Фанта-Кола

Чи запатентовано зображення Санта? В якому віці можна пити Фанта?
Що відбувається на шматку м'яса, якщо ви кладете її в Coca-Cola? Кореспондент міжнародного відділу NedoSMI
Він пішов в офіс компанії в Атланті, щоб попросити свої незручні питання.

Це єдиний офіс Coca-Cola в світі в окремому будинку. Зазвичай вони розташовані на заводах або бізнес-центрах.

3610Р. 4200Р.

Виставки в залі змінюються, тепер вони природно присвячені новим роком.

Роберт Деревуфф, 60 років заряджає кока-Кола. Ці роки вважаються періодом найбільшого комерційного успіху компанії.

до 1 2 3 4 5+

Під його керівництвом використовується стандартний пакет шести пляшок вперше, з'явився перший вендінговий апарат для продажу зароблених напоїв, асортимент був поповнений Sprite і Дієта Кокс, дволітрових і пластикових пляшок Coca-Cola.

2154332

Дуже рідкісний плакат Роберта Дереваффа в кока-Кола комерційний.

Сучасна, яка вже стала класичним, образом Санта Клауса був придуманий рекламним художником Кока-Кола Хадо Сандблом. Починав роботу над рекламною агенцією для Діда Мороза Пити Кока-Кола в 1931 році. Вважаю, що Хадон пофарбував себе, але з часом тільки очі залишилися на плакатах, адже кожен Різдво створив нову Клазу на тридцять років.
До Кокса, Санта був худий з довгою бородою і турботою, що він мав носити, не червоний і білий.
Ви запатентували вигляд Санта?
Ноп.

До Кокса, Санта був худий з довгою бородою і турботою, що він мав носити, не червоний і білий.
Сучасна, яка вже стала класичним, образом Санта Клауса був придуманий рекламним художником Кока-Кола Хадо Сандблом. Починав роботу над рекламною агенцією для Діда Мороза Пити Кока-Кола в 1931 році. Вважаю, що Хадон пофарбував себе, але з часом тільки очі залишилися на плакатах, адже кожен Різдво створив нову Клазу на тридцять років.
- Ноп.

Найшвидше в заводі для виробництва напоїв знаходиться в музеї «Світ Кока-Кола».
Але якщо ви хочете, це може працювати на швидкості штурмової гвинтівки Калашні, адже це сучасне обладнання, говорить Філіп Міся, директор архівного відділу компанії.

Але якщо ви хочете, це може працювати на швидкості штурмової гвинтівки Калашні, адже це сучасне обладнання, говорить Філіп Міся, директор архівного відділу компанії. title=Сповільне в рослині для виробництва напоїв знаходиться в музеї «Світ кока-Кола».
Але якщо ви хочете, це може працювати на швидкості штурмової гвинтівки Калашні, адже це сучасне обладнання, говорить Філіп Міся, директор архівного відділу компанії. « » » » » » » » » » » » » » »

Виготовляємо сувенірні пляшки Coca-Cola, які можна приймати безкоштовно і не можна купити в будь-якій точці світу.

499.00 Р

Музей «Рабочий квартал Амури»

Кока-Кола виробляється в 206 країнах. Не виробляється в Мианмарі, Лаосі, Північній Кореї або Кубі.

Є два кінотеатрні зали в музеї - звичайний і 4D. В останньому, крім стерео образу, стільці висихають, віддають прохолодне повітря, коли хтось ходить на екран і абсолютно несподівано укусає літа, яка летить назад в спину.

р.

Нечіткі речі від відомих реклами

Габаритний зображення

Фото «ліп» на спині на наступному фото.

Ви не бачите у відео.

Логотип Кока-Кола 124 років і не змінився.

Пристрої, які вийшли в космос

Кока-Кола працює з Міжнародним Олімпійським комітетом понад 80 років.

Р

Компанія виробляє понад 3000 різних напоїв.

Ви можете спробувати зробити логотип з пам'яті на спеціальному екрані.

Fante перетворилася 70 року. Це правда, що Вікіпедія тільки говорить про 68-ті, але це третій раз, я бачив енциклопедію, невірно. У 1940 році не було інгредієнтів для виробництва кока-Кола та компанії довелося приїхати до Phantom.

Маттіас Blum, глобальний бренд-менеджер Fanta.
Бренд Coca-Cola має право приймати рішення як Fanta. І якщо Coca-Cola має однаковий смак, то Fanta дотримується місцевих вподобань. На жаль, німецька фанта була синя і кольорова мова. У той час було 13 видів цього напою в Німеччині. Тепер компанія вважає, що в кожній країні досить мати апельсин, плюс два інші локальні аромати. У деяких країнах це некарбонат: Франція, Бельгія, Греція, Іспанія.
У якому віці можна подарувати дітям ваші напої?
З точки зору маркетингу ми не рекомендуємо напої дітям, це відповідальність батьків. Ми не орієнтуємося на дітей зараз. Що ми зробили в рекламних оголошеннях в «70-ті роки і «80-ті рр. неправильно.
до Що це?
До 12 років приймається батьки. Я подарував мені дитину спробувати в Phantom у віці 5.
Які нестандартні способи використання ваших продуктів і міфів про них ви знаєте? Промийте сантехнічну сливу, розчиніть шкалу ...
У нас є багато історій, але ми рекомендуємо харчуватися і пити, а легенди вже були зняті.
Ви знаєте будь-які алкогольні коктейлі з Fanta?
- Я знаю, але я не буду.

Бренд Coca-Cola має право приймати рішення як Fanta. І якщо Coca-Cola має однаковий смак, то Fanta дотримується місцевих вподобань. На жаль, німецька фанта була синя і кольорова мова. У той час було 13 видів цього напою в Німеччині. Тепер компанія вважає, що в кожній країні досить мати апельсин, плюс два інші локальні аромати. У деяких країнах це некарбонат: Франція, Бельгія, Греція, Іспанія.
З точки зору маркетингу ми не рекомендуємо напої дітям, це відповідальність батьків. Ми не орієнтуємося на дітей зараз. Що ми зробили в рекламних оголошеннях в «70-ті роки і «80-ті рр. неправильно.
до Що це?
До 12 років приймається батьки. Я подарував мені дитину спробувати в Phantom у віці 5.
Які нестандартні способи використання ваших продуктів і міфів про них ви знаєте? Промийте сантехнічну сливу, розчиніть шкалу ...
У нас є багато історій, але ми рекомендуємо харчуватися і пити, а легенди вже були зняті.
Назва: Mattias Blum, глобальний бренд-менеджер для Fanta.
до Що це?
У нас є багато історій, але ми рекомендуємо харчуватися і пити, і легенди вже були видалені.
- Я знаю, але я не буду.

Цікава частина музею для дітей. Дозени коктейлів Coca-Cola з усього світу безкоштовні!

3610Р. 4200Р.

775189

Ведмедя для відвідувачів.

by ottenki-serogo.livejournal.com - Інтернет-галерея ексклюзивних предметів інтер'єру