Різдвяні ескізи з Японії

У Японії, починаючи з листопада, різдвяні висвітлення, різдвяні дерева, іграшки, скульптури були встановлені всюди. Свята музика грає і магазини підкорять подарунки і подарункові набори.

1,1 км Це один з моїх улюблених часів року, хоча це холодно. Але не холод може затемнити відчуття свята, яке відбувається в останні 2 місяці року.

2,2 км Особливо скептицькі люди відповіли, що все це гіп з святами - це просто спроба сифону людям гроші за непотрібні подарунки. «Що таке християнство?» І на мій чуйний погляд, вони будуть неправдивими.

Р

3. У Дуже мало грошей на Різдво. Я можу отримати хороший торт. Але я купую їх без свят:

4. У Іноді я подарую друзям. Але це трохи недорогих речей у вигляді мусок і інших дрібних речей для 10 речей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

5. Умань А скільки позитиву можна отримати щодня протягом двох місяців, пішаючи по місту і покупках. Проблеми в роботі, втома, кварелі з близькими - можна забувати про все це не менше години. Немає нічого лівого в голову, крім почуття свята.

6. Жнівень В якості дитини я використовував, щоб одягатися дерево, вибираючи іграшки ретельно. І було так багато емоцій. З віком люди перестали відчувати себе святковим почуттям. Це єдиний рік.

7. Про нас Правда, ця криза все ще не є новим роком, тому що 26 грудня нічого не залишиться цієї краси. Новий рік в Японії трохи нудний.

8. У

9. Навігація

10.

р.

11.

12.

406482

13.00 р.

14.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.