478
Яндекс і Google виправдані
Сьогодні активісти Молодої гвардії провели пікети поза офісами Google та Yandex з дзвінками на лідерство найбільших пошукових систем для впровадження саморегулюючих систем для захисту дітей від заборонених контенту.
8 зображень, джерело.
Відповідав, що вони були OK і не було заборонених контенту. Однак екрани говорять інакше.
Яндекс сказав, що вони також супер, і запит на смуговий клуб «Червона їзда». Згідно з сайтом Молодої гвардії
До пікету був схожий сюжет.
Після пікету було вилучено посилання на сайт з смуговим клубом, а активісти звинуватилися з фальсифікації.
По суті, це одна з тих випадків, коли молоді
п'ятий
98090 р.
Загальний план
Сніг білий насправді виглядає так.
Судячи по фото, він був морозним.
Я пішов з Google і Yandex і перевірив: Google має фотографії, Яндекс має "бой" і "дівчина", оскільки вони кажуть на сайті активістів, реальні сайти з інтимними службами, які викрали.
Я додаю, що активісти звернулися до Роскомнадзору (як пише Ізвеція).
Джерело:
8 зображень, джерело.
Відповідав, що вони були OK і не було заборонених контенту. Однак екрани говорять інакше.
Яндекс сказав, що вони також супер, і запит на смуговий клуб «Червона їзда». Згідно з сайтом Молодої гвардії
До пікету був схожий сюжет.
Після пікету було вилучено посилання на сайт з смуговим клубом, а активісти звинуватилися з фальсифікації.
По суті, це одна з тих випадків, коли молоді
п'ятий
98090 р.
Загальний план
Сніг білий насправді виглядає так.
Судячи по фото, він був морозним.
Я пішов з Google і Yandex і перевірив: Google має фотографії, Яндекс має "бой" і "дівчина", оскільки вони кажуть на сайті активістів, реальні сайти з інтимними службами, які викрали.
Я додаю, що активісти звернулися до Роскомнадзору (як пише Ізвеція).
Джерело: