659
Please Photoshop Me (70 фото)
наступне повідомлення: Будь ласка, Photoshop Я шукаю, що люди просять і що вони роблять.
р.
Будь ласка, відредагуйте фото, щоб він був більш яскравим, в загальному він був веселим і якщо ви можете змінити фон)) )!!!!!!! Я даю всіх simpa ) Спасибі заздалегідь !!!
Як я міг, фон очищений, це було дуже важко.
Що робити з фото.
«Привіт всім». Люди можуть обробляти картину. Зробіть вії частіше і довше) і обробіть фото на свій смак, щоб воно було весело) Спасибі, буде simpa.
Я зробив, що я запитав. Я чекаю на Sympa!
Будь ласка, зробіть красиву рамку ... зробіть крила ангела ... бажано з анімацією ...
"Гуїс, допомогти мені! Важкий до фотошопу карту з другом!!! Зробіть фон більш сміливим і додайте напис "Похід Дебела!" Якщо можливо, додайте м'язи там:
Велике ставлення заздалегідь !!! ?
додано м'яз.
Він зробив другий, або він буде відхилений.
Будь ласка, обробіть фото.
1) які нитки ефектів я не знаю, що я підрахував свою фантазію
2) знак "Симпатична куска, яка вже зламала багато серця дівчини, чекає на Машуля, щоб лякати його" і десь нижче, щоб виділити як нитку "Я захоплю все про вас ..." і де нитка нижче непристойно "Бу я ще люблю тебе ..."
Я даю тебе! Дві Симпи для якісної роботи!
Можна додати візерунки у вигляді овець.
Зробіть сина на іншому фоні ... з великим, красивим автомобілем ... спасибі.
р.
Ви можете зібрати ці 2 фотографії?
(Б)
Розмноження фону на цій картині. Я поклав фони в стовпчики. І мені потрібно, щоб зробити волосся виглядати Блондинка і легше. Я зносила золотисту сукню.
р.
Р
фонообмін
Хай.
Ви можете зробити контактну фото... подовжити або що це називається.
Зніміть кола під очима
Чи можу я мати щось інше за вашим смаком?
Дякую за раніше...
розширено:
Ви можете поєднувати ці 2 фотографії в одну. Зробіть свої обличчя світліше, а фон є чимось в силі Дня Валентина.
р.
Проксимус В цілому композиція підійде мені... Робота з фоном, шкірою обличчя, видалення троса і більше волосся ... Найголовніше волосся ... Змішайте їх і пофарбуйте їх чорною... картина дуже стара... також знімати червоний ефект очей. Ну, фон. Зробіть щось промислове ... Жорстка робота, але я сподіваюся, що ви можете зробити це ... Я намагаюся виконати всі Ваші побажання.
р.
Будь ласка, зв'яжіться з нами
1523560р.
"Я отримав гарне враження на сторінку, і я отримав картину декайнера! Я abishu!
Будь ласка, зробіть фон, яка нитка красива, добре, що ще можна спробувати ) Спасибі за заздалегідь і подяку Симп
доб.200
Допоможіть будь-ласка, щоб поліпшити фото, це око важлива, я на цьому фото дійсно потрібно отримати талії так, щоб фігура була пропорційна, тому талія повинна бути вже, інші пропозиції для поліпшення фото також приймаються: спасибі заздалегідь, з мене simpa
До цього зараз, будь ласка.
Зроби щось з цією картиною на свій розсуд, але вимкніть стильно) .
Симптоматика і HRC безпечні !!!)
р.
617250
На свій розсуд.
Хлопці, хочу привітати мого хлопця на День Святого Валентина!
Чистий Видаліть скло і пофарбуйте ковролін за ним?
Чи можу я побачити фон цієї картини деякі романтичні, таємничі...
думають про нитку
р.
«Хі» Будь ласка, зробіть картинку, але залиште квітка, будь ласка, зніміть кота з фону! xDDDD ... кращий чорний фон і біла шкіра!) Спасибі заздалегідь!
73900Р.
Мені потрібно зробити красиву картину, але не маленький аватар.
На аватарі обличчя дівчини в білому кольорі. Пробити праворуч.
Красивий каркас.
Анімація та підпис на прізвичку бажано.
