Реальний текст замітки до дівчини

Привіт, Оксания.
Я пішов на бізнес, не чекаючи вас, тому я залишаю вам деякі інструкції і поради в письмовій формі.
Право на клавіатуру лежить великий білий прямокутник. Це конверт з документами (імпортантом). Будь ласка, зателефонуйте Aksyonov на 26-му і влаштуйте його, як ви подаруєте йому цей конверт. Телефон Аксіонова на папері. Аксіонов - моя права рука, слухайте його в все. Цікаво, що я, в свою чергу, людина Аксіонова, але формат цієї замітки не не означає обговорення цього анатомічного парадоксу. Є п'ять сотень рублів під конверт. Візьміть їх. Все, що відбулося між нами.
Будь ласка, не скребте виделку або що-небудь ще в тефлоновому сковороді, але використовуйте Нейлон дерев'яний спад, який знаходиться в кухонному ящику. З контакту Тефлона з праскою, скретчами форми, знімаючи жахливу ядру. Якщо я був Аксіонов, я напевно пишу, що ця отрута зробить вас h-y, але я розумний хлопчик і тому я не залякаю вас, але просто скажеш, що ви будете вмирати в страшній сні від тефлонової отрути.
Кріплення в ванній витікає трохи, тому тримати його перевернути в трубку, не мийку. Якщо ви затопили сусіда знизу, то це буде як минулого року. І минулий рік він був ебать новий.
Пам'ятайте, що для годування кота можна консервувати кошеня в день. Зразок може бути в холодильнику. Кіт буде дуже вдячний, якщо ви відкриваєте себе перед подачею. До речі, є багато різних зразків їжі в холодильнику і практично всі вони можуть їсти. Продається в п'ятьох біля будинку. На додаток до кітета, кішка з'їдає воду. Краще залити воду кип'ятіння - від місцевої сировини навіть дорослої людини, благородної діареї проламається через, і такі дрібні істоти, як ви і кота може навіть зламатися.
Якщо ви не чекали дзвінків, не зателефонуйте. В іншому випадку, покажіть, що Petya знаходиться на діловій поїздці, повернеться незабаром, я поганий сиріт, дивитися коти, я не знаю нічого іншого, добре. Не потрібно знати, де і чому я пішов.
Мій будинок можна відвідати Green Mantis з жовтим в'язком, п'ятикутним Grandfather з двома шумами, Bald Boy з фіолетовими окулярами і Коричневий бабуся з великими вушками. Відправте перші дві наркотики на 10-му поверсі, Bald Boy мій друг Валера, дайте йому гітару бас і книги, і Браун Бабця сусід з 15-ї квартири, може піти на сіль або сірки.
Якщо ви залишите Санкт-Петербург перед поверненням, будь ласка, зателефонуйте мені і Ліра. Я повинен повідомити це і дати Lera ключі.
Так, будь ласка, не вода квіти!!! Якщо ви раптом забули про це і почали поливати їх, акуратно кладемо полив води водою на місці, отримайте одягнені, виходите з квартири і тихо закрийте двері за вами: це не мій будинок, не маю квітів.
Зателефонуйте на мобільний телефон, якщо вам потрібно. Насолоджуйтесь перебуванням у Санкт-Петербурзі!