Земельна площина в річці Худсон (25 фото)

Janis Krums of Sarasota, Флорида, опублікував першу фото (поточно через важке завантаження, сервер впав) аварії U.S. Airways Flight 1549 через Twitter на своєму iPhone.

Це особливо примітно, що аварійна катастрофа стала миттєво і масово відомою, завдяки сервісу Twitter, де рятувальник опублікував першу фото і пост про площину. Твіттер не тільки мікро-смс-спам на тему «Я далеко», «Я даю», «Я читаю», «Я їсть» та інші невисокі пости, але й сучасні над телеграфом. Це те, що UTP, влада і мета Twitter -- 21-го століття, не мікроблог.

до У Худсоні є літак. Я на поромі збирається забрати людей. Божевільний.

У Гудсоні висадили літаки! Я не бачив цього до! Твіттер - це сучасна телеграфія!

Janis Krums of Sarasota, Флорида, опублікував першу фото (поточно через важке завантаження, сервер впав) аварії U.S. Airways Flight 1549 через Twitter на своєму iPhone.

Це особливо примітно, що аварійна катастрофа стала миттєво і масово відомою, завдяки сервісу Twitter, де рятувальник опублікував першу фото і пост про площину. Твіттер не тільки мікро-смс-спам на тему «Я далеко», «Я даю», «Я читаю», «Я їсть» та інші невисокі пости, але й сучасні над телеграфом. Це те, що UTP, влада і мета Twitter -- 21-го століття, не мікроблог.

до У Худсоні є літак. Я на поромі збирається забрати людей. Божевільний.

English, Українська, Français...

34 хвилини після аварії, МСНБ інтерв'ю його свідком (див. відео нижче). Новини Google Відео з Fox News.

Авіакомпанія U.S. Airways доповнила річку Hudson у четвер. У літаку з 146 пасажирів і 5 членів екіпажу на борту залишилися плаваючі.

Згідно з Reuters, пасажири в жилетах отримали на крилах літака, після чого вони були взяті на берег по поромах. У інциденті немає звітів про смерть або поранення.

Після спуску літак переходив через вікна в ісію воду. Пасажири та члени екіпажу вийшли через люки аварійних виходів на крила та надувні сходи. рятувальна операція була здійснена місцевим рятувальним обслуговуванням і береговим охоронцем дуже швидко. Протягом рятувальної операції літак продовжував повільно зануритися.

Федеральна Авіакомпанія Laura Brown Вона сказала: US Airways Flight 1549 лівий аеропорт LaGuardia для Шарлотта, Північна Кароліна. Скоро після зльоту обидва двигуни лайнера були відключені в результаті зіткнення з птахом.

669868р.

р.

р.