Смерть в горах. .

Багато людей знають, що підкорює вершини смертельно. І ті, хто лазить не завжди, На гірській гині і початківцям і досвідченим сходженням.
Але щоб мій сюрприз, не багато хто знає, що мертві залишаються там, де доля зловила їх. Ми, люди цивілізації, Інтернет і місто — не менше дивних чуток,
Вже давно перетворилася на кладовище. На ній немає мертвих тіл і ніхто не поспішає вивести їх. Я не вірю мене.
Він сказав, що це неможливе для людей, які залишалися, де вони половили смерть.
Але є різні правила в горах. Добре або погано, це не для мене, щоб судити. Іноді мені здається, що є дуже мало людей в них, але навіть п'ять і пів кілометрів далеко,
Я не відчуваю себе занадто добре, наприклад, перетягніть щось зважування кілограм під п'ятдесят. Що можна сказати про людей в зоні смерті - вісім кілометрів вище і вище.
Не ледачий, особливо для тих, хто ще не вірить в мертвих на горі, я знайшов деякі спогади про скелелазіння і документальні докази завоювання всього одного піку - Everest.

Р

Everest - сучасний кавуар. Хто знає, що він має шанс не повертатися. Рулетка з горою. Удачливий, поганий удачі. Не всі до вас. Хуртяне вітрове заморожене
клапан на кисневому баку, неправильний розрахунок часу, авальнички, виснаження тощо.
Вже часто доводять до людей, які вони смертні. Як мінімум, коли ви будете бачити тіла тих, хто ніколи не з'явиться знову.
Згідно зі статистикою, близько 1,500 осіб сходження на гору.
Є між 120 і 200 з них. Чи можна ви уявити? До 2002 року про людей, які загинули на горі (ім'я, національність, дата смерті).
місце смерті, причина смерті, чи досягла вершини.

Серед цих 200 людей є ті, хто завжди буде відповідати новим підкорювачам. Згідно з різними джерелами, на північному маршруті є вісім відкритих лежачих органів.
Серед них два росіяни. Ось близько десяти південь. І якщо ви йдете зліва або вправо...
Розкажіть про найбільш відомі втрати:

«Так, в горах лежать сотні корпсів, заморожених від холоду і виснаження, впадуть в абіс». Валерія Кузина.

«Чому ви їдете в Everest?» запитав Джордж Mallory.
"Чому він!"

Я один з тих, хто вірю, що Mallory була першою, щоб піднятися на вершину і загинув на спуск. У 1924 р. Торговельний центр розпочав напад. У хмарі перетворилося близько 150 метрів від вершини. Потім хмари з'явилися разом і зникли сходження.
Загадка про їх зникнення, перші європейці, що залишалися на Сагарматі, збурені багато. Але вже багато років дізналися, що сталося на сходження.
У 1975 році одна з підкорників заявила, що побачила тіло від основного шляху, але не підійшов, щоб не втратити сили. Займав ще двадцять років до 1999 року, коли розірвав схил від 6-ти великогабаритних таборів (8290 м) на захід, експедиція прийшла через багато тіл, які загинули протягом останніх 5-10 років. Серед них знаходилися сотники. Він кладав на животі, розтягуючи, якби змішувати гору, голову і руки заморожували у схилі.
Відео чітко показує, що сходження зламали великі і маленькі кістки гомілки. З такою травмою не вдалося продовжити.
«Закрили, очі закриваються. Це означає, що він не вмирав раптово: коли вони розірвалися, багато з них залишаються відкритими. Вони не залишали, вони поховані там.
Не знайшовся, хоча б бинт на тілі Mallory пропонує парі один з одним до кінця. Канат ріжеться ножем і можливо, що їзда може пересуватися і, залишаючи комрад, загинув десь.

У 1934 році англійський діяч, Вільсон, розпоряджався Тибетським монахом, зробив шлях до Евересту, і вирішив вирощувати достатню силу підняти вершину молитвами. Після невдалих спроб досягти Північного Сідла, покинених Шерпасом, що супроводжують його, Уилсон загинув холод і виснаження. Його тіло і його щоденник були знайдені експедицією в 1935 році.

Знаменита трагедія, яка шокувала багато, сталася в травні 1998 року. І помер Сергій Арсенєв і Франциска Дістфено.

Сергій Арсенєв і Френсіс Дістфано-Арсентеєв, провів три ночі в 8,200 м (!), пішов на сходження і сходження на вершину 22/05/2008 в 18:15. Сходження виконано без використання кисню. Так, Франциска стала першою американською жінкою і тільки другою жінкою в історії для сходження без кисню.

