Як продати. шедевр стрункого

Спеціалізована російська автоіндустрія.

З іншого світу, де звичайна людина не легко вводити. Наприклад, я завжди соромлюся, коли я повинен їздити на машині три будинки десь біля Рибажана. Тому, незважаючи на те, що автомобіль застрахований, я найнадійніший водій світу, мій шість плавав дуже повільно вздовж вузької столичної алеї. Сплавні розміри автомобіля, особливо вражаюча ширина, вимушена обережність в вузькому міському лабіринті. Після водіння цього гіганта Mercedes S-Class буде виглядати як хетчбек. І тільки тоді, коли наш автокад потрапив до проспекту Кутузовського, я зважився рельєфом.
Водій «швидкості» частково схожий на людину, яка сидить на шльопах розкішної яхти. Автомобіль не повинен бути керованим, але за допомогою. Подаруйте йому замовлення безтурботними рухами: невелика схода з рульовим колесом - і величезний ніс змінив курс; доторкнувшись акселератора педал - і плавна щітка прискорення притискає до спинки сидіння. Як полярний ведмед, один з найнебезпечніших предків на Землі, здатний раптом зробити десять-метровий стрибок з повністю розслабленого полулінняного постави, тому "швидкість" завжди готовий до швидкого струменя з будь-якого стану - навіть якщо тахометр ручний лізіл показує трохи більше 1000 революцій. Особисто, ця особливість автомобіля вартість мене сто рублів. Захищаючи розкішний автомобіль, я забув змінити з далекого зліва на далекий правий час, щоб перейти до необхідної зміни. У зв'язку з тим, як це здавалося мені, прискорення. У той час як дві смуги змінилися, швидкість безперечно вдалося стрибати з дозволеного 60 до неприпустимого 82. Що записано відеокамеру DPS: Для цього підприємства «приплив прискорення», багато, до речі, люблять «швидкість». Здається, що потрібно уважно подивитися на газовому педалі для автомобіля, щоб отримати імпульс. Такі звички забезпечують унікальний мотор. Це двигун левятана. У глибині гіганта P4 приховує 1,6 л об'єму роботи. Майже літр більше, ніж Oka! Цей моностройний об'єм Togliatti здавалося б трохи і карбюратор «six» був обладнаний акселераторним насосом. В результаті крутний момент йде понад 100 Нм! Що гарантує реакцію урагану навіть до легкого дотику акселератора.

При керуванні гонщиками по сільському шосе, ви починаєте радіти: кожен вантажний автомобіль, який ви ловите. Довший поїзд, краще! Потім, коли перехоплення, ви відчуваєте нескінченну потужність двигуна більш гостро. На шляху «сікс» набирає імпульс, є щось оригінальне, щось Вагнерян, щось нездатне. Як літати в парі бійців (Я на «шістку» і батько-в-право на «таврії»), ми змогли синхронно обходити величезні вантажні перевезення, де звичайний автомобіль – просто потужний іноземний автомобіль – це просто не достатньо місця для перезавантаження. У десятку кілометрах вздовж підмотування заміської дороги відкрив несподіваний факт. Виявляється, що респектабельний VAZ 2106 седан підходить не тільки для представницьких цілей або значного руху з точки А до точки Б. Виявляється, що це добре спортивний автомобіль! Звісно, ви не можете відходити від гігантського розміру, але майже півтора тонн автомобільної ваги, здавалося б, зникнуть. ВАЗ 2106 передає гірлянди поворотів зі швидкістю легендарного купе ZAZ 967. Навіть на складних S-подібних поворотах величезна машина показує несподівану міцність і точність реакцій, коли водій обертається рульовим колесом. Можливо, значною мірою сприяють цьому величезному 13-дюймовому колесах і шинах BL-85.

Для того, щоб «швидкість» від виконавчого седану перетворилася на спортивний автомобіль, досить викинути родичів з кабіни і розірвати диван матері-в-прави з верхнього стовбура. А потім двигун піде в спеціальний режим роботи, а передача можна швидко і жорстко переключати. Адаптивна підвіска стане більш щільною, запобігаючи валкам величного тіла в кутах. Завдяки «затвердженню» налаштуванню шасі, величезний автомобіль починає помітно обманювати рульове колесо.

На просторому шосе ВАЗ 2106 р. Для автомобіля, який може використовуватися як виконавчий седан, шість не дуже швидко. Максимальна швидкість штучно обмежена дружиною до 100-110 км / год, але навіть при цій швидкості автомобіль оточує водія і пасажирів з вишуканим комфортом. Це сімейна особливість Житомирської класики.

Унікальний інтер'єр ручної роботи - один з міцних полів ВАЗ. Ягуар, не кажучи вже про інші бренди. Щоб сказати, що стеля вкрита демрантином нічого не сказати. Стеля автомобіля не затягує, але підійде до найтоншого виготовлення демрантину. Є моделі, інтер'єр яких насичено прикрашений самоклеючій плівкою під дерево. Кілька вимикачів на передній панелі виготовляються з рідкої якості пластику. Окремі слова, гідні кліматичної установки. «Six» є одним з перших машин виробництва, які реалізують систему шарового відокремленого розподілу теплого повітря, а також окремо не тільки для пасажира і водія, але і для кожного з них ніг. Якщо ви повернете на плиту в сильному морозі, то права нога водія займе гарячу повітряну ванну всю сторону, а ліва неодмінно захочиться до втрати чутливості. Пасажир буде точно протилежним. Для того щоб ноги погріти рівномірно, потрібно просто змінити місця з часу до часу. Щоб зупинити подачу теплого повітря до ніг водія і переднього пасажира в цілому, досить вигнути до трьох загибель і закрити нижній клапан нагрівача. "верхній шар" опалення здійснюється двома елегантними самостійно обертаючими дефлектори на передній панелі. Дуже зручно. Якщо при сильному заморозці ніс пасажира, правий дефлектор може бути розгорнутий безпосередньо в обличчя пасажира, тоді як ліва буде нагрівати ліву половину вітрового скла, щоб, на ходу, майже 30% її поверхневих заморозків. Виготовлений індивідуальним підлокітником, задняний диван «швидкості» настільки простора, що леді в довгому вечірньому одязі можна сміливо сидіти там. Передні сидіння з тонкоподібними дерматинними стійками щедро ароматизуються синтетичними вставками. Значення: Солемність: Грандент: Саме ці слова, які приходять з розуму, коли ви знайдете себе в салоні «ix» вперше.

І, нарешті, за традицією ВАЗ, трохи шокуючим нагородженням - як гвоздика в тукседо-петлю, завершуючи образ джентльмена, що йде на високу соковиту партію: в багажнику нашої "шістки" ми знайшли сегмент хутра ведмедого ведмедя - так м'який і пухнастий, що пальці буквально потрохуться в ній. Можливо, з-за кордону ми нагадуємо блокування Папуань, які вперше побачили пилку ... кажуть самовар. Тексти пісень, а це означає: І мислити про те, де він може бути адаптований.

«Чи можу це відшліфувати тіло після миття?» – сказав брат дружини.
- Я подрібнила плечі, тому що автомобіль використовується. Тексти пісень, а це означає: Це просто шматок тканини. Старий майстер зліва.

Тоді прийшов до нас синхронно: це покриває сидіння! Натуральна ведмедиця хутро! Після цього я назвав дилера назад і перевірив ціну цих, з дозволу на катування. Вартість понад 1000 рублів: Так, коли мова йде про шість, гроші дійсно не важливо.