П'яний водіння (5 фото)

Ми пережили, це вже небезпечне залишити машину на дворі нашого будинку, яскравий приклад цього - це історія mctioukha: intercom rang, concierge shouted в поході, що потрібно терміново виїхати, тому що в дворі мій автомобіль поїхав, і це терміново викликати поліцію. Швидко одягався, що прийшов до моєї руки, я почав виходити до сходу, і це вигляд, який з'явився мені з п'ятнадцятого поверху.

Перше, що я міг подумати про те, що слово «Pi@cz», а друга річ, яку я мав би зробити, щоб зробити «сходи» на цьому місці. Після того, як я опинився, багато олокерів перебігли, і кожен був симпатичними для мене, тому що єдиний автомобіль атакуючий удар був шахтним. До мого великого сюрпризу поліція була вже там, і вже була названа DPS. Але з водієм сам і всі неприємності, він кладе під заднє сидіння автомобіля під спиною, тобто на внутрішній стороні даху і тихо хропіння. У той же час був другий інструдер, який всі свідки зафіксували як водій, адже він був закріплений і не вилетів з його сидіння в будь-якому місці, і він зумів отримати тільки через двері водія через заблоковані двері з іншого боку.

Я був водіння без нещасних випадків близько п'яти або шести років, а потім, скажеш вам, дива мука, мій громадянський в неспокійному стані, весь лівий бік був зламаний, всі нові диски Борбету були обдуті разом, картина сумна, до того моменту, що вона може призвести до геометрії тіла і автомобіля буде потрібно розписати.

Після того, як прибув амбулатор, який почав витягти без життя тіла власника автомобіля. Пізніше виявилося, що він інвестував так багато горілкого перцю, що я не можу пити так багато пива, і поки він не реагував на ін'єкційний адреналін і продовжував спати, прямо в присутності пари сто налокаторів, швидкої допомоги, поліції і фактично поруч з його перевернутого автомобіля.