Правильний підсумок

Написи ІКЕ:
Сьогодні знайомство з відділом людських ресурсів дав мені резюме молодого чоловіка, який прийшов на роботу вчора. Текст резюме «у майбутньому». Я передрукував все незмінно.

Освіта:
Ленінський Московський педагогічний університет. Магістр мистецтвознавства
Ленінський Московський педагогічний університет. Бакалавр в напрямку поп вокалу
Якут музична школа імені Жиркова. Викладач фортепіано і виконавець
Знання мови:
Українська
Досвід:
1.липень 2007–презент
Компанія «Meta System Inge» - компанія займається виробництвом обладнання для котлів та котлів pxconaladiya на найсучаснішому рівні, а також гарантійного обслуговування об’єктів після будівництва. Моє завдання було спочатку забезпечити свої послуги та персональний автомобільний автомобіль для обслуговування двох перших осіб підприємства батька, тобто технічного директора компанії Георгій Вікторович Місожников та сина Лева Георгійовича Місожникова. Ми обов'язково включили зустріч в будинку близько 7 або 8 годину вранці, в залежності від того, де було зроблено ранкову подорож до офісу або іншої організації, з урахуванням джемів трафіку та загальної ситуації на московських дорогах, виконуючи ранди протягом дня, якщо це не було, я доторкнувся до мого мобільного телефону і міг би піти в офісі! якщо такі години були надані, я приніс машину в акуратний вигляд, також відвідав фітнес клуб і сонячний клуб, але тільки якщо була безкоштовна хвилина! Увечері, близько 18-19 годин, ми залишили основу, де знаходиться міський центр Варшавського метро, а також зустрілися з родинними подіями в суботах та суботах та суботах. Крім того, в Переславлі Залески були довга поїзда понад 250 км. Після того, як я дізнався, що я жив на півночі, і з'єднання батьків. і.e. мама бути більш точною, але ці люди також знали мене представників керівництва великих будівельних організацій. Насолодіться моїми гідними перевагами для передачі мене в позицію людини активно займається вивченням північного ринку і середньої смуги Росії! На сидіння водія я знайшов заміну з тієї ж області для зручності роботодавця і працівника, і почав займатися на північному ринку! Коли запитали, що я повинен писати на наполягають батькам, я запитав написати інженера з енергетики, щоб мати її краще! У мене є теплі та дружні відносини з босом!
У зв'язку з тим, що мій шлюб був розпущений і мої зміни резиденції з м. Прага до стадіону метро, де живе моя майбутній дружина, я вирішив, що це був довгий шлях від того, щоб піти там на роботу, а також затримки з зарплатними виплатами почалися, і я не хочу зіпсувати стосунки з людьми за гроші! Моя посвідка на проживання і моя квартира буде горда в Наро Фомінську, щоб змінити її в Москву я не хочу, тому що те ж саме в Москві ще не підходить в фінансовому сенсі, і жити в Москві там, де майбутній дружина дуже багато хоче бути близькою, незважаючи на досить специфічний графік роботи, він досить задоволений!

через leprosorium