Новорічний подарунок Тіткам (4 фото)

Творчість з сайту в тітки.но:
Книга - найкращий подарунок, кожен знає. Навіть якщо це не книга взагалі, але неперевершене походження брошури в господарських господарствах з інтригучним титулом: Як прикрасити таблицю красиво, представлене мені кілька років тому найвибагливіших колег. Я вдячний цій тіті: вона вважала, що моя рукопія не була іннатною рисою, але тільки наслідком браку знань, і постійно подається мені з таким відходами паперу. І, як ви можете бачити, колега була правою: не тільки я не збираю таких публікацій у сміття, але я можу дати майстер-класи по скручуванню «красиво» серветки до всіх. До речі, відмінне ставлення до невідомого редактора цієї брошури: велике почуття гумору, очевидно, людина!

Так, власне, вона була названа «свічкою серветкою» (виготовлена і доповнюється):

1) Покладіть серветку навпіл, всередину. Потім ви кладете два кути посередині. Тип заготовки для літаків (рис. 1)

2) Верхній кут нахиляється назад (в сантиметрах два, потім практикують і вирішують, як особисто вам подобається), а, утримуючи вигнутий кут з лівою рукою, право починає складати правильну частину серветки до середини, затягнути таку кулон (рис. 2).

(3) Тепер, утримуючи всю структуру з правою рукою, зліва складіть однакові симетричні жорсткі камери з лівого боку серветки (рис. 3).

(4) Не дозволяючи вам спинитися практично готовою красою, переверніть серветку на іншу сторону. Тепер залишається тільки згинати «хвости» серветок вгору і задньої частини і зав'язати їх там (рис. 4).

На мій погляд, красива, багатофункціональна ремесла! Ви можете намотати різнокольорові «свічки» і повісити на ялинку, або влаштувати приміщення відповідно до рекомендацій фен-шуй, або прикрасити корпоративний новорічний стіл. Ви можете подарувати друзям і сім'ї, з поясненням, що це символ любові і благополуччя. Ви можете надати бос, які зрізають зарплату, без пояснення, з сердечком. І ви можете розкачати величезну пенісу з старого ковдри, зателефонувавши їй «підроблену кризу» і урочисто обпекти її на дворі.

Творчий успіх, дорогі тітки!