Маленькі дівчата в образах відомих жінок

Африкансько-американський Енік Джонс розширив межі проекту «Великі жінки історії», фотографуючи маленькі дівчата в образах пізнаваних жінок, які залишили свій знак у світовому літописі.

З правим ставленням до зачіски, косметики та одягу, ці дівчата стають точними копіями іконових особистостей нашого часу. Це доводить знову, що немає віку, тільки його сприйняття.
Мати Тереса Калкутта, справжнє ім'я Агнес Гонджа Боджію – Католицька черниця, лауреат Нобелівської премії. блаженний (приблизний серед благословення католицької церкви).

Джейнт Рено служив Генеральним прокурором США з 12 березня 1993 року до кінця адміністрації Clinton.

Мама Маблі є ветераном американського vaudeville та магістром в жанрі комічних сцен.
, Україна

Черил Бооне Ісаак – президент Американської академії образотворчого мистецтва.

Зроблений Корбель Альбрайт був першим жіночим секретарем держави (1997–2001).

Це називається «Так ми можемо...» Ось подвійна точка тут. Першим є прямий підказка, що кожен може завжди отримувати більше в цьому світі через діяльність таких фізичних осіб. Друге посилання на нове покоління. Діти – це наше майбутнє, вони роблять нас жити і створювати нові можливості.

Глорія Steinem і Dorothy Pitman У 1960-ті рр. та представниця фемінізму.

Анна-Марія Чавезь є виконавчим директором скаутського руху в США.

Frida Kahlo - це мексиканський портретист.

Хілларі Клінтон - перша леді Сполучених Штатів з 1993 року до 2001 року під час правління Білла Клінтона.

Автор проекту Євген Джонс, живе з чоловіком та дитиною в Меріленді, США. Вона бере фотографії в різних жанрах, але портрет зйомки своїх ковзанів. Життя-підтвердження проектів – це спосіб життя. Натхнення її, вона сказала, це життя, чоловік і сім'я в цілому.

Енн Франк - єврейська дівчина, яка загинула під час окупації єврейських громад Німеччини. Вона не живе, щоб бути дорослим. Це єдиний портрет, де дівчина представляє дівчину.

Michelle Обама в даний час перша леді США.

р.

Сусан Браунелл Антоній був 19-го століттям феміністом.

Доктор Мае Джемсон – лікар, вчений, астронаут, лікар, хімічний інженер, освітлювач. Перша чорна жінка, щоб зробити простір польотом.

Домініканський Даувс і Габлі Дуглас - це ритмічні гімнастики, які створили унікальні пари виступів.

,

Всі фотографії 100% мене. Не можна любити свою модель і фотографувати її. Ви можете відразу сказати, що нічого не буде працювати. І я тільки стріляти, що я люблю.
Сакаява – дівчина з північного Шосонського племени, яка допомогла дослідникам з Льюїс і Кларкської експедиції на землі сучасного Ідаго для вивчення території.

(доб. 775)

Малала Васафай - Пакистанська правозахисниця, яка виступає за доступ до освіти для жінок по всьому світу.

р.