824
Японська книга про poop (14 сторінок)
Що буде обговорюватися в цій книзі з смішною назвою «Мінна Нечі» для дітей від 4 років? Що об'єднує і об'єднує всі живі істоти, об'єднуючи бездомний і король, дорослий і дитина, людина і жінка, крихітна помилка і величезний кит. З повагою! Вони всі п... Що особливо цікаво, книга була випущена в рамках серії «Колекція наукових шедеврів» :
По-перше, теоретичний матеріал представлений, як oop відрізняється тваринами різних розмірів і видів.
Великий слон має велику петлю. Невелика миша має невеликий.
З одного пагорба і двокамерний верблюд з двома. А напис у великих літерах: «Це не вірно!»
І риба, теж, oop, і птах і баг.
Далі діти заохочуються організувати отриману інформацію та більш абстрактне розуміння ключової концепції:
Різні тварини мають різну петлю. Різні форми, різні кольори і різні запахи.
Тепер дитина готовий відповісти на складні питання:
Р
Куди хука?
р.
Що таке твеп?
Трохи більше, і діти з престилів і тичинок досягнуть ще більш важливого питання, гармонія людини і тварин через рухи кишечника.
Вони стоячі і сяючі на ходу (глибше).
Р
Скрізь, тут і там. І п'ята в одному місці.
І дорослі пульпи і діти. Половина в каструлі і підгузник.
Це справа байдужості (безкоштовний переклад - сита і зліва). Вони почали і очищають від себе.
Вони почають в воду і почали в воді. Папір протирання, миття води ...
І тут я думаю, є апогеєю фундаментів культури Shinto (USC) для дитячих садків:
Живі істоти їсти, і так...
526350
Кожна твоя, не це?
По-перше, теоретичний матеріал представлений, як oop відрізняється тваринами різних розмірів і видів.
Великий слон має велику петлю. Невелика миша має невеликий.
З одного пагорба і двокамерний верблюд з двома. А напис у великих літерах: «Це не вірно!»
І риба, теж, oop, і птах і баг.
Далі діти заохочуються організувати отриману інформацію та більш абстрактне розуміння ключової концепції:
Різні тварини мають різну петлю. Різні форми, різні кольори і різні запахи.
Тепер дитина готовий відповісти на складні питання:
Р
Куди хука?
р.
Що таке твеп?
Трохи більше, і діти з престилів і тичинок досягнуть ще більш важливого питання, гармонія людини і тварин через рухи кишечника.
Вони стоячі і сяючі на ходу (глибше).
Р
Скрізь, тут і там. І п'ята в одному місці.
І дорослі пульпи і діти. Половина в каструлі і підгузник.
Це справа байдужості (безкоштовний переклад - сита і зліва). Вони почали і очищають від себе.
Вони почають в воду і почали в воді. Папір протирання, миття води ...
І тут я думаю, є апогеєю фундаментів культури Shinto (USC) для дитячих садків:
Живі істоти їсти, і так...
526350
Кожна твоя, не це?