Історичне читання

На найбільш поширеному пельмені в сливах Москви автор знайшов унікальні книги, опубліковані в 1764 і 1765. Прочитайте деталі під розріз.

Я не народилася в багату сім'ю, тому один з моїх улюблених бесід в дитинстві був регулярний рейдер, щоб знайти щось цікаве або цінне. Ми витрачаємо години копання в смітках.

Одного разу я знайшов ці дві книги.

Я не маю уявлення про те, що значення цих видань, опублікованих в 1764 і 1765, може мати.

Мама не схожа на знахідку, і вона запитала нам, щоб взяти їх назад до сміттера. Але після того, як попе стежить і, ретельно вивчивши зміст, заявив, що це було цінним і може коштувати $100 або більше. Гроші в той час було дуже значним. Вони вирішили залишити книги в домашніх умовах.

Звісно, мама продовжила спробувати розпоряджатися цими друкованими матеріалами, але так як я був відповідальний за видалення сміття, я зберіг ці роботи кілька разів. Моя мати аргументи були залізними – так як ці книги мають значення, вони повинні бути продані, і не потрібно тримати будь-які старі речі вдома.

3250Р. 3700Р.

Але деякі дива книги збереглися до цього дня. Я завжди був цікавий про те, що написано в цих книгах і значення цих копій. Як визначити ціну?

Джерело: nemihail.livejournal.com