Чебурек з дитинства

Чебуреки! Скільки в цьому звукі для серця російської об'єднаної. Смак цих сортів смажених тістечок з тіста і ароматного м’яса залишався в серцях багатьох людей. І ми не говоримо про ті жбуреки з невідомим вмістом, які продаються біля залізничних станцій і в супермаркетах. У цьому пості авторка розповість про свою улюблену вишню, в якій батько взяв його майже 20 років тому! Я пропоную цю тему, щоб залишити місця, де ви можете спробувати, і найголовніше дешево їсти в місті.

У цьому кафе немає стільців, є стоячі столи, немає людей в вечірніх сукнях і скільки разів я був завжди запахи посидіння, чебуреки і трохи переварена =
Меню так просто, як 2 рублів. Є чебурек з м'ясом або м'ясом, тобто немає різних з сиром, з овочами для ебать веганів, немає чебурека з полуницею та іншими нещільними. Але смак цих чебуреків буде залишатися з вами надовго, хто не хоче бути першим, щоб кинути сплячку на мене.

Кафешка розташована біля метро Шухарівська в 2 хвилинах пішки за адресою вул. Московська Pankratyevsky, 2 (внутрішня сторона садового кільця навпроти Н.В. Скліпосовського)
У нас є багато людей, які знаходяться в обіді, тому підрахуйте свій час.
Пост не був створений для реклами, люди, які працюють там, ймовірно, не чули про Інтернет.

Кредит: Спарк87

-img4---

Джерело: рибальська сітка