Батьки кладуть сина на ланцюжку, щоб запобігти його від крадіжки

Пара з Китаю вирушила до радикальних заходів для збереження своєї сім'ї з шуми: вони кладуть сп'яніння сина на ланцюжку. Батьки вірять, що вимушене позбавлення волі зробить хлопця цінувати свободу і в подальшому захистить від висипних дій. За кілька років молодий китайський чоловік, чуван Юань, розробляв своїх сусідів, так як його батьки відразу навчилися.

Його батько і мама спробували пояснити йому, що такі дії принесли шахрайство на сім'ю і можуть призвести до позбавлення волі, але Чжуан продовжував вчинити злочини. Після чергової скарги, що проживає в районі, терпіння пари зламали, і вони пішли до радикальних заходів – кладуть 24-річний син на ланцюжку, як покарання за постійний крадіжку.

Тепер бентежить за бетонним блоком, Жуанг не може ходити зовні, як довжина ланцюга дозволяє йому лежати на ліжку або переміщатися по кімнаті. Самі батьки не розглядають таке покарання занадто суворим і скажуть, що це єдиний спосіб захистити хлопця від тюрми або відповідями людей, які він робив.

«Ми живемо в невеликому селищі, так як тільки є інший крадіжка, кожен знає, хто це зробив», - сказав Вен Юань, батько покараного китайського чоловіка. Я завжди спробував зробити зміни і апологізувати, якщо я не можу повернутися назад, але потім я втомився від нього. Я думав, що я не можу платити компенсацію весь час - Я просто не мав достатньо грошей і в кінцевому підсумку хтось може повідомити про поліцію і піти в'язниця. Ось коли ми вирішили потішити сина, нагадувати йому, що дивовижна свобода. Крім того, спогади про тривале перебування в ланцюжках врятують його від висипних дій в майбутньому.

Попри те, що батько в’язниці відповідав, що його син буде видано тільки тоді, коли він готовий стати членом суспільства.
«Я не знаю, як довго він буде в своєму приміщенні, але я тільки дозволь йому піти, якщо він дійсно навчає свій урок і зупиняється, порушуючи нашу сім'ю», - сказав він.

Джерело: mirfactov.com/