Фанта-Кола

Чи запатентовано зображення Санта? В якому віці можна пити Фанта?
Що відбувається на шматку м'яса, якщо ви кладете її в Coca-Cola? Кореспондент міжнародного відділу NedoSMI
Він пішов в офіс компанії в Атланті, щоб попросити свої незручні питання.

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Це єдиний офіс Coca-Cola в світі в окремому будинку. Зазвичай вони розташовані на заводах або бізнес-центрах.

3610Р. 4200Р.

Виставки в залі змінюються, тепер вони природно присвячені новим роком.

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Роберт Деревуфф, 60 років заряджає кока-Кола. Ці роки вважаються періодом найбільшого комерційного успіху компанії.

до 1 2 3 4 5+

Під його керівництвом використовується стандартний пакет шести пляшок вперше, з'явився перший вендінговий апарат для продажу зароблених напоїв, асортимент був поповнений Sprite і Дієта Кокс, дволітрових і пластикових пляшок Coca-Cola.

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Фанта-Кола

2154332

Фанта-Кола

Дуже рідкісний плакат Роберта Дереваффа в кока-Кола комерційний.

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Сучасна, яка вже стала класичним, образом Санта Клауса був придуманий рекламним художником Кока-Кола Хадо Сандблом. Починав роботу над рекламною агенцією для Діда Мороза Пити Кока-Кола в 1931 році. Вважаю, що Хадон пофарбував себе, але з часом тільки очі залишилися на плакатах, адже кожен Різдво створив нову Клазу на тридцять років.
До Кокса, Санта був худий з довгою бородою і турботою, що він мав носити, не червоний і білий.
Ви запатентували вигляд Санта?
Ноп.

Фанта-Кола

До Кокса, Санта був худий з довгою бородою і турботою, що він мав носити, не червоний і білий.
Сучасна, яка вже стала класичним, образом Санта Клауса був придуманий рекламним художником Кока-Кола Хадо Сандблом. Починав роботу над рекламною агенцією для Діда Мороза Пити Кока-Кола в 1931 році. Вважаю, що Хадон пофарбував себе, але з часом тільки очі залишилися на плакатах, адже кожен Різдво створив нову Клазу на тридцять років.
- Ноп.

Найшвидше в заводі для виробництва напоїв знаходиться в музеї «Світ Кока-Кола».
Але якщо ви хочете, це може працювати на швидкості штурмової гвинтівки Калашні, адже це сучасне обладнання, говорить Філіп Міся, директор архівного відділу компанії.

Фанта-Кола

Але якщо ви хочете, це може працювати на швидкості штурмової гвинтівки Калашні, адже це сучасне обладнання, говорить Філіп Міся, директор архівного відділу компанії. title=Сповільне в рослині для виробництва напоїв знаходиться в музеї «Світ кока-Кола».
Але якщо ви хочете, це може працювати на швидкості штурмової гвинтівки Калашні, адже це сучасне обладнання, говорить Філіп Міся, директор архівного відділу компанії. « » » » » » » » » » » » » » »

Виготовляємо сувенірні пляшки Coca-Cola, які можна приймати безкоштовно і не можна купити в будь-якій точці світу.

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Фанта-Кола

499.00 Р

Музей «Рабочий квартал Амури»

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Кока-Кола виробляється в 206 країнах. Не виробляється в Мианмарі, Лаосі, Північній Кореї або Кубі.

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Є два кінотеатрні зали в музеї - звичайний і 4D. В останньому, крім стерео образу, стільці висихають, віддають прохолодне повітря, коли хтось ходить на екран і абсолютно несподівано укусає літа, яка летить назад в спину.

Фанта-Кола

Фанта-Кола р.

Фанта-Кола

Нечіткі речі від відомих реклами

Фанта-Кола Габаритний зображення

Фото «ліп» на спині на наступному фото.

Фанта-Кола

Ви не бачите у відео.

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Логотип Кока-Кола 124 років і не змінився.

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Пристрої, які вийшли в космос

Фанта-Кола

Кока-Кола працює з Міжнародним Олімпійським комітетом понад 80 років.

Фанта-Кола Р

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Компанія виробляє понад 3000 різних напоїв.

Фанта-Кола

Ви можете спробувати зробити логотип з пам'яті на спеціальному екрані.

Фанта-Кола

Fante перетворилася 70 року. Це правда, що Вікіпедія тільки говорить про 68-ті, але це третій раз, я бачив енциклопедію, невірно. У 1940 році не було інгредієнтів для виробництва кока-Кола та компанії довелося приїхати до Phantom.

Фанта-Кола

Маттіас Blum, глобальний бренд-менеджер Fanta.
Бренд Coca-Cola має право приймати рішення як Fanta. І якщо Coca-Cola має однаковий смак, то Fanta дотримується місцевих вподобань. На жаль, німецька фанта була синя і кольорова мова. У той час було 13 видів цього напою в Німеччині. Тепер компанія вважає, що в кожній країні досить мати апельсин, плюс два інші локальні аромати. У деяких країнах це некарбонат: Франція, Бельгія, Греція, Іспанія.
У якому віці можна подарувати дітям ваші напої?
З точки зору маркетингу ми не рекомендуємо напої дітям, це відповідальність батьків. Ми не орієнтуємося на дітей зараз. Що ми зробили в рекламних оголошеннях в «70-ті роки і «80-ті рр. неправильно.
до Що це?
До 12 років приймається батьки. Я подарував мені дитину спробувати в Phantom у віці 5.
Які нестандартні способи використання ваших продуктів і міфів про них ви знаєте? Промийте сантехнічну сливу, розчиніть шкалу ...
У нас є багато історій, але ми рекомендуємо харчуватися і пити, а легенди вже були зняті.
Ви знаєте будь-які алкогольні коктейлі з Fanta?
- Я знаю, але я не буду.

Фанта-Кола

Бренд Coca-Cola має право приймати рішення як Fanta. І якщо Coca-Cola має однаковий смак, то Fanta дотримується місцевих вподобань. На жаль, німецька фанта була синя і кольорова мова. У той час було 13 видів цього напою в Німеччині. Тепер компанія вважає, що в кожній країні досить мати апельсин, плюс два інші локальні аромати. У деяких країнах це некарбонат: Франція, Бельгія, Греція, Іспанія.
З точки зору маркетингу ми не рекомендуємо напої дітям, це відповідальність батьків. Ми не орієнтуємося на дітей зараз. Що ми зробили в рекламних оголошеннях в «70-ті роки і «80-ті рр. неправильно.
до Що це?
До 12 років приймається батьки. Я подарував мені дитину спробувати в Phantom у віці 5.
Які нестандартні способи використання ваших продуктів і міфів про них ви знаєте? Промийте сантехнічну сливу, розчиніть шкалу ...
У нас є багато історій, але ми рекомендуємо харчуватися і пити, а легенди вже були зняті.
Назва: Mattias Blum, глобальний бренд-менеджер для Fanta.
до Що це?
У нас є багато історій, але ми рекомендуємо харчуватися і пити, і легенди вже були видалені.
- Я знаю, але я не буду.

Цікава частина музею для дітей. Дозени коктейлів Coca-Cola з усього світу безкоштовні!

3610Р. 4200Р.

Фанта-Кола

775189

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Ведмедя для відвідувачів.

Фанта-Кола

Фанта-Кола

Фанта-Кола

by ottenki-serogo.livejournal.com - Інтернет-галерея ексклюзивних предметів інтер'єру