Війна проти любителів красивих скоринок

Як виявилося, Федеральна служба безпеки вирішила задекларувати війну на власниках незаконних карток і перевалів. Це часто показані до службовців, які порушують правила автовласників.

618638

Такі сертифікати, як правило, не сповіщають інспектори державного трафіку на обличчі. Але, якщо не випадково показати ці документи. У цьому автомобілі сидить тільки власник цих:

В руках працівника ФСБ «кроти», в якому він написаний «Священний генерал». Однак не зазначено, що саме війська. Можливо, це поліція взагалі, хоча? Власник цього ранга заявив, що він був полковником генерала козацького війська. Тим не менш, це не дуже важливо зробити. Але він поганий, хто назвав, хтось запитав, щоб поговорити з кимось на телефоні, що пропонуються до правоохоронних органів.

Це більша забава. Заступник начальника управління Міністерства регіонального розвитку:

р.

Тим не менш, у нього була інша ідентична карта – співробітник певної антикорупційної комісії. Документ прикрашений як він повинен – російський триколір, ущільнення. Але реальність такої комісії негайно підняла сумніви. Я не знаю, якщо це буде зайвим згадати, що, як і будь-який гідний офіційний, він приводить Mercedes Gelandewagen, варто п'яти мільйонів рублів, і несе травматичний пістолет.

І на вітрове скло автомобіля, це прохід:

р.

За законом забороняється використовувати державні символи, а також назви державних установ в назвах організацій. Відправники не затримали під час цього рейду. Звісно, незважаючи на те, що вони добровільно входили до скоринки. В іншому випадку вони пропонують піти в відділ і зробити адміністративний правопорушення. Немає.

Закон відомий як «що дихає». Таким чином, Міністерство юстиції, з якоюсь легкою рукою, отримав власну «Комітет захисту прав споживачів».

І позбавляючи від деяких статей, боротьба з корупцією в нашій країні йде не до життя, а до смерті:

Встановлюється достовірність документів, до речі, За допомогою відвідування судового експерта. Такі сертифікати, згідно з ним, не є доларами, їх виробники не турбують себе. У невеликому мішку зменшено польовий набір оптичних методів виявлення підробок:

Обстеження відбувається після іншого. Власники всіх видів «хів» так багато, що фахівець повинен практично працювати з одного автомобіля на інший. Ще один власник оксамитового «крипта» видно через.

А також громадська організація. Ця «юдж» не тільки сперечалася з ФСБ і поліцейським трафіком протягом тривалого часу, але й вирішила, що я, знявшись на вулиці, порушуючи свою конфіденційність. Володіння знаннями юридичного факультету. Закінчив, сподіваюсь. Є ще один «загальний» в машині. Він має декілька сертифікатів, що підтверджують його статус. Інша громадська організація, крім того, в назві якої є слово «міжнародна». Як влаштовує загальний, він керує Mersedes S-class, варто від чотирьох і півмільйона рублів.

Перше, що він почав викликати когось:

Тут все серйозніше. Візитна картка молодого чоловіка в чорному куртку вказала, що його ім'я Сергія Володимировича, і він був слідчим відділу розслідування економічних злочинів слідчого комітету в прокуратурі РФ. І якщо попередні правопорушення покарані відповідно до Кодексу про адміністративні правопорушення, то це кримінальне правопорушення.

До речі, один з небагатьох водіїв, які не сперечалися з правоохоронними органами, і відразу ж визнав, що він придбав цей документ в підземному проході на тисячі рублів. Там був цей папір на вітрині:

Учасники рейду жартували, що вони ще не приходили до тільки ветеранів Куліковської битви.

Працівники ДАІ, до речі, не дивляться до відповідальності. Цього разу дівчина на Peugeot. Судячи з паперу, він працює помічником керівника Бюро правового захисту ветеранів ФСБ та Міністерства внутрішніх справ. Я не пам'ятаю ім'я мого боса. Не дивлячись на це, інспектор поліції попросив не показувати фото і назву леді, навіть на підробці.

На проході зазначено: « Уряд Москви». Це насправді леді офіційна від московського уряду. Я думаю, що нічого не репресивного в тому, що московський уряд розуміє автомобілі, ціна якого становить від трьох мільйонів рублів і більше. Ви не побачите такі скоринки на Nissan Tiida!

Ще одна офіційна. Автомобіль є більш скромним, добре, це не столична влада, але одна з приготовок:

44419516

За законом, такий прохід не може бути вішати на вітрове скло, навіть якщо це проходить тільки на певну парковку. Але що ви можете зробити, людина просто любить свою роботу так багато, що він не може допомогти поділитися цією любов'ю з іншими:

Власником цього posh Jaguar не мав проходу або ID, як зазначені вище. Він припинив, як кажуть, на змах. Не пропустіть інспектори. Водій був без водійського посвідчення (!), на своїх руках був якийсь тимчасовий, і навіть переповнений – фігури були виправлені вручну.

р.

Типовий автомобіль власника даного сертифіката:

Цього разу не було зайвих. Незважаючи на те, що під час останнього такого рейду мав викликати групу захоплення. Драйвер Audi Q7 заблокував себе на своєму автомобілі і не хочу спілкуватися з ким-небудь. У зв'язку з тим, що на рахунок «трійки» зламається скло з батлом кулемета. Після пари годин кількість трофій становила десятки. Інспектори не знали, де їх ставити, це kippah не може вписуватися в багажному відсіку автомобіля.

, Україна

Однак я все ще не можу зрозуміти, чому ID скаут, що говорить про те, що він є «прокруткою»? Чому ви не можете перетворювати себе? По дорозі не було легкого. Чи не ти думаєш?

р.

Зареєструватися