8-річної хлопчик був дівчина (9 фото)

Joey Romero офіційно стала дівчинкою Йосі. У найближчому майбутньому він чекає на операцію відставання сексу - вперше це буде зроблено на 8-річну дитину! Він був шістьм, коли лікарі офіційно визнали Джой, як трансгендер.

Тепер його статтю змінено в усіх документах, хлопчик визнається дівчиною, хоча технічно це перетворення буде закінчено після того, як Джосі проходить операцію з перевизначення сексу і гормональної терапії.
р.

Це допоможе їй виростити і виростити як жінці.

Родина Римро від Arizona. «Дуже вона клаптує руки і приступила до зболювання дитини». «Я дівчина». Ми спробували закріпити його, ми сказали, - Ні, ти хлопчик. «Я дівчина, і це! й

Батько Йосі працює інженером в RAF. Спочатку я торкнувся цим, захопивши втрату сина. А потім, після ретельного відбиття я зрозумів, що не втратив сина мій, але придбав дочку.

В той час як Josie є освітою в її будинку в Arizona.

Діти в школі на військовій базі не приймали такої реінкарнації, тому батькам довелося взяти будинок дівчини. Незабаром вона буде дана медикаментами для запобігання подальшого розвитку чоловічих статевих характеристик, а від віку 12 вона почне регулярну гормональну терапію і буде завершена зміна статі.

Габаритний зображення