Все, що ви бачите, виготовлено з паперу, без будь-якої комп'ютерної графіки.
Подібно до вибуху веселок, робота Jen Stark з різними кольорами та креативністю. Натхнені хитрими візерунками в природі художник використовує гори кольорового паперу для створення витончених геометричних скульптур.
«Я шукаю натхнення в науці, нескінченності, в потенціалі простих речей і демонстрації кольору. Це велике задоволення, щоб зробити те, що я хочу. Це як медитація, яка приносить незрівняне задоволення. У моїй роботі я намагаюся поліпшити і поліпшити те, що я робити, говорить Джен.
До речі, коли вона розповідає про науку і природу як джерела натхнення, вона означає досить несподівані речі. Моя сестра - це лікар і часто приносить домашні книги на анатомії, що зображують переріз тканини. Джен досліджує ілюстрації, творчо інтерпретує їх і інтерпретує їх у своїй роботі.
В залежності від розміру роботи та ступеня її складності Дж. Старк витрачається на його створення з декількох днів на тиждень або два. Спочатку митець створює ескіз своєї роботи, потім ретельно підбирає колір. Після цього вона по черзі розрізає шари паперу, один за одним. У своїй роботі дівчина використовує тільки X-Acto ніж, лінійка, олівець і іноді компас. Всі її паперові скульптури виготовляються вручну, і Джен вважає, що ця робота вимагає багато терпіння.
Паперова робота художника дуже популярна з дітьми – ймовірно, завдяки яскравості і квітості. Але дорослі, Джен говорить, часто, як правило, доторкнутися її скульптури, щоб побачити, що вони зроблені; художник не затверджує цього, тому що папір крихкий і недовгове матеріал. «Дякую я створюю особливу скульптуру, щоб люди могли доторкнутися до шматків», – розповідає вона з сміхом.
Jen Stark був народився в Майамі, Флорида в 1983 році. У 2005 році отримала ступінь бакалавра Інституту мистецтв у Меріленді.