Хтось повинен бути видалений ...
р.
Я не знаю, що робити з грудей.
р.
р.
Будь ласка, відредагуйте фото, щоб він був більш яскравим, в загальному він був веселим і якщо ви можете змінити фон)) )!!!!!!! Я даю всіх simpa ) Спасибі заздалегідь !!!
Як я міг, фон очищений, це було дуже важко.
Що робити з фото.
«Привіт всім». Люди можуть обробляти картину. Зробіть вії частіше і довше) і обробіть фото на свій смак, щоб воно було весело) Спасибі, буде simpa.
Я зробив, що я запитав. Я чекаю на Sympa!
Будь ласка, зробіть красиву рамку ... зробіть крила ангела ... бажано з анімацією ...
"Гуїс, допомогти мені! Важкий до фотошопу карту з другом!!! Зробіть фон більш сміливим і додайте напис "Похід Дебела!" Якщо можливо, додайте м'язи там:
Велике ставлення заздалегідь !!! ?
додано м'яз.
Він зробив другий, або він буде відхилений.
Будь ласка, обробіть фото.
1) які нитки ефектів я не знаю, що я підрахував свою фантазію
2) знак "Симпатична куска, яка вже зламала багато серця дівчини, чекає на Машуля, щоб лякати його" і десь нижче, щоб виділити як нитку "Я захоплю все про вас ..." і де нитка нижче непристойно "Бу я ще люблю тебе ..."
Я даю тебе! Дві Симпи для якісної роботи!
Можна додати візерунки у вигляді овець.
Зробіть сина на іншому фоні ... з великим, красивим автомобілем ... спасибі.
р.
Ви можете зібрати ці 2 фотографії?
(Б)
Розмноження фону на цій картині. Я поклав фони в стовпчики. І мені потрібно, щоб зробити волосся виглядати Блондинка і легше. Я зносила золотисту сукню.
р.
Р
фонообмін
Хай.
Ви можете зробити контактну фото... подовжити або що це називається.
Зніміть кола під очима
Чи можу я мати щось інше за вашим смаком?
Дякую за раніше...
розширено:
Ви можете поєднувати ці 2 фотографії в одну. Зробіть свої обличчя світліше, а фон є чимось в силі Дня Валентина.
р.
Проксимус В цілому композиція підійде мені... Робота з фоном, шкірою обличчя, видалення троса і більше волосся ... Найголовніше волосся ... Змішайте їх і пофарбуйте їх чорною... картина дуже стара... також знімати червоний ефект очей. Ну, фон. Зробіть щось промислове ... Жорстка робота, але я сподіваюся, що ви можете зробити це ... Я намагаюся виконати всі Ваші побажання.
р.
Будь ласка, зв'яжіться з нами
1523560р.
"Я отримав гарне враження на сторінку, і я отримав картину декайнера! Я abishu!
Будь ласка, зробіть фон, яка нитка красива, добре, що ще можна спробувати ) Спасибі за заздалегідь і подяку Симп
доб.200
Допоможіть будь-ласка, щоб поліпшити фото, це око важлива, я на цьому фото дійсно потрібно отримати талії так, щоб фігура була пропорційна, тому талія повинна бути вже, інші пропозиції для поліпшення фото також приймаються: спасибі заздалегідь, з мене simpa
До цього зараз, будь ласка.
Зроби щось з цією картиною на свій розсуд, але вимкніть стильно) .
Симптоматика і HRC безпечні !!!)
р.
617250
На свій розсуд.
Хлопці, хочу привітати мого хлопця на День Святого Валентина!
Чистий Видаліть скло і пофарбуйте ковролін за ним?
Чи можу я побачити фон цієї картини деякі романтичні, таємничі...
думають про нитку
р.
«Хі» Будь ласка, зробіть картинку, але залиште квітка, будь ласка, зніміть кота з фону! xDDDD ... кращий чорний фон і біла шкіра!) Спасибі заздалегідь!
73900Р.
Мені потрібно зробити красиву картину, але не маленький аватар.
На аватарі обличчя дівчини в білому кольорі. Пробити праворуч.
Красивий каркас.
Анімація та підпис на прізвичку бажано.
Хтось повинен бути видалений ...
р.
Я не знаю, що робити з грудей.
р.