Події останнього дня осені 2010 в фото

Герард Депардієв представив у Берлінському винному магазині Paasburg нову колекцію ігристого вина з власного виноробства - 17000 пляшок Таїл Принцеса Де Герард Депардієв.

Студенти Лондона продовжать протестувати плани уряду, щоб підвищити вартість навчання.

Угорські рибалки з іншого лову в найбільший в Європі рибний комплекс в Національному парку Гортобад.

У Ємені відбувся черговий Кубок ГРН. Хлопці грають футбол в торговій зоні Creter в Адені.

Російський президент Дмитра Медведєва звернув увагу на проблеми дітей.

Сніг і незвично холодна погода є ознаками кінця цієї осені в північно-східній Франції.

Бездротовий власник Virgin Group Richard Branson представлений в Нью-Йоркському мультимедійному журналі «Проект», створений спеціально для планшетного комп'ютера Apple iPad.

На сьогоднішній день ветерани Південнокорейської війни провели протест проти Північнокорейського режиму в Сеулі. Кілька прапорів ДПРК були спалені.

Карл Лагерфельд представив календар Піреллі 2011 року в Москві сьогодні.

1990Р. 2199Р.

Пілоти ВПС Royal Air на Lineham Air Transport Баз також взяв участь у благодійній фотосесії для Фонду раку простати сьогодні. На фоні транспорту Дуглас були фотографовані пілоти, які були фотографовані у світовій війні. Щорічно в Австралії, Новій Зеландії, Великобританії, Сполучених Штатах, Ірландії, Іспанії та Канади відбуваються дії з Мовбером - від поєднання слів «Листопад» і «мус» - вуса. Суть дії полягає в тому, що чоловіки виростають вуса протягом місяця, при цьому привернути увагу до проблем здоров'я чоловіків.

6018910р.

І тільки цей ріно з заповідника Pabitora в Індії не брав участі в благодійних заходах сьогодні. Вона просто захопила мирно з сином, насолоджуючись миром і тихим. Що я хочу, щоб ви всі.

через Drugoi.livejournal.com