П'яний водіння (5 фото)

П'яний водіння (5 фото)

Ми пережили, це вже небезпечне залишити машину на дворі нашого будинку, яскравий приклад цього - це історія mctioukha: intercom rang, concierge shouted в поході, що потрібно терміново виїхати, тому що в дворі мій автомобіль поїхав, і це терміново викликати поліцію. Швидко одягався, що прийшов до моєї руки, я почав виходити до сходу, і це вигляд, який з'явився мені з п'ятнадцятого поверху.
П'яний водіння (5 фото)

Перше, що я міг подумати про те, що слово «Pi@cz», а друга річ, яку я мав би зробити, щоб зробити «сходи» на цьому місці. Після того, як я опинився, багато олокерів перебігли, і кожен був симпатичними для мене, тому що єдиний автомобіль атакуючий удар був шахтним. До мого великого сюрпризу поліція була вже там, і вже була названа DPS. Але з водієм сам і всі неприємності, він кладе під заднє сидіння автомобіля під спиною, тобто на внутрішній стороні даху і тихо хропіння. У той же час був другий інструдер, який всі свідки зафіксували як водій, адже він був закріплений і не вилетів з його сидіння в будь-якому місці, і він зумів отримати тільки через двері водія через заблоковані двері з іншого боку.

П'яний водіння (5 фото)

Я був водіння без нещасних випадків близько п'яти або шести років, а потім, скажеш вам, дива мука, мій громадянський в неспокійному стані, весь лівий бік був зламаний, всі нові диски Борбету були обдуті разом, картина сумна, до того моменту, що вона може призвести до геометрії тіла і автомобіля буде потрібно розписати.

П'яний водіння (5 фото)

Після того, як прибув амбулатор, який почав витягти без життя тіла власника автомобіля. Пізніше виявилося, що він інвестував так багато горілкого перцю, що я не можу пити так багато пива, і поки він не реагував на ін'єкційний адреналін і продовжував спати, прямо в присутності пари сто налокаторів, швидкої допомоги, поліції і фактично поруч з його перевернутого автомобіля.