурувати погляди Карибського моря.

5. Умань Північні вогні на відстані на одному з красивих ночей по Європі. На фото видно протоку Дувра, проте, як Париж, місто вогнів. Невеликий туман над західною частиною Англії, зокрема над Лондоном. Як неймовірно побачити світильники міст і міст на тлі глибокого простору. Я прошу цей погляд на наш дивовижний світ.

6. Жнівень "Для мене до Місяця... Займіть мене в місяць, давайте танцювати серед зірок. Я сподіваюся, що ми ніколи не втратимо почуття дива. Пристрасть для розвідки та відкриття - це велика спадщина, щоб залишити дітям. Насолоджуйтеся те, що ми встановимо вітрила і поїдемо в подорож. Щодня цей чудовий день прийде...

7. Про нас З усіх місць на нашому чудовому планеті, мало може конкурувати красу і багатство кольорів Багамів. Ця фотографія показує наш корабель Прогрес-37 перед Багамами. Красивий наш світ!

55908.500 Р

8. У На 28,163 км/год (8 км/с), ми орбітюємо Землю, роблячи одне обертання кожні 90 хвилин, і спостерігати захід сонця і схід сонця кожні 45 хвилин. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Для роботи ми просто повинні ліхтарі на шоломах. На цій фото я готую ручку для одного пристрою -- M3 Ammonia Connector.

9. Навігація Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я бачу сині лижі, білі хмари і яскравий благословенний день.

10. Ще один ефектний захід сонця. Ми бачимо 16 захід сонця щодня на орбіті Землі, і кожен з них справді дорогоцінний. Ця красива, тонка синя лінія є те, що встановлює нашу планету від багатьох інших. Простір холоду і Землі – острів життя в величезному темному морі простору.

11. Красива долина в Тихому океані, зображена об'єктивом 400мм. Про 1930 км на південь від Гонолулу.

12. Гарне відображення сонячного світла на східному Середземномор'ї. Не можна побачити кордони з космосу. Звідти лише захоплюючі краєвиди, такі як вигляд цього острова Кіпр, відкрити.

990 Р

13.00 р. По центру Атлантичного океану перед іншим дивним західом. Нижче наведено в променях настроювання сонця, видно спіралі Хуртянського графа. Цікавий погляд на життєву енергію нашого сонця. Промені сонця на лівому боці станції та на Хургані Ерл ... ці два об'єкти збирають останні частинки енергії перед зануренням в темряву.

14. Трохи далі схід ми побачили сакрий моноліт Улуру, краще відомий як Ayers Rock Rock Rock Rock. Я ніколи не мав шанс відвідати Австралію, але один день я сподіваюся стояти цим природним дивом.

15.00 р. Ранок над Андами в Південній Америці. Я не знаю для того, щоб ім'я цього піку, але я просто дивився своєю чарівною долею до сонця і вітрів вершин.

16.00 р. Над Схарою пустелі, підійшов до давньої землі та багаторічної історії. Річка Ніла протікає через Єгипет минулі піраміди Гізи в Каїрі. Далі Червоне море, Синаї півострова, Мертве море, Йорданська річка, а також острів Кіпру в Середземномор'ї та Греції на горизонті.

17.00 р. Нічний вид на річку Ніл, що простягається змією через Єгипет в середземноморське море, а Каїр, розташований в річці дельта. Який контраст між темною, безтурботною пустелі Північної Африки та річкою Ніл, на берегах якої лікують життя. На відстані в цій картині, взятій на гарну осінній вечір, можна побачити середземноморське море.

18 років Наш безпілотний Прогрес 39П підіймає ІСД для заправки. Все, що нам потрібно для нашої станції. Всередині був справжній подарунок – свіжі фрукти та овочі. Що диво після трьох місяців їжі з труб!

р.

19.00 р. Я хотів би поділитися з вами цей вид з купол. Ми говорили про те, що наша група членів Саші, Миші та Трейсі, ці вихідні, і вони повернулися безпечно до Землі. На цій фото Трейсі спокійні мрії про повернення будинку.

р.

20. Модуль Soyuz 23C Olympus додано з надрою боку ISS. Коли наша робота виконана тут, ми повернемо додому до Землі. Я думав, що ти можеш зацікавити його через купол. Ми літаємо над сніговими вершинами Кавказу. Вибухає сонце відбивається з Каспійського моря.

21. Флеш кольору, руху і життя на полотні нашого дивовижного світу. Це частина Великого Бар'єрного рифу від східного узбережжя Австралії, захопленого через об'єктив 1,200 міліметра. Я думаю, що навіть великі імпресіоністи будуть вражені цією природною картиною.

22. Вся краса Італії на прозорому літньому вечорі. Ви можете побачити безліч красивих островів, які прикрашають узбережжі - Капрі, Сицилії і Мальту. Неаполь і Mount Vesuvius виділяють вздовж узбережжя.

23. На південному кінці Південної Америки лежить перлина Патагонії. Дивовижна краса кам'янистих гір, масивних льодовиків, фордів і відкритого моря поєднує в дивовижній гармонії. Я мріяв про це місце. Я дивлю, що це так, щоб дихати повітря там. Це справжня магія!

32424618

24. Домівка на бічній стороні станції дає панорамний вид на нашу красиву планету. Федір взяв цю картину з вікна російського стикування відділення. На цій фото я сидів у купелі, готуючи камеру для нашого вечірнього рейсу по Хургану Ерл.

25. Грецькі острови на прозорій ніч під час польоту по Європі. Афіни світяться вздовж середземноморського моря. Це нереальне почуття, щоб побачити всю красу давньої землі з космосу.

26. Флорида і південно-східна США ввечері. Яскравий осінній вечір, місячний ліхтар над водою і небом кинув мільйонами зірок.

, Україна

27. Яскрава зоряна ніч над східним середземноморським. Стародавні землі з тисячолітньою історією простягаються від Афін до Каїра. Історичні землі, казкові міста і часові острови... Афіни – Крит – Родос – Ізмір – Анкара – Кіпр – Дамаску – Бейрут – Хайфа – Амман – Тель-Авів – Єрусалим – Каїр – все перетворилося на крихітні вогні на цьому прохолодному листопаді вночі. З цих місць, здається, удар благодатний і спокійний.

28. У цей час року ви зможете повністю насолодитися красою полярних хмар мелосфери. З нашим високим кутом світла ми змогли захопити тонкий шар сріблястих хмар на заході.

29. Шаннон, мене і Fedor в нашому модулі Falcon. Ми сиділи в капсулі Olympus для ущільнення та перевірки витоків на наших костюмах. Всі системи працюють і працюють.

Зареєструватися