Під час поїздки пара втратила один одного. Він пішов на табір. Ні.
Наступного дня, п'ять Узбецьких сходженнях ходили на вершину минулих Франції, які ще й живі. Узбеки допомогли, але робити це, вони відмовилися піднятися. Незважаючи на те, що одна з своїх товарів вже оскаржена, і в цьому випадку експедиція вже вважається успішною.
Сергій зустрівся на спуску. Вони сказали, що вони побачили Франциска. Він взяв кисневих танків і пішов. Але він пішов. Потрібен сильний вітер в двокілометровий абіс.
На наступний день є три інші Узбеки, три Sherpas і два з Південної Африки - 8 осіб! Вони підіймають її - вона вже провела другу холодну ніч, але ще жива! Знову всі переходить, до вершини.

«Мій серце заморожує, коли я зрозумів, що цей чоловік в червоному і чорному костюмі був живим, але абсолютно на висоті 8,5 км, всього 350 метрів від вершини», - сказав він. Кеті і я, без мислення, вимкнув маршрут і спробував зробити все можливе, щоб врятувати відмирання жінки. Так закінчив нашу експедицію, яку ми підготували протягом багатьох років, блювотні рухи від спонсорів. Ми не змогли досягнути її відразу, хоча вона кладе близько. Переміщення на цій висоті, як працює під водою.
Ми знайшли її, спробували одягати жінку, але її м'язи атрофуються, вона виглядала як лагуна лялька і метелик весь час: "Я американський." Будь ласка, не залиште мене самостійно...
Ми кладемо її на дві години. Моя фокус була втрачена через ративний звук, який зламав оминну тишу, продовжується Woodhall. Я знав Каті, щоб замерзнути до смерті. У нас є можливість. Я спробував підібрати Францію і нести її, але це було без використання. Моя футильна спроба зберегти її покласти Katie на ризик. Немає нічого ми можемо зробити. ?

Не день пішов, що я думав Франциска. Рік пізніше, в 1999 році, Каті і я вирішив спробувати знову, щоб дістатися до вершини. Ми досягали успіху, але на шляху назад ми були захоплені, щоб побачити тіло Френсі, що лежить саме тому, що ми залишили його, відмінно збережені під впливом низьких температур. Ні заслуговує такий кінець. Каті і я пообіцяв один одному, ми повернулися до Евересту знову, щоб захопити Франциска. Займав 8 років підготувати нову експедицію. Я загорнув Франциска в американський прапор і вказав на мій син. Ми відштовхуємо її тіло внизу скелі, від очей інших кучерів. Зараз відпочиває в миру. Нарешті, я зміг зробити щось для неї. Іан Вудхал.

Через рік тіло Сергія Арсенєва було знайдено: Я затримую за затримку з фотографіями Сергія. Ми точно побачили його - Я пам'ятаю фіолетовий костюм. Він був в положенні крила, лежачи тільки за Джочен Геммлеб [істор експедиції — С.К.] «імпліцитно виражений край» в районі Mallory близько 27,150 футів [8,254 м]. Я думаю, що це його. Ємек Нортон, учасник експедиції 1999 року.

Але в цьому ж році з'явився час, коли люди залишалися людиною. В українській експедиції хлопець провів майже те ж саме місце, як американський, холодну ніч. Вони привели до базового табору, а потім допомогло більше 40 осіб з інших експедицій. Було легко, було видалено чотири пальці.

«У таких екстремальних ситуаціях кожен має право вирішити, чи не зберігати партнера. Над 8000 метрів ви повністю самопоглинаєте, і це тільки натуральне, що ви не можете допомогти іншим, тому що ви не маєте зайвої міцності. Мико Іай.
Не можна дозволити собі розкіш моральності на висоті понад 8000 метрів.
У 1996 році група селекціонерів з японського університету Фукуока піднялася Mount Everest. Дуже близько до свого маршруту були три вражені сходження з Індії - вичерпані, недіючі люди були спіймані в високій місткості. Японська пропущена. Через кілька годин, всі три померли.

Я дуже рекомендую читати статтю учасника експедиції до Евереста з журналу GEO «Надін зі смертю». Найвища катастрофа десятиліття на горі. Про те, як через багато обставин помер 8 осіб, в тому числі два командирів групи. Згодом авторська книга була знята з фільму «Діти на Еверест».

Незламна підвал каналу «Discovery» в серії «Вихід – за межі можливого». Коли група знаходить заморожування людини, вони знімають його на камері, тільки просять його ім'я, залишаючи його, щоб померти окремо в льодовому печері.

«Боїди по маршруту є хорошим прикладом і нагадуванням бути більш обережними на горі. Але кожен рік є більш сходженнями, і за статистикою, корпси будуть додані щороку. Що не прийнятно в нормальному житті вважається нормальним на високих висотах. Олександр Абрамов.
Боди на шляху до вершини:

Габаритний зображення