404
Медицина на "високому рівні" (4 фото)
50-річний сантехнік Торрон Іліс розкочував сходи зламали руку. Після операції лікарі визначили, що кісточки з'являються нерівномірно і доведеться пройти операцію. В операціях було перенесено 4 рази з різних причин, поки це було занадто пізно, щоб зробити все. Так, без думки двічі він був випущений додому з діагнозом: «Здоров'я!»
Тепер Торрон знаходиться в ситуації, де він може бути бездомним. Він не може працювати за спеціальністю, так як важко вирізати хліб. І він не оплачена користь від інвалідності, оскільки лікарі заявили, що він повністю здатний. Про це заявив лікар Іліс, "Чому можна перемістити свою руку в різних напрямках, тому я не бачу будь-яку проблему."
Тепер Торрон знаходиться в ситуації, де він може бути бездомним. Він не може працювати за спеціальністю, так як важко вирізати хліб. І він не оплачена користь від інвалідності, оскільки лікарі заявили, що він повністю здатний. Про це заявив лікар Іліс, "Чому можна перемістити свою руку в різних напрямках, тому я не бачу будь-яку проблему."